Şimdi Ara

Opel Astra J Kasa 2014 Disk Donması!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba 9. ayda 2014 opel astra edition 1.6 115 hp lik aldım. Şuanda hava şartlarından dolayı olduğunu düşünüyorum. Arabayı el frenini çekip bırakmıyorum ama diskler sanırım yapışıyor. arabayı kaldırmaya çalıştığımda sanki el freninde kalkıyor gibi zorlanıyor ve TAK! ederek kalkıyor. Servisi aradım onlarda anlayamadı. Servise götürme imkanım yok çünkü yollar hep kapalı ve ilçede ikamet ediyorum. Lastikler yapışabilir dedi. Diskler yapışsa aracı hareket ettiremem diye düşünüyorum ?
    Ayrıca motoru durdurduğumda aracın motorundan 5 6 defa tık tık diye ses geliyor. Bunu sorduğumda ise servis bana aracın elektronik sistemini kapatıyor olduğunu söyledi. Bu ses havalar soğumadan önce de vardı. Bu tarz sorunlarla karşılaşan oldumu hiç ?



  • Şimdiye kadar hiç bahsettiğin gibi bir olay olmadı. Bir dahaki sefere araç boştayken iter misin bakalım gidiyor mu yoksa gerçekten fren mi sıkıyor.
  • Ankaradayım bu ay için benimde basıma geldi bu olay, yokustaydı araba el frenini indirdim baktım araba gitmedi, gaz verdim öyle gitti, sanırım soğuktan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski arabamda 2004 astra idi birlikte çalıştığım mesai arkadaşıma sattim onda hic böyle bir problemle karşılaşmamistim. yeni araçta böyle bir problemle karşılaşinca ister istemez sıkıntıya düşüyorum. Suan soğuklar azaldığı için böyle bir problemle karşılaşmadim. Lastiklerin yapısma ihtimali nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbiri sorun değil.
    Motoru stop edince gelen tık tık sesi, ekzoz manifoltundan. Sıcak olduğu için genleşme, daralmadan dolayı geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.