Şimdi Ara

Opencart'a Akınsoft, Logo, Mikro, Eta, Nebim Programlarından Entegrasyon Yapmaktayız.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Entegrasyon programımız Akınsoft Wolvox için hazır olup istenilen opencart sistemine 3 gün içinde entegre edilebiliyor. Talep edildiği taktirde Logo go, Mikro, Eta, Nebim ile de entegrasyon sağlayabiliyoruz.

    Akinsoft Wolvox opencart e-ticaret Entegrasyonunu cift yonlu olarak tarafımızdan yapılmıştır.
    Entegrasyon sağlamak için wolvox 7 kullanıyor olmanız gerekiyor, eğer 6 kullanıyorsanız wolvox 7 ye akınsoftla iletişim kurarak güncelleyebilirsiniz.

    Entegrasyon çift yönlü olarak çalışıyor.
    Akınsoft Wolvox taki tüm modülleriniz opencart siteniz ile eşzamanlı olarak güncelleniyor. Bunun için ara bir entegrasyon programı yazdık ve aşağıdaki modülleri entegre ettik.

    Stok : Akınsoftta tanımlı olan stok kartlarında, değişiklik yaptığınız fiyat , adet, yeni stok, vb bilgiler entegrasyon progragramımız sayesinde her 5 dakikada bir kontrol ediliyor ve yapılan tüm değişilikler opencart sitenize aktarılıyor. Ayrıca entegrasyon programı içerisinde istediğiniz stok kartına uyumlulukta ekleyebiliyorsunuz. Yani diyelim ki Ford fiesta 1.4 için Hava filtresi satıyorsunuz. Bununda muhasebe programındaki stok kodu fhv-001 olsun. Entegrasyon programında bu stok kartının içine girerek istediğiniz kadar bu karta bağlı ürün ekleyebiliyorsunuz. Yani Bu karta bağlı ürünler opencartta ayrı ayrı ürünler olarak

    Ford fiesta 1.4 Hava filtresi
    Ford fiesta 2011 Hava filtresi
    Ford fiesta 2012 Hava filtresi
    Ford fiesta 1.4 dizel Hava filtresi
    Ford focus 1.6 hava filtresi
    focus 1.6 hava filtresi
    focus hatchback 1.6 hava filtresi
    v.b
    .
    şeklinde. Birden fazla uyumluluğu olan bir ürünü ayrı ayrı ürün şeklinde otomatik olarak listeyebiliyorsunuz ve google da ürünleriniz istediğiniz isim ve şekille sergilenmiş oluyor. Hepside tek bir stok kartına bağlı çalışıyor. Örnek olarak muhasebe programınızda 500 stok kartınız varsa bunu opencart sitenizde girdiğiniz uyumluluklar ve gösterim farklılıklarına göre 15.000 ürün olarak sergileyebiliyorsunuz. Böylece hem sitenize daha fazla hit çekmiş oluyorsunuz hem de ürün başlığında ve url sinde istediğin keywordleri kullanabiliyorsunuz.

    Cari : Siteye gelen üyeler dakikada bir Entegrasyon programımız tarafından kontrol edilerek gelen tesbit ediliyor ve bu üyeler opencartın oluşturduğu müşteri id si ile akınsoftta otomatik olarak yeni bir cari oluşturuluyor. Mevcut üyenin site üzerinden müşteri tipini değiştirerek muhasebe programınızda tanımlı olan 4 farklı fiyatın ilgili müşteri tarafından görülmesini de sağlayabiliyorsunuz. Yani B2b sistemini kullanabiliyorsunuz. Yeni üye yada üye olmayan kişi, 1.fiyat(kullanıcı fiyatını) görüyor, opencarttan üyenin müşteri tipini değiştirdiğinizde hangi fiyatı görmesini isterseniz Wolvoxta stok kartlartlarında tanımlı belirlediğiniz fiyatları görüyor, Eğer üye olan kişi ya da firmanın eski carisi var ise tek yapmanız gereken bu carileri akınsofttan birleştirmek oluyor. Müşteriler üye girişi yaptıklarında hesabım kısmında cari alacak / borç bakiyelerini görebiliyorlar.

    Siparis : Müşteri opencart sitenizden sipariş verdiği anda Entegrasyon programımız dakika başı siparişleri kontrol ederek otomatik olarak wolvox ta siparişi gelen bilgilere göre oluşturuyor, fiyat, ürün, cari, kdv vs. tamamen siparişe aktarılıyor. Size sadece siparişin faturasını yazdırmak kalıyor.

    Xml : Entegrasyon programımız sayesinde sitenizi meşgul etmeden istenilen formatta ve kategoride urunlerinizin xml ciktisini alabiliyor ve bayilerinizle paylaşabiliyorsunuz. Ürunlerin opencarta eklenirkenki meta, aciklama, baslik ve url lerine istenildigi sekilde mudahele edilebilyorsunuz.

    Bunların dışında istenilen modüllerde entegre edilebiliyor.

    Opencart tüm muhasebe programlarına entegre satın almak için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

    opencart xml entegrasyon


    Tel: 0544 303 94 00 - 0422 322 12 08
    Mail: burakguhan44@gmail.com
    skype: this_rock44







  • Opencart nebim v3 entegrasyonunu yapabiliyor musunuz ?

    yapabiliyorsanız fiyat teklifini pm ile gönderebilir misiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mista Brown -- 26 Mart 2015; 23:24:31 >
  • Tüm muhasebe programlarına entegrasyon yapıyoruz. Detaylı incelemek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.opencartturkce.com/opencart-xml-entegrasyonu
  • Tek Muhasebe entegrasyonu şu an için 6.000 TL dir. Görüşmek isteyenler opencartturkce.com iletişime geçebilirler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi this_rock44 -- 10 Temmuz 2021; 9:51:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.