Şimdi Ara

==Opel MERİVA'cılar buraya== (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.977
Cevap
37
Favori
342.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;
    Bugün 80 km/s hızda seyir halindeyken yağ lambası yandı. Yarım saat sonra düz bir yerde yağı kontrol ettim. Yağ seviyesi 2. çizgide, kontağı açtığımda ışık yanmıyor. Tekrar çalıştırıp aracı sürmedim. Böyle bir durumla karşılaştınız mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scesse -- 5 Kasım 2017; 14:57:8 >
  • yağ lambası mı yoksa yağ seviye lambası mı? İkisi farklı.... müşür bağlantılarını yoklayın.bazen oralarda iletişim sıkıntısı oluyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m.hastası


    quote:

    Orijinalden alıntı: scesse

    çok normal. ben de 3 aydır kullanıyorum ilk başlarda aynı soru işareti bende de vardı.
    https://forum.donanimhaber.com/opel-astra-da-fan-gec-devreye-giriyo--20502461
    burayı okumanda yarar var.

    Son beş ölçümüme göre 1.6 benzinli manuel 100 km 7.1, 7.5 (yaz ayları, yoğun trafik), 8.0, 7.5, 7.1 (havalar soğumaya başladı, az ve orta trafik)
    Babamda da opel astra g var 1.6 benzinli manuel 100 km 7.0 (az trafik)

    Bilgi doğru ancak yakıt işi biraz sıkıntılı...kitabında 9 lt.siz nasıl 7.1...7.5 yaptınız? Bizede söyleyinde onu yapalım. .

    Bazen gerçekten 7.5 civarlarına düşüyor 1.6 benzinli bizzat tarafımca denendi. Fakat o kadar sakin kullanmak için sabır gerek :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Subablar gitmiş... z16xe opel..parçaları metten alıp 1050 litaya hallettik.gazı sıfırlayıp 3.23 fen 50 liralık 15.48 lt aldım,170 km sonra bitti normal kullanımda.....normal mi acaba?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • scesse S kullanıcısına yanıt
    Geçen sene bende 2003 enjoy 1.6 meriva aldım. Bende de aynı durum oldu. Lamba yanıyor arabayı stop ediyorum olduğu yerde bekletiyorum çalışınca sönüyor sonra yine yakıyor aynı sarı lambayı Araba yağ yakıyor. Egzoz da biraz gaza hafif yüklen olduğu yerde duman varsa yağ yakıyordur. Bagajında yağ bulundurmani tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.facebook.com/groups/101903760584587/

    Her marka ve modele sahip olanlar sosyal medya da grup oluşturmuş. Bizim neyimiz eksik dedim. Grup tüm meriva araç sahiplerine aittir.
  • Arkadaşlar herkese slmlar bende 1hafta önce 2005 1.6 enjoy aldım ve aranıza en sonunda katıldım uzun zamandır takip ediyordum 88000 de ilk sahibinden gri bir Meriva aldım burada yazdığınız kadar varmış çok keyifli bir araba.....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m.hastası

    Subablar gitmiş... z16xe opel..parçaları metten alıp 1050 litaya hallettik.gazı sıfırlayıp 3.23 fen 50 liralık 15.48 lt aldım,170 km sonra bitti normal kullanımda.....normal mi acaba?

    Öncelikle geçmiş olsun,aracınız kaç km'de?Lpg'li olarak kaç km yaptınız?Opel ustası Merivalarda subap sorunuyla karşılaşmıyoruz demişti bana.

    Yakıt tüketiminiz normal,50 tlye 170 km şehir içiyse çok daha güzel.Kazasız keyifli sürüşler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trompetman

    Arkadaşlar herkese slmlar bende 1hafta önce 2005 1.6 enjoy aldım ve aranıza en sonunda katıldım uzun zamandır takip ediyordum 88000 de ilk sahibinden gri bir Meriva aldım burada yazdığınız kadar varmış çok keyifli bir araba.....

    Hayırlı olsun,aramıza hoşgeldin.Kaça geldi araç?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Bende aranıza yeni katıldım. 2005 model essentia opel meriva. Her aracın facebook da grubu var. Bizde aynı şeyi yapabiliriz. Çok faydalı bilgiler paylaşımlar oluyor. Böyle bir grup açmayı düşünüyorum face den.
  • Ayrıca arkadaşlar 1.6 lpg de yakıt durumu nedir acaba. normal şartlarda bu araçlar ne yakar.
  • Arkadaşlar facebook da "opel meriva fun clup" grubu açtım. Diğer araç sayfaları gibi bizde fikir alışverişlerimizi, problemlerimizi burada paylasabiliriz. Herkesi bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat bey facebokk da opel meriva fun clup diye grup oluşturdum. beklerim.
  • trkmn87 kullanıcısına yanıt
    kardeşim hayırlı olsun. bende 2005 model yeni aldım. facebook da grup yoktu grup oluşturdum beklerim. opel meriva fun clup adı altında. böyle sorunları paylaşırız. diğer markalardan yapan arkadaşlar var.
  • Sarıçoban kullanıcısına yanıt
    bende yeni aldım 2005 model 74 binde. aranıza yeni katıldım. face grup varmı diye baktım. fakat yok bende grup oluşturdum. opel meriva fun clup adı altında. beklerim. arkadaşlara da tavsiye ederseniz birbirimize yardımcı oluruz. ayrıca kol dayama kolçağı varmı sizde. bende yok taktırmak istiyorum. varmı tavsiyeniz.
  • Merhaba;

    Arabamın sağ arka tarafından birkaç gündür lıkır lıkır su sesi geliyordu. Özellikle yokuş aşağı ve yukarı sürerken daha belirgin oluyordu. Dik bir yokuşta altına baktım, biraz ıslaklık vardı. Fotoğrafta görünen lastiği çektim ve yarım litre su aktı. Bu su ve lastik ne için biliyor musunuz? Aynı lastikten arabanın dört tarafında da var. Teşekkürler





  • Merhaba,
    2004 1.6 enjoy ile aranıza katıldım, araç beklentimin üzerinde . içi çok ferah :) dıştan küçük heryere sığıyor içten büyük ... Sormak istediğim orijinal teyp yerine navigasyonlu multimedia taktıran varmı ? hangi marka tavsiye edersiniz ? bir bu tür değişimlerde direksiyon kontrolleri sağlanabiliyormu ? iptalmi oluyor ???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muti5561

    Arkadaşlar merhaba. Bende aranıza yeni katıldım. 2005 model essentia opel meriva. Her aracın facebook da grubu var. Bizde aynı şeyi yapabiliriz. Çok faydalı bilgiler paylaşımlar oluyor. Böyle bir grup açmayı düşünüyorum face den.

    https://www.facebook.com/groups/101903760584587/
    İyice araştırmadınız sanırım bu grubu bir kaç mesaj yukarıda yazmıştım ben bekleriz...
  • Muti5561 M kullanıcısına yanıt
    https://www.facebook.com/groups/101903760584587/

    Burada bahsettiğiniz grup mevcut forum ortamları artık sosyal medya da bu yüzden araçlarımız hakkında paylaşım ortamı olsun diye " meriva grup Türkiye " adı altında bekleriz.
  • Merhabalar arkadaslar. 33bin butce ile 2. el mumkunse otomatik arac ariyorum. Ankara'da kullanilacak. Asagida linkini verdigim araba hakkinda fikirlerinizi alabilir miyim acaba. Parasina deger mi. Yedek parca bakim kullanim acisindan fikirlerini skyleyebilirseniz cok memnun olurum.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2004..meriva..1.6..enjoy..lpg-li...otomatik..vites..ilk-elden-553819737/detay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.