Şimdi Ara

Ortadoğu, Türki Cumhuriyetleri'ne Kurumsal Taşımacılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ticari ihracat ürünlerinizin taşımasını güven içerisinde sevk etmek istiyorsanız Saygınlar Transport olarak; Suudi Arabistan, Dubai, Kuveyt, Katar, Yemen, Bahreyn, Umman, Suriye, Lübnan, Ürdün, Türkmenistan, Kazakistan'a nakliye hizmeti sunuyoruz. Güvenli olarak yaptığımız taşımalarda doğru planlama ile ekibimiz yüklerinizi en hızlı şekilde teslimat noktasına ulaştırır. Saygınlar Transport olarak; yukarıda belirtilen Ülkelere uzun yıllardır elde ettiği deneyimle taşıma hizmetleri gerçekleştirir.

    Suudi Arabistan Nakliye: Profesyonel hizmetlerimiz çerçevesinde Suudi Arabistan nakliye yapan firmalar arasında ilk olarak İSO 9001 Kalite Belgesine sahip firmayız. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik olarak frigo, tenteli taşımacılık yapıyoruz. Tenteli kuru yük taşımacılığında gabari dışı yükleme, standart yükleme, parsiyel, proje nakliye gibi seçenekler sunuyoruz. Geniş hizmet yelpazemizde mutlaka müşterilerimize Suudi Arabistan Transport hizmetlerimizde çözüm sunuyoruz.

    Türkmenistan Nakliye: Aşkabat / Türkmenistan taşımacılık hizmetinde İnşaat projeleri içerisinde yer alan iş makinesi taşıması (vinç, greyder, kuleler, forklift, kepçe) yapmaktayız. Frigo taşımalarımızda kırmızı et, tavuk, balık, yaş sebze ve meyve, konserve, dondurma gibi soğutmaya ihtiyaç duyan yükleri CMR sigortası ile teslim ediyoruz.

    Kuveyt nakliye: Saygınlar Transport olarak Ortadoğu Ülkeleri arasında yer alan Kuveyt nakliye hizmetinde frigo ve tenteli araçlarımızla hizmet sunuyoruz.

    Uluslararası Nakliye Hizmeti Sunduğumuz Ülkeler

    Suudi Arabistan, Dubai, Katar, Lübnan, Ürdün, Kuveyt, Katar, Yemen, Bahreyn, Suriye, Umman, Türkmenistan ve Kazakistan

    Hizmetlerimiz: Frigo Taşımacılık, Tenteli (Kuru Yük Taşımacılığı), Proje Nakliye, Ağır Nakliye hizmetlerimizden faydalanmak içinwww.sayginlartransport.com.tr sitesini ziyaret ediniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistiktc -- 6 Mayıs 2017; 13:40:57 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.