Şimdi Ara

opel astra h kasa aracın taban döşemesini söküp takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar.
    aracım opel astra h kasa 2006 modeldir. antalyadaki son selde aracın içerisine su doldu koltuklar ıslanmadı ama yer döşemeleri ıslandı ne kadar havluyla süngerle suyu çekmeye çalışsamda kurutamadım malesef. aracı oto kuaföre götürdüğümde 500 tl gibi afaki bir ücret istedi. aracın yer döşemelerini, koltuklarını vs söküp kuruttuktan sonra tekrar takacakmış arabaya.
    bende bu kadar para veremeyeceğim için bu haftasonunu bu işe ayırdım yani işlemi kendim yapacağım. aracın koltuklarını ve yer döşemelerini keçelerini nasıl sökebilirim? koltuklar döşemeler sökülmeden sökülmüyormuş sanırım. bu işi kendim yapabilir miyim? basit bir iş midir? bir de koltukları veya döşemeleri sökerken nelere dikkat etmeliyim?



  • Koltuk döşemeleri sökmek zorlayabilir. Koltukları mandallarından açıp havaya kaldır. Zemine monte civataların yerlerini tespit et. Koltukları sök böylece. Altında bir tek sünger kaplama kalacak. Onuda gerekli bağlam yerlerinden sök. Kuruttuktan sonra tekrar aynı şekilde montele.
  • yaptım yaptım daha doğrusu döşemeciye söktürüp kendişm kuruttum sonra geri döşemeciye taktırdım 150 tl verdim döşemeciye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.