Şimdi Ara

Opel corsa modifiye fiyat yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Benim 2008 model bir opel corsa aracım var. 1.2 motor. Benzinli. Aracıma turbo ve egzoz taktırmak istiyorum. 1.2 motora turbo olurmu? Kaç liraya takarlar? Fiyat konusunda hiç bir fikrim yok. İlk defa taktıracağım. Yardımcı olursanız sevinirim. Egzoz olarakta güzel gözükecek ve sokaktaki keko şahiler, e30'lar gibi cayır cayır ses yapmayacak, gürültüsüz bir egzoz taktırmak istiyorum. Yeni model seatların, golflerin egzozları gibi. Arkadaşlar şahini ve e30'u olanlar alınmasın lütfen. Keko derken neden bahsettiğimi herkes anlamıştır. 😁😁

    Ayrıca park kamerası taktırmak istiyorum. Bir park kamerası ve ufak bir lcd ekran kaç lira tutar? Yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ThMadMax T kullanıcısına yanıt
    Olmaz malesef arabanin kapasitesi belli sen en iyisi arabanin motor kısmiyla ilgili hiç ugrasma ,gelelim egzos kısmına remusun corsa d ye gore orjinal egzosu var servislerden motor koduna gore siparis verebilirsin.Son olarak multimedya icin avgo smart markasinin corsa d ye gore olani guzel tavsiye ederim geri gorus kamerasida var icinde ha para sorunda degilse zenec marka alabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. En kısa zamanda multimedya ve egzosa bakacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.