Şimdi Ara

OPEL İNSİGNİA 1.6 Dizel Otomatik TÜRKİYE'DE (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.485
Cevap
61
Favori
381.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yektoro Y kullanıcısına yanıt
    Cozebildiniz mi hocam?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bayramda yaklaşık 2000 kilometre yol yaptım. Ne yazık ki sorun devam ediyor. Afyon'dan Avanos'a kadar hiç bir sıkıntı olmadı. Avonos'ta başladı 3-4 km özellikle yokuşta ve hafif gazda titreme sorunu yaşadım. Daha sonra kesildi ve Kayseri'ye kadar sorun olmadı. Dönüş yolunda ise bayağı çok yaptı diyebilirim. 10 saatlik yolun 1 saati aşağı yukarı titreme sorunu ve performans azalması yaşadım.


    Aslında bayram yoluna çıkmadan önce sorunsuz da olsa ustanin önerisi ile Enjektörleri değiştirdik. Yine yaptı. Şimdi usta güncelleme yapalım diyor. Yarın gideceğim enjektörleri çıkartıp eski enjektörleri takacağız. Sorunun enjektörlerden de kaynaklanmadığını bulmuş olduk. Umutlu olmasam da İnşallah güncelleme ile düzelir. Benimle aynı sorunu yaşayan. Araç özellikle hızda yüksek bir titreme ve gaz yememe gibi sorunlar yapıyor. Vitesi boşa aldığımızda sorun gidiyor. EGR kontrolünu de yaptıracağım.


    İngilizce bir forum sitesinde de benzer bir sorun ile ilgili olduğu yorumlarda bulunulmuş ancak çözüm bulunamamış Linkini buraya bırakıyorum, sorun benim anlattığım ile aynı.


    https://insignia-drivers.uk/forum/insignia-ownership-technical-workshop/engine-drive-train-transmission/16060-help-needed-with-vibration-issue


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herkese merhabalar.

    2016 model insignia 1.6 cdti cosmo aracim icin disk ve balata almak icin yaklasik 2 haftadir mucadele icerisindeyim en son care sizlere sormak istedim:)

    aracima ön arka disk ve balata alacagim ama sase noyu verdigimde hep kucuk tip ve hava kanalli olmayan modelleri veriyorlar.buna baktigimda hep 16 inc lastik icin oldugu yaziyor.ustalar israrla olmayacagini soyluyor ancak hem bosch hem de trw sitesinde sase noyu girdigimde buyuk tipte oluyor.

    isin acigi frenleri buyuk tip almak istiyorum cunku fren pedalinin biraz fazla boslugunun oldugunu dusunuyorum.

    ​​​​​​​simdiden tesekkur ederim..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık kimse buralara gelmiyor sorulara cevap veren yok

  • uchrevhi kullanıcısına yanıt
    Aracınızın üstünde gelen ne ise onu almanız lazım. Çap ya da kalınlık değişikliği için diğer parçaların da değişmesi gerekiyor. Pedaldaki boşluk disk çapı ya da kalınlığı ile ilgili değil, hava yapmıştır, dört tekerde de hava boşluğunu aldırmak gerekiyor. Kolay bir iş.

    K.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.