Şimdi Ara

Opel corsa D kasa Klima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar, Geçen hafta corsa aldım 1.2 yarı otomatik. Aracın kliması sıcak üflüyor, satan kişi gazı bitmiş denilmişti bana demişti. Kaputu açıp baktığımda fanın dönmediğini farkettim klima açıkken dönmesi gerekiyormuş bu fan sanırım. Araçtan çok anlamıyorum acaba gaz mı bitik yoksa klimada arıza mı var bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba. Bir de İstanbul Avrupa yakasındayım yetkili servise mi götüreyim tanınmış klima işiyle uğraşan birileri varsa onlara mı götüreyim yol gösterirseniz sevinirim. İlk aracım piyasayı vs bilmiyorum hiç teşekkürler şimdiden.



    Not :Bugün gittim Topkapı sanayiye aracı göstermek üzere bilgisayara bağladı usta, daha önce beyin takılmış fanı açmayı unutmuşlar programdan dedi. Birde sokette erime mi varmış ney onu halletti 10dk sürdü toplam 150tl'ye halloldu. Şuan fıstık gibi üflüyor. Gazı filan varmış içinde gaza gerek yok dedi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucan_kasap -- 6 Temmuz 2021; 15:57:32 >







  • Gazı bitmiş olabilir, kompresör arızalanmış olabilir, radyatör ya da polen filtresi tıkanmış olabilir. Yetkili servise gitmenize gerek yok maslak sanayiye yakınsanız erten mekaniğe uğrayın tavsiye ederim.

  • Gaz durup dururken bitmez kaçak vardır. Gaz olmayınca kompresör ve fan devreye girmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkay_53 kullanıcısına yanıt

    Hocam teşekkür ederim salı günü izinli oluyorum erkenden gidip göstereyim dediğiniz yere bakalım ne diyecekler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet3976

    Gaz durup dururken bitmez kaçak vardır. Gaz olmayınca kompresör ve fan devreye girmez.

    Aldığım arkadaşta 2.5sene kadar önce almış alırken böyle aldım gazı bitik demişti satın aldığım kişi hala yaptırmadım kullanmadığım için klimayı diye belirtti. Bakalım ustaya götürünce çıkar artık ne olduğu sanırım Teşekkürler bilgilerin için.

  • Gaz dolumu 100-150 lira, daha ucuza bile dolduran var. İkinci el araç satan biri gazı azaldı diyorsa %99 başka sorun vardır o klimada.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

    Gaz dolumu 100-150 lira, daha ucuza bile dolduran var. İkinci el araç satan biri gazı azaldı diyorsa %99 başka sorun vardır o klimada.

    Bugün götürdüm sanayiye beyin takılmış daha önceden fan açma komutu verilmemiş usta pcye bağladı 10dk sürmedi kodladı ufak soket yeri meme yapmış onu halletti bir de 150tl ye bitirdik işi ustam.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.