Şimdi Ara

Opel Astra 1.3cdti dizel Enjoy Paket 26.000 e Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu aralar araç alacağım o nedenle bu tarz konularım olacak.Şimdiden kusura bakmayın.Arkadaşlar astra 2007 1.3 dizel enjoy paket 72.000 km de araç var panoramik camı(iyi midir kötü müdür satarken) var bu araca pazarlıksız 26.000 dediler iki parça lokal boyası var 25.000 e anlaşsak alsak binsek 1 2 yıl sonra satsak zarar eder miyiz.Astra piyasasını ve donanımlarından bir haberim essentiadan enjoyun fakı nedir anlamadım.Araç bu özelliklerde 25.000 e alınır mı arkadaşlar.Size zahmet konuşturun bilgi birikiminizi.Şimdiden çok teşekkürler.



  • valla hocam 1-1.5 ay oluyor,
    benim işyerinden arkadaşım 23.500 e 1.6 benzinli, enjoy, 35bin km de araç aldı

    sizin bahsettiğiniz araç 2007 model ve cam tavanın artı ya da eksi yönü nedir bilmiyorum hani masraf ya da bakım vs. gerektiriyormu ama bizim bu araçların içi karanlık geliyor bana; cam tavan aydınlatır, güzel olur

    tek sıkıntı kullanım tarzı ve kullanılan yakıt ile yaptığı km
    bana dizel olup cam tavana sahip ve 2007 model bir araç için fiyat iyi göründü
    saygılar
  • Sakin kacirmayin araci

    2006 105binde muzik sistemi calismayan 105bin bakimi yapilmamis 8-9 parca boyasi bulunan , lastik isteyen aracimi 26bin tl ye takasa verdim.

    Bu fiyata bu arac kacmaz
  • Bence gayet iyi.
    Panoramik tavan galericilerin alırken fiyat düşürmek satarken de yükseltmekte kullandıkları bir aksesuardır.Ve kesinlikle gereklidir.Opel'de kolay kolay akıtma bozulma ses alma da yapmaz.
    Araç ve km orjinalse kaçırmayın.
  • Aracta kesin sikinti vardir yoksa bu fiyata olmazdi :P

    Saka bir yana, lokal boya nedir ya? Lokal boya lafini duyunca kacacaksin arkadas.
  • Aracı iyice bir kontrol ettikten sonra almanızı tavsiye ederim sonradan bir sıkıntı olmasın kilometre olarak gereçekden iyi bir değer fiyat olarak yani panoramik tavanda güzel şık duruyo araçda tabiki ama sıkıntılar olmassa su girme gibi arızalar.
  • Aynen dediğiniz gibi araçta pert kaydı varmış.Abi insanlar kimi kandırmaya çalışıyor anlamak mümkün değil.Sizi de uğraştırdım.Yanıtlar için teşekkürler.Ne kadar düzenbaz olmuş insanlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.