Şimdi Ara

Optik ses kablosu mu hdmi arc çıkışımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar philips 55pus7304 marka güncel tüm ses çıkışları olan tv den samsung hw-q70r soundbarım dan hdmi arc ile mi daha iyi ses alırım yoksa optik ses kablosu ilemi daha iyi ses alabilirim. Netflix den 4k sinema seyretmek için kullanıyorum



  • İkisi de dijital kablo olduğu için aynı kaliteyi verir. Yalnız hdmi kablonun data aktarım hızı daha yüksek olduğu için optik kablo Dolby Atmos gibi kodekleri kaldırmaz. Eğer Atmos kullanmak istiyorsanız HDMI şart. Diğer türlü ikisinin de aktardığı 1'ler ve 0'lar. USB 2.0 ve 3.0 gibi düşünün, ikisiyle de aynı dosyayı aktarıyorsunuz ve aktardığında aynı kalite korunuyor. Yalnız biri daha hızlı aktarıyor. O misal ama yanlışım varsa da arkadaşlar düzeltsin. Bir de HDMI Arc ile tek kumanda üzerinden hem TV'yi hem de ses sistemini kontrol etmek mümkün diye biliyorum. En azından bendeki Samsung ev sinema sisteminde öyle diyor.
  • Bence hdmi arc
    Optik ses kablosu mu hdmi arc çıkışımı
    Ekleme: Hdmi Arc opticten farklı olarak (tvye bağlı) Dolby Digital Plus taşıyabiliyor. Onun dışında aralarında kalite olarak fark yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ki-Adi -- 10 Haziran 2020; 19:22:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.