Şimdi Ara

Oracle Java Developer Sertifikaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Almaya değer mi sizce? Ülkemizde değer veriyor mu işverenler?



  • OCP alacaksan değer. Ama tr de her ne alırsan al sana illaki o polymorphism sorulacak. Ve eminim sana o soruları soracak kişinin bu sertifikaları olmayacak. Yeni mezun isen +99 puan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OCA ve OCP almayı hedefliyorum. Çoğu kişi almana gerek yok çünkü daha çok ne yaptığına bakacaklar dedi ama sertifikasyonların önemli olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler cevap için.
  • Start Again kullanıcısına yanıt
    Onların yok o yüzden öyle diyorlar. Sorsan herkes java biliyor bilsen kimsede yok. Ne yaptığın değil ne yapabileceğin önemli. OCP almayı denemiş çabalamış olmak almış olmaktan daha büyük bir değer.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Almak için ne kadar çabalayacaksın bilmiyorum ama sertifikalar değerlidir ancak çok da gözünüzde büyütmeyin değerini. Maaşa etkilemez. Sadece bildiğinizi göstermenin bir yolu. Misal bir başka yolu da güzel bir github.com hesabı ve içi dolu repolar. Ben 11+yıldır kod yazıyorum. 2009 da c# içins ertifika almıştım. Aman aman bir işime yaramadı. 2019 da tekrar aldım. Açıkçası almamak da anlamlı gelmiyor, cünkü hepimiz kariyerimiz boyunca birbirimizle rekabet edip fark yaratmaya çalışıyoruz. Sertifika da bu farkı olusturmanın bir yolu. Ancak sunu da unutmayın braindumpları olduğu için çoğu kişi sertifikayı ciddiye almıyor. Dünyada da öyle. Bilgisayar mühendsiliği diploması bile fark yaratmıyor artık. Her yıl 9000+ yeni kazananı var bölümün. Sen bilgini göstermenin bir yolu olarak düşünüp hazırlanırsan ve bu süreçte bilmediğin şeyleri de öğrenrisen tabi faydasını görürsün. Mucize bekleme.




  • OCA sınavına herhangi bir kursa dahil olmadan sadece sınavına girerek katılabiliyor muyuz? Sınav tarihleri fiyatı vd bilgilere nerden ulaşabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.