Şimdi Ara

opel vectra mı ford focus mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. 94 model mercedes e200 kullanıyorum. aracımı satıp 2000-2001-2002 model civarı, 17-18 bine kadar 1.6-1.8 vectra ya da 1.6 focus düşünüyorum. yeni kasa vectralar pahalı. 2001 e kadar vectra 2004 e kadar da focus belki olabilir. önemli olan aracın temiz olması. şimdi sizden istediğim değerli görüş ve tecrübeleriniz. hangisini tavsiye edersiniz? hangisi daha sağlam, kullanışlı ve konforlu olur? benim için sürüş zevki daha önemli. iç dizayn olarak focusu, dış dizayn olarak vectrayı beğeniyorum. ama kalite, konfor, masrafsızlık olarak hangisini tavsiye edersiniz? malum mercedese biniyorum konfor sağlamlık önemli. tabiki yol tutuş da. başka araç tavsiyesinde bulunmazsanız sevinirim. yoksa zaten mersoya binmeye devam ederim şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.







  • Mercedesten neden soğudunuz ? önemli olan o.. Siz ona göre onda eksik gördüğünüz araca göre alacaksınız ...

    Yeni araç istiyorsanız farklı segment ikiside... Ama ford Focus derim ;) 2005 kasaları daha güzel...
  • focusu astrayla kıyaslayabilirsin.yoksa vectra D sınıfı olduğundan her konuda focustan öndedir,özellikle sürüş zevki arıyorsan tabiiki 1.8 lik vectra.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brk65

    focusu astrayla kıyaslayabilirsin.yoksa vectra D sınıfı olduğundan her konuda focustan öndedir,özellikle sürüş zevki arıyorsan tabiiki 1.8 lik vectra.


    Katılıyorum... Vectra daha iyi bir seçenek ve üst sınıf
  • vectra varken focusa laf dusmez.. bu aksam herkese vectra dedik.. hadi hayırlısı.. ama guzel arac .. gercekten..
  • bende vectra düşünüyorum aslında. hem tip olarak hem de dediğiniz gibi üst sınıf. mercedesi değiştirme amacım modelinin düşük olması. daha yüksek model ve yeni teknoloji araç almak amacım. yoksa mercedes başka bi dünya.bir de otomatik olmasını istiyorum. mercedesteki yol tutuş ve konfor hiçbir araçta yok ama 6-7 yaş daha yeni araba almak sanırım daha mantıklı. hasız mıyım?
  • alacagınız arabadan beklentilerinizi makul seviyede tutarsanız çok sorun cıkmaz. vectradan bir merso konforu beklemeyin focustan hele hiç beklemeyin. cebinizde para kalacak olmasıda cabası sanırım birkaç bin lira kalır. vectra
  • Mercedes varken elimde 5 yıl genç bi araba almaya kalkışmam açıkcası, zaten bir mercedes 10 yıl ileridedi diye düşünürüm :) bence dokunmayın aracınıza biraz paranız varsa bakımını yapın biraz donatın ... Koltukları bile capcanlıdır
  • ikisi de güzel arabalar. opel de iyidir ford da iyidir. ama bir tanıdığım opel astra'nın içinden altı takla attıktan sonra sakatlanmadan canlı çıktı. bu nedenle opel'e karşı olumlu bir önyargım var ve opel tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekorasyonankara -- 22 Mart 2011; 0:13:03 >
  • Mersodan sonra vectra , focusa nazaran daha iyi hissettirecektir , kuzenimin 1.6 dizelini kullanma fırsatım oldu , ivmelenmesi cok hoş aracın fakat , c1 kasa 1.8 vectra , c2 kasa 1.6 vectra kullanmış ve kullanan biri olarak , focusun tek üstün yanının turbo dizel moturu idi onunda olumsuz yanları kabin ici ses vs olarak geri dönüyor ,

    Ecotech 1.8 122 hp lik motor 1.6 twinportaki kadar iyi gaz tepkimelerine sahip değil biraz hantal bir motor gec topluyor , sollamalrda vites düşürmeden dipgazlarda 1.6 lik twinport daha erken tepki veriyor , 1.8 in üstünlüğünü alışkanlığımdan olsa gerek dik rampalarda 1 den 2 ye devirlenmesini beklemeden cekerken fark etmiştim , sizinle aynı durumda vectrayı tercih etmiştim pişmanda etmedi hiç .
  • arkadaşlar aracımı satttım inş. o yüzden en kısa zamanda araç almam lazım. 17 bine 2001 vectra 1.8 buldum otomatik. 2004 focus 1.6 otomatik buldum. ama kararsızım dediğim gibi. siz ne tavsiye edersiniz.gönlüm vectradan yana . bir de otomatikleri hakkında yorum yaparsanız sevinirim. teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: resselote

    arkadaşlar aracımı satttım inş. o yüzden en kısa zamanda araç almam lazım. 17 bine 2001 vectra 1.8 buldum otomatik. 2004 focus 1.6 otomatik buldum. ama kararsızım dediğim gibi. siz ne tavsiye edersiniz.gönlüm vectradan yana . bir de otomatikleri hakkında yorum yaparsanız sevinirim. teşekkürler.

    Hocam aracınız kaça sattınız bu arada 2004-05 vectralarada bakmayı unutmayın derim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iakbay06


    quote:

    Orijinalden alıntı: resselote

    arkadaşlar aracımı satttım inş. o yüzden en kısa zamanda araç almam lazım. 17 bine 2001 vectra 1.8 buldum otomatik. 2004 focus 1.6 otomatik buldum. ama kararsızım dediğim gibi. siz ne tavsiye edersiniz.gönlüm vectradan yana . bir de otomatikleri hakkında yorum yaparsanız sevinirim. teşekkürler.

    Hocam aracınız kaça sattınız bu arada 2004-05 vectralarada bakmayı unutmayın derim


    şahsen aracım çok temiz değildi, değişeni vardı, komple boyalıydı ama kasası ve içi çok temizdi, 18 bine gitti. yeni kasa vectra benim de çok hoşuma gidiyor ama bana fiyat olarak fazla. benim alacağım araç en fazla 18 bin olmalı. ama genel olarak herkes vectra demiş ama focusun modeli yüksek oluyor. ondan tereddütte kaldım. teşekkürler....




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.