Şimdi Ara

[Open Source] PhpStorm Kullanıcı Rehberi Projesine Gönüllü Katılımcılar Aranıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PhpStorm kullanan ve anadili Türkçe olan birçok kullanıcı var. Hatta bazı kullanıcılar PhpStorm'un çok detaylı olması ve sadece İngilizce dil desteği sunması dolayısıyla PhpStorm'ı kullanmak istemiyor veya kullanırken zorlanıyor. Neden hala Türkçe dilinde PhpStorm'un tüm özelliklerini anlatan bir rehber yok?

    Bu düşüncüler beynimi sarmalarken PhpStorm Kullanıcı Rehberi projesini başlatmaya karar verdim. Projenin net olarak belirlenmiş bitiş tarihi yok, birkaç günde 3-4 saat ayırmayı planlıyorum. Hatta başladım ve birkaç sayfa doldurdum bile. Bu projeye ve yani Türkiye'deki yazılımcı adaylarına katkı sağlamak isteyen gönüllü üye arıyorum.

    Projeye destek olmak isteyen üyeler r10.net hesabımdan veya mail adresimden (info@onurozden.io) benimle iletişime geçebilir.
    Bu projeye katkı sağlayanların isimleri döküman sonunda "Katkı Sağlayan PhpStorm Kullanıcıları" bölümünde ve README.md dosyasında yayınlanacaktır.
    Proje:https://github.com/onurozden/phpstorm-kullanici-rehberi/


    Not: Dökümanda tanıtım sayfasının sonrasındaki boş sayfaları geçin. Son iki sayfada PhpStorm'ın New > Files özelliğini ve onun seçeneklerini belgelendirmeye başladım.

    İngilizcem Yeterli Seviyede Değil Ama Yardım Etmek İstiyorum

    Değerli yardımseverler, İngilizce'niz yeterli olmasa da yardımcı olabileceğiniz bir konu var. Github'da .odt uzantılı projenin ana dosyasında göreceğiniz üzere içerik fihristi hazırlıyorum. İçerik fihristini hazırlamak için hiçbir bilgiye gereksiniminiz yok. Sadece kurulu bir PhpStorm ve Libre Office yazılımı gerekli. İçindekiler bölümünde gördüğünüz gibi diğer menüleri, içindeki özellikleri ve alt seçeneklerini fihriste ekleyebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.