Şimdi Ara

Orjinal Vista'yı etkinleştirememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba; benim elimde orjinal windows vista home premium (oem) sürümü var. Ürünü 2 ay önce yükleyip etkinleştirdiğimde hiç bir sorun yoktu; ancak bilgisayara format atıp tekrar etkinleştirmeye çalıştığımda ürünün anahtarının kullanımda olduğunu söylüyor ve etkinleştirmiyor. Ürünün anahtarını hiç kimseyle paylaşmadım yani ürünün anahtarının çalınmış olma ihtimali çok az. Etkinleştirmeyi hem net üstünden hemde telefonla denedim kesinlikle olmuyor. Yardımcı olabilcek olan var şimdiden teşekkürler.



  • Tel ile destek aldınızmı.
  • merhaba , eğer işletim sisteminize intelin Matrix Storage Manager sürücüsünün 7.6.0.1011 nolu sata yada raid sürücüsünü kurulum sırasında yada kurulumdan sonra yüklediyseniz bu (ürün anahtarı kullanımda )gibi saçma bi uyarı veriyor,
    en azından benim başımdan böyle bir olay geçti . bunuda intelin Matrix Storage Manager sürücüsünün 7.0.0.1020 nolu sürücüsünü yükleyerek aştım .
    zannedersem vista intelin ilk hangi sürücüsü yüklüyken etkinleştirildiyse onu kabul ediyor ,daha sonraki sürücü yüklemesindeyse bunu donanım değişikliği olarak algılıyor .
    size tavsiyem vistayı kendi sürücüsüyle kurup ürünü öyle etkinleştirmeyi deneyin .tabi bütün bunları intel chipset li anakart kullandığınızı düşünerek yazdım .ben bu yolla bu sorunu aştım şimdi raid0 lı sistemimde intelin 7.0.0.1020 nolu sürücüsünü kullanıyorum bi problem yok

    edit: imla hatası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutismail -- 23 Eylül 2007; 14:41:56 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.