Şimdi Ara

ORİTE KN-A75D & EMP-2200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bimekste Orite KN-A75D cep telefonu & Orite EMP-2200 Mpeg4 Oynatıcı 399+ Kdv
    (Kdv li fiyatı 471 ytl)

    Orite Kn-A75D cep telefonu Özellikler

    Çift sim kart teknolojisi / Gsm 900/1800 Dual Band / 1500 mAh Li-İon Batarya
    Dokunmatik Geniş TFT LCD ekran / USB bağlantı
    Bluetooth Dosya aktarım ve Stereo Kulaklık desteği / Mp3 çalar ve Video oynatıcı
    Çift Kamera ( ön arka ) 1.3 megapiksel (2.0 MP Interlasyon) , 0.3 megapisel
    Micro SD Kart yuvası / Stereo hoparlör / Uçuş modu / Güç tasarrufu sağlayan ekonomi modu
    ikinci batarya ce Stereo kulaklığı

    Orite EMP-2200 Mpeg4 Oynatıcı Özellikleri

    2.4 inç TFT LCD ekran / Dokunmatik Öntuşlar / 2 GB dahili hafıza bellek / Micro SD kart yuvası
    AVI mp4 video Gösterici / Mp3 / WMA çalar / FM radyo / JPEG fotoğraf gösterme
    E-kitap Özelliği / Digital ses kayıt özelliği / Türkçe menü

    Sizce bu fiyata 2 si 1 arada iyimi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ____N4Z1F____ -- 23 Mart 2008; 13:32:03 >







  • up! Evet bende aynı soruyorum arkadaşlar yalnız ikisi şimdi Bimex'te 399 YTL + KDV sizce bu fiyat iyi mi? Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin.
  • Evet bende bunu bimeks ten almayı düşünüyorum fakat telefonunun adını hiç duymamıştım.Acaba bi sorun olurmu veya güvenebiliriz miyiz?
  • dostum ben telefonu alalı yaklaşık 2 hafta oluyor ben 297 YTl aldım teli. gerçekten çok süper bi telefon markası nokia olsa emin ol 1.500,00 YTL ye alamassın, ses kalitesi kamerası bataryası özellikle çift hat kullanı mı sorunsuz ve çok güzel. şiddetle tavsiye ederim özellikle çift hat kullananlar için kaçırılmaması gereken bi fırsat bence
  • red mon kardeş nerden aldın telefon nasıl bende alıcam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GLOCK-19 -- 5 Nisan 2008; 19:39:14 >
  • ORITE KN-A75D' i geçen hafta eşime almıştım, memnun kullanıyor şu anda..

    Dün kendi kullandığım v3x i tuvalete düşürdüm, Genpaya gönderdim tamire ama umudum yok adam olacağından, dün akşam gittim istinye bimekse kdv dahil 297 liraya satıyorlar aldım hemen.
    Telefon hiç fena değil kullanımı rahat , menüleri hızlı sesi ve melodileri iyi, yalnız eski telefonumda çektiğim büyük boyutlu resimileri (1200X1600) gösteremedi, resimlerin her birini 1024x1365 ebadına indirip yeniden yükledim makinaya şimdi gösteriyor. Kendi resim çekimide hiç fena değil bir sürü efekt uygulayabilirsiniz resimlere..

    Kulaklığı hiç kaliteli değil ve sesi çok az çıkıyor, halbuki telefonun kendi hoperlörlerinden çıkan sesi çok yüksek.

    birde video çekimi çok kaliteli değil fazla bişi beklememelisiniz.

    bunun dışında mp4 oynatabiliyor e-book bile okuyabiliyorsunuz, 2 sim kartımı sorunsuz takıp hemen kullanıma açtım. pilleri 1500mAhlik. 2 adet çıkıyor kutudan ve dolu olarak çıkıyorlar. Hemen takıp telefonu kullanabilirsiniz. Performansı kullandıkça belli olacak pillerin tabi.

    Sonuç olarak bu kadar özelliği 297 liraya bence iyi satıyorlar, yukarda bir arkadaş yazmış Telefonun adı nokia olsaydı 1000 ytl nin üzerine çıkardı eminim fiyatı :)




  • Bu telefonu almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.Şuanda bu fiyata bulunabilecek ve hemen hemen sorunsuz çalışan çift simli telefon.Hemen hemen diorum çünkü simB de avea takınca bazen sorunlar oluşablio ayrıca simB ye pin kodu koyorsanız telefon çok geç açılıyor.Bundan başka daha önce çıkan çift simlilerdeki gibi görüşme esnasında yankı vs. gibi şeyler yok. 2 hat da çok güzel aynı çalışıor.Ayrıca menusü kolay kullanılır tarzda yapılmış.
    Kamerası fena deil,ön kamerada amaçsız olmuş biraz çünkü 3G yi desteklemiyor.Telefonu usb ye bağlayarak webcam olarak da kullanabiliyorsunuz.Ayrıca bataryası piyasadaki çift simlilerin 2 katı kadar uzun süre gidiyor.Kulaklıkla görüşme yapmayı seven arkadaşlar içinse kulaklık hakkında pek iyi şeyler söyleyemeyeceğim.Çünkü ses çok az gelioyor ayrıca bazen cızırtı da oluşabiliyor.
    Dokunmatik ekranı,el yazısıyla veya klavyeyle msj yazma vs. özellikleri diğer bormal telefonlardan ayıran güzel bir özellik.
    Telefonun hafızası yok denecek kadar az,o yüzden telefonu alırken kesinlikle bir sd kart almanız şart . SD kartın yeri pek kolay takıp çıkarılacak yerde
    deil ama olacak o kadar.Bataryanın altında simlerin üstünde sd kart yeri var.Bluetoothu var sorunsuzca çalışıor.çift bataryası var vs. vs.
    Ben de alırken kararsız kalmıştım biçok yerden araştırma yapmıştım.Burdaki özellikler telefonu artılarıyla ve eksileriyle yansıtıyor bence telefonun artıları daha ağır basıyor.ben kararsız kalıp aldım ve memnunum şuan.Fiyatı 297 ve bimeksten alınmıştırrrrrrrrrr




  • bimeks sakaryada şubesi yok arkadaşa söyledim bana istanbuldan ayarlıyacak bir tane umarım memnun kalırım
  • Yhau hiçbi yerde tel kampanyada değil henüz bimekste.. 499 ytl şu anki fiyatı
  • kardeş gprs ayarını nasıl yaptın yada yapabildinmi

    ORITE KN-A75D NİN

    BENDE 300 ALDIM iyi fena değil ama özellik yoq

    birşey yükleyemiyorsun telefona cok gııck oldum
  • arkadaşlar bu telefonu herkeze tavsiye ediyorum bugun arkadaşımda olan bu telefonu inceledim 1500 ah batarya var çok konuşmayla 4 gün rahat gittiğini söyledi arkadaşım ayrıca ilave bir bataryası daha var. ekran dokunmatik sorunsuz, çift hat kullanımı sorunsuziki hattada aynı ses kalitesiyle konuşabilme, fotoğraf kalitesi telefonun kendi ekranından gayet iyi görünüyo dışarıya ses versin diyen arkadaşlar için müzik ses kalitesi mükemmel telefonun işçiliği hiç dandik değil o bakımdan da gayet iyi. oldukça şaşırdım bu telefonu görünce çin böyle bir ürünü bu kadar ucuza maliyetle üretebiliyosa üstüne birde marka değeri yarattıklarında düşünemiyorum. verson adında bir marka daha var onada telefoncuda baktım o gerçekten çok dandikti bu tür bir telefon almaktan vazgeçtim. fakat bugun arkadaşımda bu telefonu yakından görüp inceleme fırsatı buldum ve almaya karar verdim almayı düşünenlerede tavsiye ediyorum




  • bu telefonun ses kalitesini bilen varmı? ve ne akdar ses dışarı verdiğini ilkel yollarla anlatabilecek biri?
  • Arkadaşlar bu telafonu kesinlikle tavsiye ediyorum bende aldım çok memnun bir şekilde uzun süredir kullanıyorum ama önceden söylemesi telafon biraz yavaş yani çok yüksek seviyede hafıza kartlarını doldurduğunuzda kasabilir ama pek rahatsız etmiyor.
  • Bugün Bimeks'te bu ürün 125+kdv.
    Alıp almamakta tereddüt ediyordum, neyseki DH var. Yorum ve fikirlerini bu sayfalardan paylaşan tüm DH cılara Teşekkürler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: agenor

    Bugün Bimeks'te bu ürün 125+kdv.
    Alıp almamakta tereddüt ediyordum, neyseki DH var. Yorum ve fikirlerini bu sayfalardan paylaşan tüm DH cılara Teşekkürler.



    Düşünülecek bişey yok arkadaşlar, Bi önceki telefonum General Mobile DST22 ydi. ve son dönemde SAR değerlerine fazlaca önem verdiğim için Samsung D880 in Fiyatının 300 leri görmesini bekliyodum. Çünkü kullandığım modelin Sar değeri 0.97 W/kg lerdeyken D880 0.21 W/kg gibi müthiş bi değere sahipti. Geçen gün nette rastladığım:
    """Telekomünikasyon Kurumu piyasadaki cep telefonlarını mercek altına aldı. Geçtiğimiz yıl kurulan Piyasa Gözetim Laboratuarı bir yıl boyunca 22 farklı marka ve model cep telefonunun ne kadar zararlı olduğunu araştırdı ve tam listesini yayınladı.""" şeklinde devam eden haberde yer alan ORİTE KN-A75D en düşük değerliler arasında yer alıyordu. 0.359 W/kg...

    Cihazı bugün aldım ve kullanım özellikleri açısından DST22 nin neredeyse aynısı. ufaktefek eksikleri olduğu gibi e-kitap, hoparlör ses kalitesi ve DST22 ye oranla cok daha hızlı olması artıları.
    Kısaca çift hatlı bi telefona ihtiyaç duyuyorsanız şuan en ekonomik ve kullanışlısı bu cihaz...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.