Şimdi Ara

Opel Astra 1.6 Editon 115 Hp Lpg Uyumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir çok konu okudum kimisi sorun yaşarsın demiş kimisi sorun yaşamazsın şeklinde yorum yapmış. Sübapların çelik olmadığından bir süre sonra değiştirilmesi gerektiğinden, katalitik konvertörde probleme neden olduğundan sürekli bahsedilmiş. Bazı lpg firmaları uzun süre sorunsuz kullanabileceğini iddia etmiş, önemli olan kısmın lpg montaj kısmı olduğundan... falan bu kısımları bir çok başlıkta okudum. Fakat son olarak kullanıcı yorumlarını merak ediyorum, teorik kısmını değil yani. Kimler kullandı ne sorunlar yaşadı veya memnun mu? Uzun vadede (100 bin km) önerir misiniz? Tecrübelerinize göre lpgsiz bir astra hb var almayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 5 Ocak 2019; 9:5:23 >



  • sayın ŞahEser


    teknoloji gereği artık bir çok aracın subapları mağnezyum içerikli daha naif bir element .Ortada gezen yanlış bir algı var LPG takınca subap yanar .Oysaki bu araçlara hiç lpg takılmasa dahi subaplar belirli bir km sonra yine yanar .Misalen tamamen benzin de kullanınca 180 bin km sonra ise lpg kullannımıyla bu 160 bin km sonra .lpg bu sürece çok az da olsa bir katkısı olabilir .zira elde edilen kar oranı düşünülünce bu önemsenmeyecek bir durumdur .

    saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsekotogazankara -- 5 Ocak 2019; 9:51:25 >
  • iyi günler subap sorunu ve katalik sorunu günümüzde araçların genelinde geçerli artık bir çok marka bu iki arızayı belirli km relerde yaşamaktadır astra da katalik biraz daha zor subap sorunuda eski yıllara göre bir hayli azaldı LANDİRENZO opel ile 2008 yılından bu yana çalışmaktadır size tavsiyem landirenzo markası ve orjinal opel şeması ile montaj uzun yıllar sorunsuz kullanım sağlayabilir 3 yıla kadar hem motor hem lpg garantisi alabilirsiniz detaylar için özelden benimle irtibata geçebilirsiniz aklınızdaki soru işaretlerini kaldırabilirsiniz

    astra lpg montaj resimleri için inceleyebilirsiniz faydalı bir link
    https://www.facebook.com/landirenzootogazsistemleri/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opelask -- 8 Ocak 2019; 11:27:42 >




  • Benim kuzende vardı 0 almışlardı. 8 binde lpg taktırmışlardı. 55 binde subaplar eridi ve araba kafayı yedi. sonra sattılar.
  • Farklı bir araba alındı.
  • Merhaba;

    Opel astra aracınıza motor garantili olarak landirenzo taktırmanızı tavsiye ederim 2008 yılından opelin çalıştığı marka landirenzodur %50 tasarruf sağlayabilirsiniz olgun lpg nin bayram kampanyalarından faydalanabilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dkerem2

    Benim kuzende vardı 0 almışlardı. 8 binde lpg taktırmışlardı. 55 binde subaplar eridi ve araba kafayı yedi. sonra sattılar.
    çelik sübap değişimi ile sorun çözülüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: power-pc

    çelik sübap değişimi ile sorun çözülüyor.

    Alıntıları Göster
    Çözülmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.