Şimdi Ara

ONVO TV KUTUSUNDAN AYAK ÇIKMAMASI // ONVO'NUN MÜŞTERİYİ HIRSIZLIK VE YALANCILIKLA SUÇLAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    NOT: Aynı suçlama çağrı merkezi aracılığı ile telefon üzerinden de tarafıma yapılmıştır. 


    Daha önceden ONVO 50F950 modelini Vatan Bilgisayar mağazasından satın almıştım. Bu ürünün kurulumu için ONVO müşteri hizmetlerini aradığımda, video kaydı olması şartıyla kendimiz yapabileceğimizi, garanti dışı kalmayacağı beyan edildi. (Ses kayıtları ONVO'da mevcuttur. ONVO müşteri hizmetleri departmanından Hatice hanım dinledi, kabul etti.)


    Daha sonra üründen memnun kaldığım için tekrar aynı üründen ve aynı yerden satın alma yaptım.


    Ancak bu sefer kutunun içerisindeki poşetten ayaklar çıkmadı. Bağlantı vidaları, kumanda, garanti ve enerji belgesi çıktı ancak tv alt ayak aparatları çıkmadı. Kutunun her yerine baktım ancak hiç bir yerde yoktu.


    Akabinde Büyükçekmece Merkez Fabrikası müşteri hizmetlerine gittim ve durumumu izah ettim.


    Ne yaptım ve ne ettiysem hiç bir şekilde ikna edemedim ve 240 TL ayak ücretini ödeyip mecburiyetten ayakları satın aldım ve TV'nin kurulumunu sorunsuz şekilde tamamladım.


    TV'de sorun yok arkadaşlar. TV'den memnunum. Yerli üretimi de destekleyen bir insanım. Yani param dışarı çıkacağına içerde kalsın mantığındayım. Ve yerli firmaların HER ANLAMDA kendini geliştirmesini istiyorum.


    Şimdi aşağıda resim olarak ONVO tarafından gelen cevabı paylaştım.


    Arkadaşlar bir Allah'ın kulu söylesin müşteriyi yalancılıkla/hırsızlıkla suçlamak hangi kurumsallıkta veya daha net bir ifadeyle hangi vicdanda var ?


    Ayak bu ya... Ayak... sattığı fiyat 240 TL maaliyeti belki 20-30 TL.. Yani bana göre 5 kuruşluk bir şey..


    Böyle bir şeye değer mi sizce ? 5 kuruşluk ayak için ben neden yalan söyleyeyim ? Kaldı ki internette ONVO kutudan ayak çıkmadı ile ilgili onlarca şikayet var iken...


    Kendi üretim ve kalite kontrol departmanlarındaki hatayı bizim gibi müşterilerden aldığı geribeslemeler ile daha da geliştirmek varken müşteriyi hırıszlıkla / yalancılıkla suçlamak da neyin nesidir ?


    Ben hiç bir yabancı ve kurumsal şirkette böyle bir şey görmedim dostlar. İnanın ki görmedim.


    En basit örnek BOSCH firması. Geçen haftalarda kurutma makinesi satın almıştım. Makinede problemler çıktı, adamlar sıfır, yepyeni ürün gönderdi hemen. Başka bir örnek Amazon Türkiye. Bir ürün alıyorsunuz üründe problem çıkıyor veya beğenmiyorsunuz, kullanılmış olsa bile Amazon Türkiye iade alıyor. Yani problem çıkarmıyor.


    Arkadaşlar yerli ve milli üretimi desteklememe kararı aldım bugün itibari ile. Çok çabaladım, çok savaştım ama olmuyor. Maalesef Türkiye'de ne esnaflık var ne kurumsallık var (3-5 firma dışında) ne de etik ve ahlaki anlamda bir gayret var. Hem ahlak hem etik açıdan her alanda yozlaşmışız. Ticarette de böyle. Herkes çakal/çukal olmuş.


    Yahu Allah aşkına cidden soruyorum, birisi bana çıksın söyleyin. Ben 3 kuruşluk ayak için neden bu şekilde davranayım ? Yada ayak çıktıysa neden çıkmadı diyeyim ? Elime ne geçecek ? Hayatına olağan akışına aykırı değil mi ? Bugün emin olun ki bayiye gitseniz rica etseniz belki ücretsiz verilecek bir şey. Plastik parçası lan plastik...


    240 TL ne beni fakir eder ne ONVO'yu zengin eder ama GÜVEN KIRAR. O güven bende kırıldı.


    Neyse lafı fazla uzatmıyorum konu böyle arkadaşlar. Takdir sizin. Ben şahsen her yere bu ahlaksızlığı yazacağım. Karar Yüce Türk Milletinindir. Ben bu saatten sonra ONVO almam aldırmam da. Herkese iyi günler.


    ONVO TV KUTUSUNDAN AYAK ÇIKMAMASI // ONVO'NUN MÜŞTERİYİ HIRSIZLIK VE YALANCILIKLA SUÇLAMASI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Külyutmaz -- 25 Aralık 2023; 10:44:10 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.