Şimdi Ara

Oppo Reno 4 [Ana Konu] (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.704
Cevap
31
Favori
103.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Optimize edilmiş gece şarjı diye bir sey var yapay zeka telefonun gece kullanılmadığını öğrenince hızlı şarj devre dışı kalıyor batarya sağlığı için yavaş şarj oluyor böyle bir şey mi yaşıyorsunuz acaba
  • Arkadaşlar merhabalar
    Google Chrome kullanıyorum ve takılma,donma yapıyor internet sitelerinde. Bununla ilgili çözümü olan ya da başka bir yol gösterecek olan var mı, bazı site sifrelerim kayıtlı olduğundan dolayı başka uygulamada kullanmak istemiyorum.
  • TIRPAN kullanıcısına yanıt

    ne yazık ki bütün seçenekleri kapattım açtım , telefonu 1 gün boyunca açmadım durum hala aynı .hızlı şarj özelliğini kapatabilsem herhalde telefon daha hızlı şarj olur

  • AshtonKutcher kullanıcısına yanıt

    Soket mi bozuk acaba sıvı temasi falan mı oldu

  • AshtonKutcher kullanıcısına yanıt

    Hocam ayarlarlar menüsünun üstünden şarj yazıp aratır mısın, orada "güç tasarruf modu" diye bir menü çıkıyor, menüde ki bütün seçenekler bende kapalı, belki bir ihtimal ondan olabilir. Denemekte fayda var

  • Mertccc M kullanıcısına yanıt

    kilit ekranı, kaldırınca uyandır seçeneğini kapat. iki kez dokununca ekranı uyandır veya kapat seçeneğini de kapat. geriye bir tek yüz tanıma kalıyor. doğrusunu söylemek gerekirse parmak izi okutmadan çok daha iyi çalışıyor. telefonu cebe koyarken ekrana yüzünüzü göstermeden koyun. bunlara rağmen, telefon ekranı cepte nasıl bir etkileşime giriyorsa, bazen açmak istediğimde yüz tanıma ve parmak izi okutma da işe yaramıyor. ancak kilit şifresini girmek gerekiyor.

  • Merhabalar arkadaşlar birkaç gündür ziraat uygulamasında mobil temassız ödemeyi açamıyorum. Şuan işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz hatası veriyor. Uygulamayı sildim yükledim, telefonu açtım kapattım ancak olmadı. Mobil temassız ödeme kullanan varsa bu sorunu yaşayan var mı? Kullanan yok ise bile mobil temassız ödemeyi açabiliyorlad mı kontrol edebilir misiniz?

  • Mertccc M kullanıcısına yanıt

    arkadaşlar ilginiz için teşekkürler . telefonumun sarj olmama nedeni sarj soketinde biriken minimetrik bir toz birikintisinden başka bir şey değilmiş. daha önce ben temizlemeye çalışmıştım ancak fazla kir çıkartmamamıştım . telefoncu bir tanıdığım ameliyat yapar gibi sarj soketini temizledi ve şu an telefonum hızlı sarj oluyor .

  • selamlar, telefonun ekranı kırıldığı için kullanamaz durumdayım. anakartı satılıktır, ilgilenen olursa yardımcı olurum.

  • Arkadaslar 2mp mono sensör olduğu yaziyor nasil kullaniliyor acaba p20 prodaki gibi o sensore gecis varmi
  • Arkadaşlar ekran beyaz sayfalarda tam beyaz değil gibi, bu durumu diğer telefonları elime alınca daha da iyi gözlemliyorum, bu konuda bir fikri olan ya da aynı durumdan muzdarip olan arkadaşlar bir fikir verebilirse sevinirim
  • artakalan kullanıcısına yanıt

    Göz rahatlığı açık olabilir mi

  • Arkadaşlar Merhaba
    YouTube değilde youtube vanced i nasıl varsayilan yapabilirim?
    Son güncelleme daha doğrusu android 12 den sonra bunu bir türlü yapamadım.
    Seçenek seçili olmasına rağmen. Hatta varsayilan youtube uygulamasını kaldırmama rağmen yine de olmadı. Önceden böyle bir sorun yaşamamıştım.
    Siz nasıl kullanıyorsunuz?
  • selamlar bildirim çubuğunda anlık indirme ve yükleme bilgileri oluyordu. sıfırlayınca nereden aktif edeceğimi bulamadım. bilen varsa yazabilir mi.

  • kordem kullanıcısına yanıt

    Merhaba

    Bildirim çubuğunda ağ hızını görmek istiyorsunuz sanırım, eğer öleyse Ayarlar/Bildirim çubuğu / Durum çubuğu başlığı altında bulunan Gerçek zamanlı ağ hızı seçeneğini buradan aktif edebilirsiniz.

  • Arkadaşlar merhabalar,
    Geçen aya kadar telefonun üstünde gelen android 10 ile kullandım 2 sene boyunca, aslında android 10'dan memnundum ufak tefek takılmalar harici, özellikle şarj çok iyi gidiyordu. 3 hafta kadar önce android 11 geçtim, telefon daha hızlandı android 10'a göre, önceki takılmalar donmalar minimum seviyeye indi. Android 11'de şunu fark ettim şarj daha hızlı gitmeye başladı. Android 10'da 4g internet ile çok rahat gün içinde 5-6 ve hatta wifi ile bazen 7 saatleri görürken android 11 geçince bunlar hayal olmaya başladı. Cihaz daha akıcı oldu ama maalesef şarj hızlı gitmeye başladı. Android 12 geçmeyi korkuyorum açıkçası bu yaşadıklarımdan dolayı. Android 12 geçince ne gibi artı ve eksi yönleri oldu sizde ?
  • Mertccc M kullanıcısına yanıt
    Ayarlar >Uygulamalar > Uygulama yönetimi > Sağ üst köşe iki nokta> Sisteme ait olanları göster > Pil > Saklama alanı kullanımı> Verileri temizle işlemini uygulamanızı rica ederiz.



    Telefonunuzun sistem ayarlarını, Ayarlar > Sistem ayarları > Yedekle ve Sıfırla > Telefonu sıfırla > Tüm ayarları sıfırla seçeneğini uygulayarak fabrika ayar varsayılanlarına dönebilirsiniz. Bu işlem herhangi bir veri kaybı yaşatmayacaktır, yanlızca uyguladığınız ayarlarınız sıfırlanacaktır. Bu işlemlerden sonra cihazı kapatıp açmanızı rica ederiz.
  • Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Şarj adaptörü ve şarj kablosu bozuldu. bir kaç alternatif adaptör ve kablo kullandım çok yavaş şarj ediyor. Vooc destekli önerebileceğiniz hızlı şarj cihazları var mı ?

  • Arkadaşlar Merhaba
    Bu telefonda SwiftKey klavyeyi kullanıyormusunuz?
    Klavyenin en altında ekranın tam altına oturmayan bir boşluk kalıyor, sizde de öyle mi acaba onu öğrenmek istiyorum.
    Oppo Reno 4 [Ana Konu]
  • Selamlar. Sanırım güvenlik güncelleştirmesi desteği de kesildi. En son gelen güncelleme Kasım 2023 güncellemesi.

  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.