Şimdi Ara

==Opel MERİVA'cılar buraya== (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.977
Cevap
37
Favori
343.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba 2004 model (cd çalarsız sanırım essentia) 1.6 triptronik vites lpgli bi meriva almayı düşünüyorum 65binde araba istenen son fiyat 20.000 ytl sizce fiyat nasıl?

    araba nasıl diye sormayacağım çünkü anladığım kadarıyla herkes memnun arabadan




  • Arkadaşlar iyi geceler.

    Benim arabaya sis farı almak istiyorum ama en uygun nerden alırım.Ayrıca tesisatıda çekilmesi lazım bu işlem ne kadar tutar?

    Ben samsunda oturuyorum.burada seçenek olursa daha çok sevinirim.Bu arada servis tanesine 150-200 ytl para istiyor.
  • Çok şanslısınız beyler. Ben OPEL ile mahkemeliğim. Opel mi bir daha asla. Öeriva 1.3CDTI sadece motoru güzel olda opel olmadığı için sanırsam
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ckirnak

    20.000 ytlye Meriva enjoy alırsın dostum hatta cosmo bile war

    http://www.sahibinden.com/kazasiz_64000_km_de_full_aksesuarWQQaXQQ9482220WQQpXQQdisplayitem

    http://www.sahibinden.com/sahibinden_51_000_de_extra_temizlikte_meriva_WQQaXQQ10515917WQQpXQQdisplayitem


    alırsın ama senin dediğin donanımlarda 1.500 ytl tutarında lpg ve 2800 ytl tutarındaki triptronik vites yok sanırım bunlar da bi faktör olsa gerek başka yorumlar da alabilir miyim söylediğim donanıma göre 20.000 ytl nasıl acaba??




  • Arkadaşlar ufak bir sorun ile karşı karşıyayım; Tatilden döndükten sonra farkettim, vites topuzunun altındaki körüklü kısım çıktı, sanırım güneydoğunun sıcağına dayanamadı yapışkan malzemeler Servise götürmeye gerek varmı acaba yoksa bir bali türü yapıştırıcı işimi görürmü ?
  • Merhaba arkadaşlar;
    bu ay merivam ile baya uzun yolculuklar yapacağım. Sizlere bu konuda danışmak istediğim bir konu var. Yolculuklarımın birinde ilk defa Eskişehirden İstanbula gideceğim arabamla, ancak gişe geçişleri nasıl olacak onu merak ediyorum. OGS falan yok bende, kart da yok, ehh bozuk para geçişleri kapatıldı. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.

    Ayrıca İstanbula kadar yanlış hatırlamıyorsam 5-6 yerde böyle geçişler mevcut, bunların geçiş ücretleri ne kadar tutar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratp87 -- 9 Eylül 2008; 21:01:06 >
  • Arkadaşlar makyajlı meriva ile ilgili bilgisi olan varmı nissan note makyajlandı ve citroen yeni modeli c3picasso modelini tanıttı merivayi göremedim birtek

    YENİ C3 PICASSO!http://www.arabam.com/haber.aspx?HID=1&PID=681&haberID=284293#
    Resimler için:http://www.arabam.com/haberFotoGaleri.aspx?haberId=284293&PID=681




  • hayırlı olsun....
    ben mayıs ayında sıfır km. aldım. ilk aldığım hafta süper ama daha sonra ufak tefek tıkırtılar derken şimdi arka amortisörler tangırdamaya başladı. Direksiyonda da hafif bir cızırtı duyuluyor. Bu arada araba da 12.500 km ye geldi. ama artık sesleri duymaz ve umursamaz oldum. 15000 bakımında bunları dile getirmeyi düşünmüyorum çünkü elledikleri zaman daha beter oluyor.
    kafaya takmayıp yoluma devam ediyorum...
    herkeze kazasız günler...
  • benimki de bu aralar tıkırdamaya başladı. en son ankaraya baya bi yük götürüyordum arka koltukları tamamen kapatıp gittim. ondan sonra tıkır tıkır başladı. ehh vakti de geldi zaten 55000'de 3,5 yaşında. Bakımda halledecez bakalım, inşallah pahalı olmaz.

    bu arada 50000 bakımı kaça malolur bilenlere soralım?
  • bende merivaya geçmek istiyorum internette bakıyorum sanki biraz abartı geldi. bana 1,3 dizel 2005-2007 arası bakıyorum.Ne kadardır piyasası acaba galerileri gezen arkadaş oldumu hiç.Pazarlık yapcam ama fikrim yok .Bende artık dizele geçmek istiyorum
  • selamlar.2004 model 1,6 cosmo aldım.ailece çok memnunuz.yakıt olarak şehir içi 10lt yi buluyor 100km de.ama verdiği performans buna değiyor.aracım 54 binde.easytronik.

    eksozu aklıma takıldı.dış susturucu kapkara kurum bağlamış.yağını hava filitresini yağ filitresini değiştirip bujileri kontrol ettirdim.hala aynı görünüyor.bir de 95 kurşunsuz kullanıyorum.paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Selamlar arkadaşlarım.
    Benim Meriva ile bir problemim var. Arabayı akşamları evin önüne bırakıyorum. Sabah geldiğimde araba sanki az önce yıkanmışta kurulanmamış gibi terliyor. Ama sadece camları falan değil tüm kaporta ve camlar su içinde kalıyor. Servise sordum polen filtresini değiştir dedi. Değiştirdim hiçbir düzelme yok. Başına bu tür birşey gelenler veya konudan anlayanlar var mı?
    Teşekkürler.
  • vanted kadeşim sadece tahmin olarak araba içerisinde buharlaşma yapan nemli bir şey olabilir.paspaslar yıkandıktan sonra tam kurumamış olabilir veya klima hortumlarında kaçak olabilir.sadece tahmin tabiki.
  • merhaba 2004 meriva 1,6 essentia alacağım. ilanda tiptronik vites yazıyor.Bu model sadece otomatik vitesmi yoksa manuel berabermi veya bu modelin sadece otomatik vitesi olanı varmı.Araç 17000 de. tiptronik vitesin kullanımı ve yakması nasıldır.Acil bilgilerinizi bekliyorum.
  • Valla arkadaşlar ben de 1.3 Cdti enjoy aldım 2008 yokuşlarda fırlayıp gidiyor .
    düz yollarda kırmızı ışıklarda birçok modelden önce harekete geçip diğer arabaları arkada bırakıyor...
    1.4 benzinli arabaların ataklığı var. bir çok dizel arabalarda bu ataklık yok.
  • merhaba;

    yine ben
    şehir ici tüketim ile full depo da iken 1.3 ctdi motorla kaç km yaparız.
  • arkadaşlar agustos ayında 2005 model 1.6 enjoy + sp sıralı lap li bir meriva aldım arabayı kullanmak oldukça zevkli. farklı duruyor ve bu bana zevk veriyor. Motor performansı çok iyi çok iyi hızlanıyor ve tırmanıyor. sağlam bir araba eşim arka kapıyı demir kapıya vurdu kapı sadece çizildi. daha önce 1.4 16v 98hp clio kullanıyordum oda sıralı lpg li idi performans bariz farklı ayrıca yakıt tüketimi daha düşük inanamadım. ort 180 ytl yakıyor.
    gecen hafta bir arkadaşıma da 2004 enjoy meriva aldırttım. gerçekten bundan sonra başka arabaya binmek zor gelecek
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mga93

    merhaba;

    yine ben
    şehir ici tüketim ile full depo da iken 1.3 ctdi motorla kaç km yaparız.


    ben eskişehirde full depo ile 850km'yi rahat çıkartıyorum. 1.3 var bende de... arabana bor power koydurt, baya fark yapıyo...
  • valla ben daha fulleyemedim arabayı
    50 ytl aldım mı doya doya geziyorum
    bu bayramda bir full yapayım bakalım ne kadar yapacağızzz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.