Şimdi Ara

Önsipariş - Lenovo Legion 5 Pro RTX 3070 + Ryzen 7 5800H 1699 Euro (+Kargo) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
7
Favori
15.108
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • watbranchi W kullanıcısına yanıt

    Ödemeyi tek kartla yapmak zorundasınız ne yazık ki. Tabii harici bir kart ile Amazon.de hesabınıza hediye kartı bakiyesi yükleyebilirsiniz, fazladan gerekli olan ücreti de kredi kartınızdan çektirebilirsiniz. Laptopu iade edecek olursanız hediye bakiyesi ile ödemesini yaptığınız kısım Amazon.de hesabınıza geri yatırılır ama paranızı siteden çekemezsiniz; harcanmak için öylece hediye bakiyesi olarak kalır.


    Benim tavsiye ettiğim çözüm yolu şu ki paranızla kredi kartınızın borcunu ödeyeceksiniz şimdiden ve ekstradan kart bakiyesi açılmış olacak. 5600 + 13.000 = 18.600 TL kart bakiyeniz olmuş olacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaveMartha -- 26 Nisan 2021; 16:53:42 >
  • SaveMartha S kullanıcısına yanıt

    Bununla ilgili az önce bankamı aradım görüştüm. Amazonun işleme izin vermeyeceğini söylediler. Böyle olunca nakit paramı kredi kartıma atarsam 5600Limit + 13.000 Nakitte param kalırsa diye tereddüt ettim açıkcası. Eğer işlemi yapamazsam Kredi kartımdaki +13.000'i geri hesabıma atacaklarını düşünmüyorum açıkcası. Şimdi bankayı tekrar arayıp bunu soracam ondan sonra bir sıkıntı olmazsa sipariş edecem. Teşekkür ederim yardımın için.


    Bu arada bir şey daha var sana sormak istediğim. Benim ablam almanyada yaşıyor ve önümüzdeki ayın ortasında türkiyeye gelecekler bu bilgisayarı başka bir şekilde daha ucuza mâl etmenin yolu yok mu acaba?

  • watbranchi W kullanıcısına yanıt

    Paranıza el koymak gibi bir hakları yok hocam, eğer ki borcunuz yoksa o parayı banka hesabınıza paşa paşa yatırmak zorundalar.


    Ablanızın Almanya' da ikamet izni var ise ne yazık ki şu anda satın alacağınızdan daha ucuza getirmesi mümkün değil. Sizin aldığınız fiyatın kargo ücreti olmayan haliyle ablanıza gider.


    Ekleme: Ama şu olabilir, mevcutta devam eden Lenovo' nun öğrenci indirimi de var ise Almanya' da öğrenci olan bir tanıdığınız kendi adına Lenovo' nun bölgesel internet sitesinden sipariş verip 100-200 Euro indirim sağlayabilir. Tabii güncel stok sorunlarıyla sonraki ayın ortasına yetişmesi hayal gibi bir şey bunu da belirteyim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaveMartha -- 26 Nisan 2021; 17:0:43 >
  • SaveMartha S kullanıcısına yanıt

    Bankayı şimdi tekrar aradım. Kart limitimin %20 fazlası kadar para ekleyip o tutarda alışveriş yapabiliyor muşum. Limitimin %20 sinin dışında + bakiyeye çıkaramıyormuşum kredi kartımı. 5600+1120= 6720 oluyor. Bu durumda paramla da rezil olmuş oluyorum  

  • watbranchi W kullanıcısına yanıt

    Saçmalık doğrusu, kullandığınız banka Garanti bankası ise hiç şaşırmam, müşteri hizmetlerine bankacılığı öğrettim kaç seferler...


    Açıkçası benim kart limitim kartıma yatırdığı oranda artıyor, bugün gerizekalılar yatırdığım Euro' ları 6 TL' den saymış olacaklar ki TL limiti 17.000 TL artmalıyken 10.000 TL arttırdılar bu sınırlamanın nedenini kendileri bile bilmiyor. Kullandığım banka Garanti Bankası, Türkiye' deki paranıza en uzun süre bloke koyan rezil banka firması olabilir.

  • SaveMartha S kullanıcısına yanıt

    Yapı Kredi Play kart kullanıyorum. Az önce denemek istedim hesabımdaki nakiti kredi kartıma kabul etti şuanki güncel kullanılabilir limitim 13.660 TL kalan tutarı başka bankadan yapıkredi hesabıma aktardım şimdi. Ancak şuan kalan tutarı kartıma aktarmaya çalışırken hata veriyor ve aktarmıyor.

  • watbranchi W kullanıcısına yanıt

    Ne gibi bir hata veriyor hocam?

  • SaveMartha S kullanıcısına yanıt
    Bu mesaj geliyor bankadan. Görseli yükleyemedim galiba yazıyorum.

    Kredi kartına yapılan para transferleri incelenmekte olup, gelen tutarlar belirli kontrollere göre karta aktarılmaktadır. ... ile biten play kartınıza ... tarihinde ödeme-internet bankacılığı firmasından .... TL, bankamızıın yasal kurumlara karsı yükümlülükleri çerçevesinde kartınıza yansıtılmadan gönderene iade edilmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watbranchi -- 26 Nisan 2021; 16:23:39 >
  • watbranchi W kullanıcısına yanıt

    Anlık olarak birden fazla işlemi art arda yapmaya çalıştıysanız güvenlik amaçlı bu uyarıyı veriyor olabilir, bankanızla da bir konuşun bu durumu ama bence 30 dakika-1 saat gibi bir süre sonra tekrar denediğinizde sorun çözülecektir.

  • SaveMartha S kullanıcısına yanıt

    Bir kaç saat sonra tekrar deniyim dediğiniz gibi. Valla rezillik paramla rezil oluyorum. Teşekkür ederim yardımların için.


    Şimdi amazon müşteri hizmetleriylede konuştum. Onlarda bana akrabanız varsa o alıp size getirsin diğer türlü 1699€ ek gümrük vergisi ve kargo ücreti ödersiniz gibi şeyler söyledi. Benim bildiğim bu tutara gümrük vergisi dahil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watbranchi -- 26 Nisan 2021; 16:29:30 >
  • watbranchi W kullanıcısına yanıt

    Dediğim gibi hediye kartıyla ödeyebilirsiniz satın alımınızın bir kısmını ya da akrabanız satın alabilir, sadece kargo ücreti ödemez. Lakin dediğim gibi sonraki ayın ortasına kadar elinize geçmesi oldukça güç diye düşünüyorum.

  • SaveMartha S kullanıcısına yanıt

    müşteri hizmetlerininde hepsi farklı konuşuyor. Bu işi er yada geç halledecem gibi. Halledersem burdan bilgi veririm. Teşekkür ederim

  • Legion 5 Pro ana kullanıcıları topluluğunu bir yönetici arkadaş sayesinde yayına alındı:


    https://forum.donanimhaber.com/lenovo-legion-5-pro-16-amd-r7-5800h-nvidia-rtx-3070-16ach6h-benchmarklar-ilk-mesajdadir--148829767





  • Tekrar stoklarda.

  • Konuyu şimdi gördüm arkadaşlar ben 13 Nisanda sipariş etmiştim hala bekliyorum, 17 nisandan sonra ürünü sipariş edip bugün kargosu eline ulaşan arkadaşım var. Amazon neye göre gönderiyor anlamadım. 13 Nisandan sonra sipariş edip gönderilen var mı başka? Ben hala bekliyorum

  • hanjin kullanıcısına yanıt

    Kargoyu hangisi sectigine gore degisir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • death44 kullanıcısına yanıt

    amazon global öncelikli kargoyu seçmişim heralde bundan daha hızlısı yoktu o anda, olsa seçerdim

  • Suana kadar benimde gelmedi ben standart kargo secmistim. Forumdada sadece 1 kisinin geldi o önce siparis vermisti ama. Gelir diye dusunuyorum ay sonu gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 nisanda öncelikli kargo seçerek sipariş verdim hala ses soluk yok, Mediamarkttan alıp geçtim. Ürün oldukça iyi beklediğinize değecek diyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 nisan öncelikli kargo ile sipariş ettim, 17 nisan standart kargo ile sipariş eden arkadaşım bugün teslim aldı. Ben daha bekliyorum. Nasıl iş anlamadım...

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.