Şimdi Ara

OPEL CORSA D YAKIT GÖSTERGESİ SORUNU HERKEZDE VARMI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
33.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • benim corsa'da 2012 model 1.3 cdti ancak ben böyle bir sorunla karşılaşmadım yakıt alıp aracı çalıştırdıktan sonra 2-3 sn sonra ibre olması gereken yere geliyor, belkide 2012 den sonra düzelttiler bu sorunu?
  • slm benim 2010 opel corsa d aracımdada öğle gec ipre düşüyor 5 dakikayı alıyor ibrenin yükselmesi o yuzden lamba yanmadan almaya bakıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acceleration

    sa arkadaşlar 2010 opel Corsa aracım var. mesela aracmda mazot bitmişken yani ışık yanıyoken yada yanıp sönerken 30tl lik dizel yakıt atıyorm fakat ibre hiç oynamıyor ? bunun nedeni nedir bilen varmı acaaba? 2010 tüm opellerde bu sorun aynımıdır ?

    Hocam 2008 Corsa da bende var aynı kasa. en az 40 liralık ibreyi hareket ettiriyor. 30 liralığı km olarak hesaplayıp kullanım bir 30 daha alın ibre yine oynamaz.
  • 2008 CORSA D kullanıyorum..

    Geçen gün Opet'den 50 TL benzin aldım.. depo son çeyrekte idi.. Depo dolduktan sonra arabayı çalıştırınca 10 sn bekledim.. İbre yerinde oynamadı...

    Lastik hava doldurulan yere geldim 1-2 dakika bekledim.. gene değişmedi..



    Yakıt istasyonu bayağı kalabalıktı acaba dedim, kredi kartı ile ödeme yaparken bu adamlar benim arabaya benzin doldurmadı mı? yoksa.. Benzin istasyonundan çıktım 1-2 tur attım gene değişen birşey olmadı..



    Sinirli sinirli geldim, market bölümüne girdim.. bak ibre oynamıyor.. Üç kağıtçımısınız siz diyince..

    Adama bana ne derse beğenirsiniz..

    2014 model araba da bile bu olur.. benzin doldurmuş ama ibre oynamaz..



    Ben gene güvenmedim, 25 Tl daha yükledim.. İbre biran da fırladı..





  • bu soruyu bize değil hükümete sormanız gerekiyor.
  • Benim insignia nın yakıt ibresi çok sağlıklı değil.yokuş aşağı inerken ibre bir anda 1-2 diş düşüyor.yokuş öıkarken de 1-2 diş yükseliyor.Bir de depo 70 litre.Ama geçenlerde ibre tam yarıya geldiğinde depoyu fulleyim dedim.35 litre ye dolması gerekirken 30 litre ye doldu.Önceki araçlarımda hiç böyle birşey yoktu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bence hemen hemen bütün araçlarda mevcut bir durum bizim araç Corsa değil ama şöyle yazıyor. 6 LT altı yakıt alınırsa gösterge göstermeyebilirmiş. 6 LT denmesinin sebebi 6 LT yakıt kaldığında ötmeye başlıyor.

    O yüzden 30 tl 30 tl alacağınıza, 60 tl alın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.