Şimdi Ara

Orijinal CD'den .flac'a çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar orijinal CD'den şarkıları FLAC programı (codec için) ve Foobar kurup kullanarak .flac şekline getirdim. Cowon S9 da dinlemek için. Programda FLAC5 diyor format için. Bu şeklinden daha kaliteli olarak hangi formata hangi programla convert etmeliyim? Boyutun büyük olması çok önemli değil. Yardımcı olun lütfen. Teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramelov

    Arkadaşlar orijinal CD'den şarkıları FLAC programı (codec için) ve Foobar kurup kullanarak .flac şekline getirdim. Cowon S9 da dinlemek için. Programda FLAC5 diyor format için. Bu şeklinden daha kaliteli olarak hangi formata hangi programla convert etmeliyim? Boyutun büyük olması çok önemli değil. Yardımcı olun lütfen. Teşekkürler.


    Compression levelı 0'a ayarlayarak encode etmelisin. Bir de en güncel flac encoderını kullanmakta fayda var. Hepsi bu, zaten encoderda pek de değiştirilebilecek seçenek yok (kaynak dvd ise 44.1kHz frekansı 48kHz olarak değiştirebilirsin, audio cdler zaten 44.1 olduğundan değiştirmek anlamsız olur. Muhtemelen bunları biliyorsundur ama her ihtimale karşı belirtmek istedim ). Bu şekilde flac dosyaları zaten orjinal kaynakla aynı kalitede oluyorlar, gerisi equalizer ayarlarına kalıyor. Ben BBE 2 Viva presetini tercih ediyorum genelde...

    Program önerisi olarak da kullanmış olduğun Flac encoder + Foobar2000 iyi bir ikili. Bunun dışında easy cd-da ya da dB power amp kullanabilirsin.

    Kolay gelsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 3 Nisan 2010; 16:13:28 >




  • Hocam çok teşekkür ederim. Verdiğin bilgiler çok yararlı oldu. Ellerine sağlık. Hayırlı geceler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.