Şimdi Ara

Oppo Find X2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Oppo Find X2 almayı düşünüyorum. Bir süre araştırma yaptım ve bulunduğu fiyat bandında en iyi telefon olduğunu düşünüyorum. Pek tabii bu konuda cahil bir insanım ve yanılıyor olabilirim.

    Oppo Find X2 alınabilir mi, vereceğim fiyata değer mi, aynı fiyat bandında daha iyi bir telefon var mı, sorularına cevaplarınızı bekliyorum.

    Telefondan beklentim amiral gemisi sıfatına yaraşır bir telefon olması, en azından 5 sene boyunca beni hiçbir konuda üzmemesi, oyun performansının yüksek ve akıcı olması. Ancak en önemli şey tekrar etmem gerekirse amiral gemisi hissiyatını sonuna kadar hissettirmesi. Bu zamana kadar düşük segment veyahut başlangıç orta segment telefon kullandım. Şu an Huawei Mate 20 Lite kullanıyorum ve bu kullandığım en lüks ve en pahalı telefon (Telefonu satın aldığımda 2400-2500 fiyat aralığındaydı).


    Peşinen söylemeliyim ki Samsung marka bir akıllı telefon kullanmak istemiyorum (Galaxy S20-S21 serisi vs.). Nedeni de Türkiye ve Avrupa'da kullandıkları işletim sistemi tercihleri. Bu konuda da yanılıyor olabilirim ancak aydınlatırsanız sevinirim.


    Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.