Şimdi Ara

Onu sevdiğimi nasıl anlayabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Son 6-7 aydır garip bir ilişki yaşadım kızın (kıza bundan sonra mavi diyeceğim) erkek arkadaşı vardı ayrıldı benle oldu sonra bu olay sürekli aklımıza geliyordu yapamıyacağımıza kayar verdik ve severek ayrıldık ancak hala sık sık görüşürüyoruz (her gün eve birlikte dönüyoruz öğle yemeklerini birlikte yiyoruz) ve ben onu unutamıyorum halen de seviyorum ancak artık onu sevmek istemiyorum ama yapamıyorum bir türlü aklımdan çıkmıyor.

    Geçen hafta ise yeni biri (kıza bundan sonra siyah diyeceğim) ile tanıştım ve gerçekten söylüyorum ki ilk kez uyandığımda aklıma mavi değil siyah geldi acaba sadece maviyi bana unutturduğu için mi ondan hoşlandım yoksa gerçekten mi ondan hoşlandım emin olamıyorum. Ayrıca siyah aynı kardeşime benziyor hatta sadece biraz daha esmer , bu da ilgimi çekmesine sebep olmuş olabilir diye düşünüyorum.

    Yakın tarihte bir şirket yemeği olucak orda siyah ile konuşmayı düşünüyorum o tarihe kadar da mavi ile sürekli görüşüyor olucam ona git artık görüşmeyelim diyemem , ara ara siyah ile de görüşüyorum ve onunda benden hoşlandığını düşünüyorum.

    Siyah çok düzgün biri şimdi evlenelim dese evlenirim hiç düşünmem o kadar güvenebileceğim biri ancak ben kendime güvenemiyorum bir türlü . Mavi yi siyah ile karşılaştırdığım zaman düzgün biri değil ancak onunla o kadar iyi anlaşıyoruz ki 10 yıllık kankamla böyle rahat konuşamıyorum.

    Ayrıca şubatta askere gidicem sizce siyah la konuşup bir ilişkiye başlayarsak , maviyi hergün bu kadar sık görürken unutabilir miyim. Yani demek istediğim siyahı üzer miyim çünkü çok düzgün biri ona kötülük ediyormuşum gibi geliyor ya kendimi kaybedip onu maviyle aldatırsam diye çok korkuyorum.

    Siz olsanız ne yapardınız? Teşekkürler şimdiden.







  • askere git gel hele,sonra bakarsın..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece başlığa bakarak konuşuyorum, bir kızı sevip sevmediğini anlamak için onu cinsel bir obje olarak düşünmeye çalış. Düşünemiyorsan bas nikahı oracıkta
  • Ikisinide indir heyecan katarsin hayatina

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyle konularda oncelikle yas ogrenmek icab eder.. ikinci olarak askerlik oyle birseydir ki en igrendigin kisinin bile kafana cok cazip geldigi anlar olur. askerligi tamamla.. maviyi salla.. siyahla yoluna devam et.. evlilik diye bir iliskiye baslama.. o da olmadi sana renk mi yok.. sarisi yesili kızılı falan..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.