Şimdi Ara

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.616
Cevap
19
Favori
89.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU

    Oris rezalet artık. Kilobaytlara düşüyor hız. 50 megabite 100 lira para ödüyoruz. Kapattırıcam bu hafta çözülmezse bu ne saçmalık Allah aşkına güya fiber bağlantı bir de

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her akşam 19:00 -00:00 saatleri arasında abartısız internet 5 mbitlere düşüyor, sonra gece 00:00'dan sonra 20 mbitlere, gece 01:00 gibi de eski haline geliyor. Beinconnect ile 1 aydır maç izleyemiyorum. Onu bırakın youtube videoları izlemek bile eziyet.
  • Telefonla aradım. Bölgesel Oristelekom olarak çalışma yapıyorlarmış. 1-2 hafta içersinde sorun yaşayan bölgeler düzelecekmiş. Primetime zamanlarındaki düşüşlerden bilgileri varmış. Bilginiz olsun arkadaşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doggymania

    Telefonla aradım. Bölgesel Oristelekom olarak çalışma yapıyorlarmış. 1-2 hafta içersinde sorun yaşayan bölgeler düzelecekmiş. Primetime zamanlarındaki düşüşlerden bilgileri varmış. Bilginiz olsun arkadaşlar.
    Bu hafta sonu olay düzeliyordu. Şimdi 2020 yılına mı kaldı?
  • Seradonin kullanıcısına yanıt
    Ben açıkçası Tt kısıtlaması vs diyeceklerini sandim fakat direkt bizim çalışmamız var tt ile alakasi yok yanıtını aldim. Bakalim görücez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorun hala devam ediyor, baslarda cok iyiydi ancak sonradan dagittilar. Hangi firmaya tasidiniz internetinizi, artik bunlarla devam edemeyeceğim ben?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eve oris telekom alalım dedik bina yeni fiber 100mbs destekliyor bu arada, Oris telekom yada alfa iletişim hizmetleri Türktelekomun fiber alt yapısını kullanmakta.
    Beni cazip kılan tahhahüt olmamasıydı fakat keşke yaşadığım sıkıntılar olmasaydıda 48ay tahhahüt olsaydı.

    İşin açığı ttnet ekipleri oris telekomu şeylerine takmıyor o derece gereksiz görüyorlar oris telekomu, ondan dolayı evime gelip bağlamaları 14 gün sürdü, defalarca oris telekoma mail attırıp kurulum yapılması gerekmekte demelerine rağmen adamlar tınlamıyorlar.

    ikinci olarak müşteri temsilcisi kesinlikle ve kesinlikle CGN havuzu yok desede %100 var.
    Ben bu yüzden çok sıkıntı yaşadım.Online oyunlar ip kamera yada yanlışlıkla ban yediğiniz bi forum sitesine tekrar erişememek gibi.Ping değerleri o kadar yüksek ki 8.8.8.8 e pingi bloklamışlar gerçekleri saklamak için.
    Akşam ailecek film izleyelim dedik 50mbs hızım var güya 1080p yi geçtim 480p de dona dona küfür ede ede izledim filmi.
    Dinamik ip defalarca istememe rağmen yapmadılar CGN havuzdan/bloktan çıkarmıyorlar.

    Ayrıca faturada da acayip dümenler dönüyor.

    Ha bu arada en can alıcı kısmı.Akşam bi arıza olursa muhatap olacağınız müşteri temsilcisinin mesaisi olmuyor.Yani akşam birşey soracak olsan yada teknik birşey ihtiyacın olsa 9-18 saatleri arasında uğraşmak zorundasın :)




  • lycan3535 L kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri dediğiniz de tek bir kadın. Her aradığınızda aynı kadın açıyor, her aradığınızda farklı isim söylüyor. Ses aynı ama

    Tavsiyem müşteri numaranızı öğrenip hattınızı millenicom'a veya destekliyorsa Vodafone'a taşımanız. Bende de TT Fiber var. Oris kullanmak gibi bir hata yaptım, üstüne "düzelecek" laflarına kanıp 1,5 ay bekledim. Devamında iptal ettirip millenicom bağlattım, fazlasıyla memnunum.
  • Son 10 gündür 100mb diye aldığım internet 4 ila 10 mb arasında sürünüyor.Statik ip almama rağmen hiç bir düzelme yok.Bende pazartesi değiştireceğim.
  • Ben de dayanamadım artık bugün yedek olarak TurkNet bağlattım, orisi de bu hafta iptal etmeyi düşünüyorum. TurkNet şimdilik çok stabil. 1,5 aydır doğru düzgün izleyemediğim ip tv’yi bugün akşam 19:00’dan beri sorunsuz izliyorum 35 mbit’lik tarifeyle. 10 tl fazla verip 75 mbite geçme imkanım da var fiyat o zaman 85,90 oluyor ama en azından adam gibi net kullanacağım sonunda. Bence siz de kaçın kurtarın kendinizi 🙂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • enesilhan-27 kullanıcısına yanıt
    Aynı evde 2 tane internet nasıl oluyor hocam bilgi alabilir miyim?
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    Apartmanın aşağısındaki ankastreden dairemizin içine kadar cat 6 kablo çektirdik hocam. Cat 6 kablonun içinde 4 çift kablo oluyor ince renkleri farklı farklı. Bu sayede isterseniz aynı an da 4 abonelik bile alabilirsiniz isterseniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eskiden iyiydi, ama son 1 aydır akşamları resmen çöp derecesinde oldu. Hafta içi akşamları 20 mbit, haftasonu da 5 Mbit'e düşüyor. Muhtemelen kapattıracağım. Tahammül edilecek gibi değil inanın. 100 mbit alıp da böyle rezil olmak şaka gibi.
  • orise gecmis bulunduk bugun yanlismi yaptik bilmiyorum turknetten sirf bolgemde 100mbit kullanmak icin ama yapacolmadigi icin turknette vermiyor hizda sorun yok 100 tanimlandi ama verilen kullanici adi sifrede bir sorun var baglanmiyor mhyi aradigimizda adam resmen guldu nasil olur sacmalik dedi ben sizi bagli görüyorum dedi yukaridaki yorumlari okudugumda bir kac arkadas daha bu sorunu yasamis nasil çözdüler acaba şimdiden pisman olduk vallahi bu ne vurdumduymazliktir bir kullanici adi sifreyi nasil yanlis yollarsin arkadas goz var nizam var bukadar kor bir insan mhnin başına konulmazki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesilhan-27 kullanıcısına yanıt
    Doğal olarak yeni bağlatılan üyelik yeni porttan veriliyor değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    Ondan tam emin değilim hocam. 1 port’dan birden fazla üyelik mi veriliyor yoksa her bağlantı için yeni port mu cekiyorlar inanın bilmiyorum, sizi yanıltmak istemem bu konuda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende bir süredir akşamları hız düşme sorunu yaşıyor ve kendimce modem resetleyerek falan anlık olarak çözüyordum yada çözdüğümü sanıyordum.Bugun de aynı şekişde 100 mbit olan hız 7 8 lerde.Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar.Değiştireyim m?

    Edit: Milenicom yorumlarını okuyorum onda da herkeş şikayetçi.Geçiş yapsak bile hangi firmaya geçecez hepsi birbirinden beter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 21 Aralık 2019; 21:32:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boras06

    Bende bir süredir akşamları hız düşme sorunu yaşıyor ve kendimce modem resetleyerek falan anlık olarak çözüyordum yada çözdüğümü sanıyordum.Bugun de aynı şekişde 100 mbit olan hız 7 8 lerde.Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar.Değiştireyim m?

    Edit: Milenicom yorumlarını okuyorum onda da herkeş şikayetçi.Geçiş yapsak bile hangi firmaya geçecez hepsi birbirinden beter.
    Akşamları interneti bilinçli kısıyorlar 5mbit civarına düşüyor. Pazartesi iptal edip, kurtuluyorum.
  • Netspeed 24 Mbps paketini 79,90 TL'ye kullanıyorum. Oris'e baktım 50 Mbps paket 74,90 TL. Aradaki 5 tl çok önemli değil de hız iki katı. Tavsiye eder misiniz ?

    Netspeed VDSL'de kötü olsa da fiberde çok iyi. Kesintisiz net 24 Mbps alıyorum memnunum yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 23 Aralık 2019; 11:40:5 >
  • Seradonin kullanıcısına yanıt
    Bende mail attım,şikayet sitelerine yazdım ilgileneceklerini ilettiler.Az bi süre daha vereyim yok düzelmezse bende geçeceğim.Sen hangisine geçmeyi planlıyorsun.Annemde netspeed var ama adsl bi sıkıntı yaşamadık.Ama 100 lük fiber malesef yok.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.