Şimdi Ara

OPEL ASTRA H TRIGER DEGISTIK ACIL YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracım opel astra 2007 hatchback 1.4 esenthia. Triger zincirini daha önce opel sokup toplayan bi arkadaşımla sokup değiştirdik. Takmadan motoru senteye aldık. Ama üst kapağı toplarken yukarı tarafa bakan eksantrigin çok azcik yani dişliden belki bir dişe denk gelecek kadar kaçık olduğunu farkettik. Diğer eksantrik tam nizami düz konumda. Her şeyi topladık bastık marşa motordan krak krak sesler geliyor. Motor arıza lambası da yanıyor. Ayrıca daha kontağı acar açmaz fan devreye girdi. Sesi eksantrigin kacikligindan dolayi subaplarin vurmasindan yapar diye dusunuyoruz baska bir ihtimal var midir sizce? Bi de motor çalışmadan daha kontağı acar açmaz niye fan devreye giriyor bunun nedenini bulamadık( hararet musuru falan takılı kontrol ettim) bir yardımcı olursanız sevinirim. :(((

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • arıza kodlarını sildirin. motor termostat açınca fan düzene girer.

    sente olayı malum. kaçık olduğunu göre göre neden topladınız arabayı?
  • Arkadasta da opel vectra var aynı kaçıklık bende de mevcut dedi birşey olmaz dedi. Ama onun motor 2.0 benimki 1.4. Belki onun motor ebatında bu denli bir eksen kaçıklık sıkıntı olmadı. Bilemedik. Hocam bu ses kesin subaplardan geliyordur değil mi? Başka birşey olma ihtimali yoktur değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi de senteye tam aldığımızda olay çözülür dimi başka bir sorun meydana gelmis midir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstat bence sen biran önce bir servise çektir arabayı.Daha büyük masraf açabilir geldi bana.Özel servislerde triger için aldıkları işçilik 150 lira civarı zaten.Değmez gibi geliyor riske atmak bu para için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.