Şimdi Ara

opel vectra 2.5 cdx v6 170hp hakkında (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
14.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yakıtı fazla yakar, sanayiye gidersen cebinden fazla para çıkar, ama bir kullan vazgeçemezsin.. ;)
  • koltuğa yapıştırır, göz bebekleri büyür, kalp atışın hızlanır....
  • Merhaba arkadaslar, yaklasik 4-5 yil kullandim 2,5 cdx, hayatimda kullandigim en iyi arabalardan biridir diyebilirim, hem donanim olarak hersey var, v6 ve 2500 motora karsin az yakar, bende 10 lt civari idi buna ilavaten bol bol gazlarsiniz 3'ten bese atarsiniz koltuga yapisirsiniz sesine hasta olursunuz... tavsiye kesinlikle olunur.
  • bende 97 vectra 2,5 -v6- 24v CDX vardı. Bu araçlar B kasanın güç performans güvenlik konfor ve prestij yönünden en ıyı en süperidir.Çoğu kimse 2,0 GT der ama hikaye cdx'in 175 hp'lik 6 silindirli motoru ustalar tarafından''uçak motorlu vectra'' diye tabir edilir.
    --peki bu araç alınırmı...?
    --Bu araca sahip olmak isterseniz cüzdanınız sağlam olacak,araç 16 yaşının üstünde ise yıllık vergısı 260 küsür. altında ise yıllık 800 tl gözden cıkarmalısınız.Araçta 175 hp'lik bir yaratık var ancak bunu kaldıracak şanzuman ve diferansiyel malesef yok...klasık opeler gibi aracın geri vitesi 1. vitesin yanında değil ''R'' 4. vitesin yanında oldugu için bozulursa şanzuman bulmak problem ben sadece dişlilerini 2.000.00tl ye buldum. :)
    --Bu araçların tavan kumaşları cok hassas sünebiliyor ve cam krikoları plastık dübelli oldugu için yan camlarınız bir anda süşebilir...Aracın triger kayışıyla 3 kişi rahat ip atlar okadar uzun ve dolambaçlı...Depoda benzin kalmazssa deponun içindekı benzin pompası yanabilir orjinalı 800.00tl çin malı var 65.00tl ama motoru ıyı besleyemiyo süreklı motor arıza lambası yanıyor.
    --Motora gelince bir v6 kullanacaksanız gözunuz gibi bakmalısınız vites boştayken asla gaz vermemelisiniz bişey olursa arabayı demir fiyatından tarttırıp satabilirsiniz... :)
    --Bu arabalar dışı seni içi beni yakar cinsten...
    --Bu arabaya sahip olmak fahişeye aşıkolmak gibi bişey... Allah korusun...

    --Yakıt tüketimine gelince benzinde basarsan yol bilgisayarında 100km'de 20 litreleri görebilirsin...Lpg de 33 krş'un altına düşerse kendini şanslı hissedebilirsin...Araç 100km/h'a çıkar gibi kısa sürede 200km/h 'çıkıyor tabi depoyuda kurutuyor...Benzin ibresinin düşüşüne gözunle takip edebilirsin...




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.