Şimdi Ara

Opel Astra 1.4 Essentia 2004 Otomatik vitesli Araç ile Takas öncelik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar aracı alalı yaklaşık 10 gün ancak olmuştur. Kendim memnuniyet ile aracı sürüyorum fakat aracı almamızın sebebi eşim işe sabah rahat gitsin gelsin diye idi. Kendisi manuel araç sürmekte sorunlar yaşadığı için arabayı otomatik vitesli bir araç ile takas etmeyi düşünüyorum. Tercihen C4 veya 306 Benzin-LPG. Diğer teklifler değerlendirilir.

     

    Kendi aracıma gelecek olur isem yazlık lastikler 2023 sıfır olarak 1 gün önce takıldı. Sağ otomatik ayna çalışmıyor el ile ayarlamanız lazım. Sol ayna sorunsuz çalışıyor klima vs sorunsuz çalışıyor. eğri oturup doğru konuşmak gerekir ise araba toplam 5-10 bin TL arası masraf çıkartır oda kozmetik açıdan. Aracın klometre yüksek ama motor çekişinde bir sorun yok otobanda bastığınız zaman 160 ı falan rahat görüyor. Şuan aklıma çok bir şey gelmiyor iş yerinden ilanı açtığım için Expertiz raporları elimde değil dileyene eve geçince özelden atarım ilanı da güncellerim. 


    Araba da tramer olarak 1250 TL kayıt vardır. Tavan hariç komple boyalıdır. Experin dediğine göre sağ arka kapı orjinali ile değiştirilmiş öyle hatırlıyorum.  



    Opel Astra 1.4 Essentia 2004 Otomatik vitesli Araç ile Takas öncelik


    Opel Astra 1.4 Essentia 2004 Otomatik vitesli Araç ile Takas öncelik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 26 Nisan 2023; 14:48:6 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.