Şimdi Ara

Orta seviye bir oyun PC si kurmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Anakarti MSI alin.

    Ekran karti olarak:
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11162-15-20g-hd5850-gddr5-1gb-256bit-ati-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=54141

    RAM'ler G.Skill RipJaws serisinden alin (1333/1600MHz, CL7/CL9).

    Monitor seciminiz cok kotu. Gecenlerde Vatan'a gidip bu monitoru yakindan inceleme firsatim olmustu, renkleri cok soluk, ekran standi cok gevsek idi, en ufak bir darbede ekran oynamaya basliyordu. Butceyi arttitip asagidaki LG LED monitoru almanizi tavsiye ediyorum:
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-e2260v-21.5-e2260v-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=52209



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fract4l -- 13 Mayıs 2011; 23:48:09 >








  • monitör için yorumları okudum. evet biraz hassas duruyormuş ancak renklerin gayet canlı oyun ve özel kullanım için gayet iyi olduğu söyleniyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bbiricik

    monitör için yorumları okudum. evet biraz hassas duruyormuş ancak renklerin gayet canlı oyun ve özel kullanım için gayet iyi olduğu söyleniyor.


    Is monitor almaya geldiginde yorumlara dayanarak monitor almayin. Yorumlar size sadece hangisinin gideri vardir yada yoktur'u soyler. Siz de buna gore begendiginiz monitorleri bir Vatan magzasinda incelersiniz, renkleri, ozellikleri ve fiyat olarak size en cok hangisi uyuyor ise onu alirsiniz.

    Bos vaktinizin oldugu bir gun Vatan magzasina gidin ve monitor bolumune girin. Buyuk olasilikla monitoru bilmeden renklerin ne kadar soluk olmasindan gozunune carpacak olan ilk monitor bu olacaktir. LED monitor olmasina ragmen ayni fiyata satilan Samsung B2230N LCD'nin renkleri bariz bir sekilde daha canlidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fract4l -- 14 Mayıs 2011; 10:14:13 >
  • teşekkürler en yakın zamanda inceleyeceğim.
  • evet dediğiniz kadar varmış. görüntü kalitesinde bir eksiklik göremedim. ancak standı ekrana göre hafif kalıyor ve devrilme riski yüksek . ayrıca stand bağlantısıda çok kırılgan görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.