Şimdi Ara

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
7.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yazılan karakter ve Kıvanç'ın sergilediği oyunculuk karakteri beğenilir yaptı.

    Film de oyunculuk anlamında en başarılı kişi Kıvanç olmuş. Diğer oyunculara gelirsek aslında çoğu iyi oyuncular ama karakterlerin yazılma şeklinden olsa gerek oyunculuk anlamında aşırı arka planda kalmışlar. Oyuncuların potansiyellerini kullanamamışlar. O rolleri başka oyuncular oynasalar da olurmuş diye düşündüm. Normalde şu rolü başka oyuncu oynasaydı diye düşünmem bir film veya dizi izlerken ama ilk defa bir filmin sonunda böyle düşündüm.

    Karakterin bir kısmı cidden fazla bir oyunculuk gerektirmeyecek şekilde yazılmış. O oyunculara yazık olmuş. Bu kadro ile daha iyi iş çıkarmaları gerekirdi.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk ay ücretsiz netflixi nasıl yapıyoruz biliyo musun?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • verdiğim 15 tl ye yazık oldu. çok kötü film bir vizontele değil.
  • Ne kadro var ne oyunculuk var ne doğru düzgün bir senaryo. Yukarıda biride özgü namal'a Tolga çevik'e ve demet akbağ'a laf atmış. böyle usta oyuncular yokken de gördük nasıl filmmiş. Tolga çevik olsaydı en azından daha da izlenebilir bir film olacaktı.

    Tuncer Salman da yoktu filmde. 1.filmi defalarca izledim efsane filmdir ama 2.cok kotu olmuş. Tam sinemaya gidiyordum Netflix e geldiğini duydum iyikide gitmemişim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netflixte izledim.
    Film gerçekten çok kötü.
    Sadece havadan çekim İstanbul manzaraları güzel.
    konu sıradan.
    Kıvanç Tatlıtuğ tam bir hayal kırıklığı.Kuzey güneydeki tiplemeden kurtulamadı adam.
    Yılmaz Erdoğan Ezgi Mola vs çok vasat oyunculuklar.
    İyi ki para verip gitmemişim.

    Şunu bir kez daha anladım ki Cem Yılmazın eline kimse su dökemez...
  • Ben beğendim. Hoşuma gitti. Ancak vasat kalitede. Yani bir kere daha izlemem sanırım sinemada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam filmleri becerilemiyor zaten. Kadro da uyumsuz olmuş sanırım. Netflix’ten bakarız eğlencesine.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senaryosu bence ilk filmden daha ilginçti fakat diyaloglar çok amatörce. Bazı espriler aşırı zorlama yani insan çekmeye utanır. Kıvanç Tatlıtuğ başarılı oynamış. Montaj ve tempoda problem olduğunu da düşünüyorum. Kovalamaca sahneleri iyiydi yalnız. Filmdeki balık tutma sahnesindeki çekimler hoştu . Neden geri kalan çekimler için o kadar özen gösterilmiyor acaba?
  • Film sinemalarda gösterilirken nasıl olur da Netflix'e satılabilir anlamıyorum. Belki anlaşmada buna engel bir madde olmadığından yapılabilmiştir ama böyle de kazık atılır mı be abi ? Yuh ...

  • pembe gömlekli arkadaşı ilk kez görüyorum yan rollerde olmasına rağmen herkesten rol çalmış bence en eğlenceli karakter o olmuş


    Organize İşler 2: Sazan Sarmalı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: obili

    Film sinemalarda gösterilirken nasıl olur da Netflix'e satılabilir anlamıyorum. Belki anlaşmada buna engel bir madde olmadığından yapılabilmiştir ama böyle de kazık atılır mı be abi ? Yuh ...
    Gazeteci Ali Eyüpoğlu röportaj yapmış. Filmin yapımcısı ve Yılmaz Erdoğan ile. 4 hafta sonra Netflix de yayınlanmasını bekliyorduk ama Netflix yayın yaptığı tüm ülkelerde yayınlamak istediğinden ve talep geldiği için erken yayınlamaya karar vermiş. Yani dün değil aslında 4 hafta sonra yayına girmesi gerekirken 4 hafta öne almış Netflix yayınlama tarihini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BigMuffin

    Hocam ilk ay ücretsiz netflixi nasıl yapıyoruz biliyo musun?
    Üye oluyorsunuz ve sizden kart bilgilerini istiyor. Üyeliği yenilenme tarihinden önce iptal etmezseniz 2.ay para çekiyor. Zaten ilk defa giriş yapıyorsanız direk ilk ay ücretsiz sonraki aylar ücretli oluyor.
  • İzlediğim en kötü filmlerden birisi, Yılmaz Erdoğan iyi film yapardı ama bu nedir anlamadım.
  • Cem Yılmaz ' ın filmleri mi güzel, sonunu bile getiremeyeceğim kadar sıkıcı.
  • obili O kullanıcısına yanıt
    Filmin sinemalarda yayınlanma tarihi daha öncesinde olmalıydı, hatırlarsanız bi süre önce yapımcılara tepki için filmleri geri çekti çoğu. bu yüzden çakışma oldu sanırım
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Son 2-3 yıldır Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Gülse Birsel gibi isimlerin yaptıkları işlerde ciddi kalite sorunu başladı. Senaryo konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorlar.

    Yılma Erdoğan'ı bir kenara ayırıyorum ama Cem Yılmaz ve Gülse Birsel'in her filmlerinde hemen hemen hep aynı isimlerle çalışmaları ve birbirine benzer karakterler yazmaları ciddi bir sıkıntıya işaret. Artık tıkanmaya ve tükenmeye başladıkları ortada. Belki onlarla rekabet edecek isimlerin çıkmıyor olması da bunda bir etmen olabilir. Rekabet olmayınca yeni şeyler denemeye gerek duymadıkları ortada.

    Yarın bir gün bu isimler olmadığında da Türk sineması yerlerini nasıl dolduracak onu ayrı merak ediyorum çünkü cidden yeni isimler çıkmıyor.

    Yılma Erdoğan'ı bir kenara ayırmamın sebebi son projesinde Cem Yılmaz ve Gülse'nin aksine neredeyse tamamen farklı isimlerle çalışması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 17 Şubat 2019; 14:28:39 >
  • İzledim, beklediğim gibi çıktı. Beğenmedim.
  • Lafı eveleyip gevelemeye gerek yok gerçekten çok kötü bir film. Konu kötü, çekim teknikleri iyi. Allah her genç kızımıza Bensu Soral şansı versin. Güzellik 10 üzerinden 10, oyunculuk 10 üzerinden 0. Aynı şey Ezgi Mola içinde geçerli. Ne yazık ki yüzleri ekrana iyi yansıyor, birazda sanal alemin popülizmi yüzünden sinema sektörü bu oyunculara(!) kaldı.

    Yılmaz Erdoğan ise nasıl böyle bir projeye imza attı anlamadım. Zaten filmdeki ekibin bir kısmı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2. Kuşaktan. Misal CGHB2 ilk bölümü skeçleri muazzamdı. Biliyorsunuz ki o skeçleri Bkm mutfak oyuncuları yazıyor, Yılmaz Erdoğan önderliğinde sahneye sunuluyor. Bence filmi o ekibe yazdırsa daha başarılı olurdu.

    Bu arada Ata Demirel'in oynadığı karakter çok başarılı ve üzerine senaryo yazılır. Ata Demirel 2 3 dakika filan gözüktü ama konuşmaları, karaktere giriş, yansıtışı çok iyiydi.




  • Film yeni ekibini tanıtmak için çekilmiş gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.