Şimdi Ara

Oppo Find 5 Çin'de Satışta Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ocak'ta bir tanıdığım çin'e gidip gelecek Oppo Find 5 baya hoşuma gitti acaba şuan satışta mı bu telefon bilgi bulamadım pek, satıştaysa getirtmek istiyorum çünkü fırsatı kaçırmıyım



  • Aşağıdaki siteden satın alabilirsiniz. Oppo'nun resmi satış sitesi.

    16 GB'lık modelinin Çin'deki satış fiyatı 2998 Yuan. TL karşılığı olarak 860 TL civarına denk geliyor. Ancak henüz stokta gözükmüyor. Resmi forumunda Ocak ayı ortalarında satışa çıkacağı belirtiliyor.

    32 GB'lık modeli ise henüz siteye eklenmemiş. SD kart girişi olmadığı için biraz bekleyip 32 GB'lık olanını almak lazım.

    http://store.opposhop.com.cn/goods/67

    Amerika fiyatı ise aşağıda linkte belirtildiği gibi 16 GB'lık model 499 Dolar, 32 GB modeli ise 569 Dolar olarak belirlenmiş.

    http://www.oppousa.com/oppomobile/Default.aspx#

    Eğer internetten almak mümkün değilse Oppo'nun Çin'deki satış mağazalarını il ve ilçe seçerek aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

    http://www.oppo.com/?q=service/oppostore/p/%E8%AF%B7%E9%80%89%E6%8B%A9/c//g/1

    Telefon bir çok açıdan şahane olmasına rağmen, bazı özellikleri eksik kalmış bence.

    -Fm Radyo Yok.
    -Pil bütünleşik geliyor. Çıkarmak mümkün değil. Ömrü dolduğunda servisi tarafından değiştirilmesi lazım. Türkiye'de yetkili servisi olmadığı içinde pilini temin edip değişttirtmek imkansıza yakın. Uzun vadeli kullanmak isteyen birisi için bu önemli bir faktör. Zira akıllı telefonların şarj çabuk bittiğinden diğer telefonlara göre daha fazla şarj döngüsüne sokuluyor ve ömrü de bu nedenle bir o kadar kısa oluyor.
    -Harici SD kart takılamıyor. 16 GB yetersiz. Android sisteminin kullandığı alanı da çıkarırsak 10-11 GB gibi bir kullanılabilir hafıza kalıyor. 32 GB olan modelinin ise ne zaman çıkacağı belli değil ve 16 GB fark için fiyat farkı çok fazla
    -Hdmi kablo ile televizyona bağlama desteği yok.
    -Forumlardan anladığım kadarıyla OTG kablo ile hariçi usb cihazları bağlanamıyor. (Bu konuda emin değilim)
    - Telefon sadece Amerika ve Çin'de satılacağı için Türkçe dil desteğinin olacağını zannetmiyorum.

    Bu nedenlerle ve tüm dünyada marka algısı oturmamış bu telefonun pahalı olduğunu düşünüyorum. Yukarıda eksik olan özellikler de olsaydı fiyatını hakettiğini düşünerek bir tane de ben almak için imkanlarımı seferber ederdim. Ancak eksik olan özellikler benim için önemli ve yurt dışı fiyatı da riske girmek için yüksek geldi açıkçası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 1 Ocak 2013; 2:55:51 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.