Şimdi Ara

Opelmi fiat mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günaydın millet
    Sizden bir ricam olacak araba alacagım işe gidip gelmek için opel corsa mı iyi yoksa fiyat albea yada palio mu iyi 7000 ila 9000 arasında bi fiyat olacak kullanan varsa içinizde daha iyi bilir opel aslında istedigim şey 8000 tl lik araba alsam hangisi daha makbul cevap verirseniz memnun olucam bir karar vermem gerekli saygılar...



  • arkadaşım alacaksın bir albea bakacasın rahatına.fiat arabasını üzmezsen oda seni üzmez.ama hor kullanırım dersen çok para dökersin.benim sana tavsiyem fiat modellerinden olacaktır.birçok arkadaşım var kullanan memnunlar arabalarından.sene 2012 olmuş artık fiat eski fiat değil gayet güzel arabalar yapıyorlar.iyi günler.
  • Fikrin için teşekkürler albea a baktım 12 civarlarında bana 9 bintlik araba lazım palio lar biraz iyi geldi opel pahalı birazda tipsiz gibi sanırsam...
  • Masrafını yapar binerim dersen taksi çıkması albealar 5 - 9 bin lira arası çok satılık var..Temiz alırım dersen palio işinii görür.Veya üstüne 4 bin koyacaksın tertemiz albea alırsın..Ben her zaman geniş bagajlı arabayı tercih ediyorum..39 gün boş kalıyor 40. gün çok işe yarıyor((. BEN COROLLA İLE 180 CM BOYUNDA PANEL RADYATÖR TAŞIDIM 75 km. yol...Hemde iki adet.Radyatör. Bagajın her tarafını ..Balonlu ambalaj naylonu ile yatak gibi doldurdum. Radyatörler çok rahat ettiler...))..Yazın seyahatlerde, tatilde ..Bagaj önemli...Karar sizin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 17 Şubat 2012; 21:41:57 >
  • fazla bagaj kullanmayacağım diyorsan paliolara yoğunlaş derim.taşkafa'nın mesajındada yazdığı gibi bende ilk bagaj açısından albea dedim ama tabi albea palio arasında 2-3 bin tl fiyat oynar.8-10 bin arası kafana göre palio rahat bulabilirsin zaten iyi günler.
  • bence palio daha iyi bir seçim olur. 2. el piyasası daha iyi, yedek parça daha uygun, daha basit bir otomobil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.