Şimdi Ara

Opel Vectra CD bu fiyat edermi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi Günler bugün 4 yıldır kullandığımız 98 model Vectra Cd 2.0 ( Beyaz ) arabamızı pazarlıkla 20bin tlye satmış bulunuyoruz.Araba 188binde ve değişensiz temiz bir arabaydı.4 yıl önce 14.500e alındı araba.Şimdi sorum şu malum 2.el piyasası arttı fakat sattıgımız araba ucuza mı gitti pahalıya mı gitti anlamadım 24-25bin isteyen de var 17-18 bine temiz satan da var .bana kalırsa 20bin etmemesi lazım piyasa artsa bile



  • teşekkürler cumhurbaşkanı, piyasayı bu hale getirmeyi kimse beceremezdi.

    "suruçta kendini patlatan canlı bombayı tutuklayıp adalete teslim ettik" ve "canlı bombayı kendini patlatmadan nasıl tutuklicaz ki.s.s" diyen yarım başbakana da teşekkürler.
  • Hocam

    Ben ayakkabı almak için vitrinleri dolaşıyorum. Fiyat performans testinin bir iki mağazada ayakkabıları test ederek bitiriyorum. Rahatlık, hava alma, gıcırtı yapmama gibi...

    Aldıktan sonra da bir daha ayakkabı mağazalarının önünden geçerken ayakkabı modellerine bakmamaya çalışıyorum. Aynı ayakkabının daha ucuzuna rastlamamak için :)

    Şimdi sana deseler ki "Naptın hocam!!??? O arabanın ederi 25000 TL idi. Ucuza gitmiş." Dönüp sattığın adamdan 5000 TL daha mı isteyeceksin? Tabiki hayır.

    O yüzden sahibinden.com u kapa. Satmışın bitmiş :)


    Opel Vectra CD performanslı bir sedandır. Fakat bir önceki kasası sizin kasaya göre daha sorunsuz bir modeldir.
    90 ların 2000 cc araba modellerine hayran biri olarak merak ettiğim şu.
    Yerine ne aldınız?

    İyi forumlar.

     Opel Vectra CD bu fiyat edermi sizce?




  • r0x kullanıcısına yanıt
    insanlar ne yapacagını şaşırdı . araba alınacak aylar-mevsimler birbirine girdi kur düşecek mi artacak mı belli değil , sıfır el araçlar ayrı bi sorun. ikinci elde bazı modellerde temiz araç yok ama piyasa cok hızlı gibi ama cok pahalı falan beyin yanıyor insanın düşününce :D bi de enflasyon yok diyolar 5 kg çay 21 tl
  • safakous kullanıcısına yanıt
    hocam bugün sattık arabayı,sanırım mesajımı eksik okumussunuz :).Sorunuza cevap verecek olursam da maddi ihtiyactan dolayı sattık nisan mayısa kadar beklemeyi düşünüyoruz piyasa normalleşir belki diye yerine de 15-16bin lira civarında bir araba almayı düşünüyoruz.sanırım yine Opel olacak.Ailecek bi opel hayranlığı var da :)
  • Hocam 20 gün önce 2.sahibi oldugumuz 1998 cd gercek 110bindeki aracımızı 19 bine sattık ama tüp yoktu bizimkinde zamanında 2000 yılında 10.250 tlye alınmıs ama dolar olarak 16 bin dolara almıs babam simdi 6.320 dolara satıldı bence dolar bu seviyedeyken ederine satmıssın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısı olsun.

    son iki senedir araba fiyatları uçtu resmen. bende haftasonları kullanacağım 90-93 model japon araçların bakıyorum. size de hayırlı olsun. İnşallah istediğiniz gibi bir Opel bulursunuz.

    Tek kapı opel rekordumuz vardı. Motor bloğunda çatlak sebebiyle sürekli hararet yapan bir arabaydı. 85 senesinde. ama hararet yapana kadar da hiç bir araç onun gibi maçka yokuşunu çıkamıyordu o tarihlerde. Güzel konforlu araçlar. Astra 95 Vectra 93 kullandım. Hepsi de güzeldi. Yine de şu anda japonlar daha iyi bence. Bir tık ilerdeler.
  • @mamlamoz hayırlı olsun hocam size de

    @safakous sağolun hocam, 7-10binlik basit işler için kullanılcak arabalara 15bin istiyorlar ne yazıkki günümüz piyasasında.Eski arabalarda japonları tercih etmek daha iyi sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.