Şimdi Ara

Opel Astra Sedan vs. Hyundai Accent Blue

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Ekim'de sıfır araba alacağım. Kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum, siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

    Opel Astra Sedan mı yoksa Hyundai Accent Blue mu?

    Her ikisi için de en dolusu ve dizel manuel vitesli olani tercih edeceğim. Siz olsanız tercihinizi hangisinden yana kullanırsınız ve neden?
    Şimdiden yorumlar için teşekkürler.



  • BEN OLSAM İKİSİNDEN YANA DEĞİLDE FLUENCE 1.5 DCİ DAN YANA KULLANIRDIM SEBEBİ DAHA KALİTELİ DAHA GENİŞ BELKİ DONANIMDA CC EKSİK OLUR AMA 2. ELDEDE RAHAT SATARSINIZ HATTA TERCİHİNİZİ 2. EL ÇOK AZ KULLANILMIS FLUANCEDEN YANA KULLANIRSANIZ 2-3 BIN TL ARASINDA KARINIZDA OLUR.
  • Opel astra hepsinden kalitelidir fluence dahil.Astranın ikinci eli accentden daha iyi ve accent bence bir hyundaiye göre pahalı.Mantıklı bir seçenek olması için 2-3 milyar daha inmesi lazım liste fiyatının.Accentin sadece motoru daha iyidir astraya göre ama astranınki de kötü değil abartıldığı kadar sadece kalkışta yavaş ve de 1. ve 2. vites aralığı kısa.2000 devirden sonra turbo devreye giriyor ve arabanın koltuğa yapıştırdığı bile oluyor.
  • Astra C sınıfı bir araç Her ne kadar Blue da olsa accent B sınıfıdır. Bu durumda Astra tercih edilir. Şahsen ben başka tercih yapardım ama bu ikisi arasında en mantıklısı astra.
  • Ben de tercihimi Opel Astra Sedandan yana kullanırdım.
    Nedeni: Opel Astra kesinlikle iç hacim olarak daha geniş ve ferah, kendini kanıtlamış bir model, malzeme kalitesi ve işçiliği iyi bunun yanında Accent Blue daha küçük ve sıkışık bir otomobil. Boyum 1,88 araca bindiğim zaman koltuk ayarlarını vs. yaptıktan sonra bile başım tavana değdi. İşçiliği ve malzeme kalitesini ise beğenmedim ve araç içinde kendimi güvende hissetmedim.
  • Renault Fluence alın bence de.

    Ülkemizde çok satıyor.

    Herkes Passat gibi falan diyor. Satma nedenlerinden birisi de bu.

    Boyut olarak ve dış tasarım olarak biraz büyük gözüktüğü için insanımızda yayla gibi araba, ucuz Passat izlenimi veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.