Şimdi Ara

Opel Corsa Ekran Uygulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Opel Corsa D 2011 model aracıma kafam da tasarlamış olduğum bazı işlemler var ancak bunları nasıl yapabilirim edebilirim tam olarakk bilgim yok. CID ekranlar ciddi fiyatlara ulalıyor tabi orjinalliği ayrı bir güzellik. Teyp kısmına Avgo marka ürün taktırdığımız zaman 1350₺ gibi bir rakam dönüyor benim takıldığım nokta ondan taktırsak görüş açısından baya bir aşağıda kalıyor. Benim kafamda tasarlamış olduğum orjinal CID kutusuna oturacak bir ekran kullanıp torpido gözüne onu çalıştıracak bir sistem kurmayı istiyorum. Ancak bu işlem direksiyon bağlantılarının olacağı orjinal Cd30 teypin bağlı olacağı geri görüş kamerasının da olacağı bir sistem böyle bir işlem yapmam mümkün olur mu. Olursa neler yapmam gerekir bilen kişiler bana yol gösterirse çok mutlu eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Forumda bir tanesi oraya tablet takmış. Bluetooth obd ile cid ekran özelliklerini de almıştı. Geri görüş kamerası da bağlamıştı ama ayrıntı vermemişti. Boyle birsey olabilir
  • Konu ile alakalı detay var mı peki ?
  • https://forum.donanimhaber.com/arabaya-tablet-baglamak-navigasyon-muzik-film-klip-amaciyla-tesla-carplay--96475859-26#123776760
    Hocam bende de Corsa 2008 var. Düşünürsen ben tablet kullanıyorum. Tableti de arabaya ya aux yolu ile yada bluetooth ile bağlıyorum. Bendeki tabletin otg desteği yok. otg desteği olsa idi geri görüş kamerası da bağlayacaktım.

    Kullanmış olduğum tablet Galaxy tab3 Üst kısımdaki ekrana tam oturdu. Mıknatıslı telefon tutucular ile tutturuyorum.
    Ayrıca araca obd2 soketi aldım. Araç verilerini anlık olarak takip edebiliyorum. Daha düşük bütçe ile güzel bir sistem istiyorsanız deneyin derim.

    Yakınımda GID ekranlı bir araç olsa tabletin gıd ekrana sığıp sığmamasını test edeceğim. GID ekran çerçevesinde daha da hoş duracağından eminim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.