Şimdi Ara

Oppo Watch X için tarih verildi: İşte özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oppo Watch X için tarih verildi: İşte özellikleri
    Geçtiğimiz aylarda Oppo Watch ailesinin yeni üyesi Oppo Watch 4 Pro modelini duyuran Oppo, yepyeni bir modelle daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Kaçıranlar için Oppo Watch serisi, tanıtıldığı günden bu yana Apple Watch benzeri bir tasarıma sahip. Ancak bir süredir daha klasik bir modelin yolda olduğu konuşuluyordu. Geçtiğimiz saatlerde ise bu iddialar doğrulandı. Oppo Watch X için tarih verildi.



    Oppo Watch X için tarih verildi



    Bugün paylaştığı teaser görüntüsünde Oppo, merakla beklenen Oppo Watch X modelinin 29 Şubat'ta piyasaya çıkacağını duyurdu. Ayrıca paylaşılan görüntüde, akıllı saatin OnePlus Watch 2 ile benzer olacağını doğruluyor. Dolayısıyla aynı özelliklerin korunduğunu görebiliriz. Bunlar arasında, 466 x 466 piksel çözünürlüklü 1,43 inç OLED ekran, Snapdragon W5 Gen 1 çip ve Google Wear OS 4 yer alıyor.



    Ayrıca Bkz.Oppo Find X7 serisi ön sipariş rekoru kırdı



    Aktarıldığı kadarıyla Oppo Watch X, Platin Siyah ve Kahverengi renk seçenekleriyle satışa çıkacak. Ayrıca eSIM aracılığıyla 4G LTE bağlantısı ve 10W şarj desteğine sahip olacağı doğrulandı. Pil kapasitesi ise henüz net değil ancak mevcut raporlar 500mAh pil taşıyacağı yönünde. Tüm detaylar içinse lansman tarihine kadar beklememiz gerekecek. 




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/oppo_watch_x_is_launching_on_february_29-news-61728.php







  • Skagen Falster 6 gibi sade şık bişey çıkarmamaya yemin etmişler anlaşmış gibi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.