Şimdi Ara

ORTAÖĞRETİM KPSS İÇİN KAYNAK ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Geçenlerde kaynak satın aldım ama yeterli bulmuyorum. Tarih: Aşina soru bankası, Benim hocam soru bankası ve video ders notu var. Coğrafya: Benim hocam tamamı çözümlü soru bankası, konu anlatım kitabı ve 18'de 18 konu anlatımlı soru bankası var. Vatandaşlık: Benim hocam ders notu ve Evveliyat soru bankası var. Türkçe: Pelikan yayınları Tecrübe Paragraf var, geçen yıldan kalma karekök, limit, palme var dil bilgisi için.

    Coğrafya, Tarih, Vatandaşlık ve Türkçe için 1'er tane orta-zor soru bankası arıyorum. Ayrıca tüm dersler için deneme soru bankaları ihtiyacım var. Sizden ricam tavsiyelerde bulunabilir misiniz?

    Gerekli gördüğünüz herhangi bir şey varsa yazmaktan çekinmeyin, seve seve uyarım.



  • Hocam açıkçası kpss adına kaynak önerisi yapamayacağım fakat ilyas güneşin kaynaklarının kaliteli olduğunu biliyorum ayrıca kpss için dgs kaynaklarını da kullanabilirsiniz çünkü matematik her sınav için aynıdır özellikle problemler kısmı. Sınavda başarılar dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Gmn_ kullanıcısına yanıt
    Eksik olma hocam, her soruma koşup cevap veriyorsun. Teşekkür ederim. Antrenmanlarla Matematik 2'yi bitirip ardından Karekök Sıfır'ı bitirmeyi planlıyorum. Akabinde orta-zor düzey bir kaynak alacağım Matematik için.
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Hocam antrenmanlarla mat 2 yi olabildiğince hızlı bitir zaten seviyesi olarak basit bir kitap ayrıca karekök sıfır adı gibi sıfır değil içerisinde zorlayabilecek sorularda bulunmaktadır antrenmanlarla mat gibi kolay bir kitap değil. Ek olarak şunu da söylemek istiyorum problemler her sınavda beliryeci bir konudur bu nedenle her gün 10-15 arası problem çözülmesi gerekir, problemler için hiç problem değil kitabı faydalı olabilir mantığı ile öğreten bir kitaptır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Gmn_ kullanıcısına yanıt
    Evet antrenmanlarla matematik serisinin sınav düzeyi olmadığını biliyorum. Fakat matematik konusunda sıfırım. Problemlerle ilgili bahsettiğiniz kaynak için ya da problemler konusu için belli bir matematik bilgisi gerekmez mi? Belli bir seviyeye geldikten sonra çözmem gerekmez mi problem sorularını?
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Ant mat 2 yi bitirince bence kolay problemleri çözebilir hale gelelirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Gmn_ kullanıcısına yanıt
    Peki türkçe, tarih, coğrafya ve vatandaşlık yanı sıra matematik sınav düzeyi için kalan süre yeterli midir? Hedefim 81 puan ve üstü. Mat1'i elimden geldiğince halletmek istiyorum.
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Yetişip yetişememesi size bağlı günlük çalışma sürenize göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pegem, yediiklim ve Data yayınlarını öneririm. Özellikle Pegem yayınlarını tek geçerim (ben önlisans için hazırlanıyorum çözdügum denemeler bu 3 yayına ait. Konu anlatim kitapları da Pegem. )
    Türkçe için paragrafın kara kutusu kitabını öneririm (ÖSYM nin tüm çıkmış sorulari var - kpss tyt dgs ygs lys msüs)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarabusevlm -- 3 Ağustos 2020; 19:36:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Gmn_ kullanıcısına yanıt
    Günde 6-8 saatlik düzenli ve verimli çalışma ile yetişir mi?

    Bir de her gün 20 adet paragraf sorusu çözüyorum, denemeden mi çözmeliyim yoksa soru tipi ayrı ayrı olan soru bankasından mı çözmeliyim?
  • Hocam başta suna soyleyeyim o linkteki kitap lisans mezunları için.

    Konu anlatım kitaplardan ziyade videolarla çalışmanızı öneririm. Ben konu anlatım kitapları alsam da daha ziyade videolardan çalıştım.

    Tarih : Ramazan Yetgin'den çalıştım. (Biraz detaylı anlatiyor.) Tarıh videolarım bittikten sonra Mehmet Celal Ozyildiz'in videolarını gördüm. Daha akılda kalıcı anlatıyor. İkisini de öneririm. Şu daha iyi diyemem. Siz dinleyip karar verin.
    Coğrafya: Engin Eraydın
    Vatandaşlık: Esra Ozkan Karaoğlu
    Matematik : Mat Akademi ve Emre Hoca. Fakat Emre Hoca TYT ye yönelik anlatıyor.
    Turkce: Gizem Ural



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarabusevlm -- 3 Ağustos 2020; 21:2:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarabusevlm Y kullanıcısına yanıt
    Evet Ramazan Yetgin, Engini Eraydın ve Esra Özkan Karaoğlu konu anlatım videolarını izliyorum. Mevcutta her ders için video ders notu veya konu anlatım kitabı yanında 2 adet soru bankaları da aldım ama her bahsettiğim dersler için zorlayıcı soru bankası arıyorum birer tane.
  • Türkçe için konuşacak olursam her gün ama her gün Türkçe sorusu çözmeye özen gösterin. Bununla birlikte bir takvim çerçevesinde Türkçe dil bilgisi konularını hemen bitirip orada da soru çözmeyi sürdürün. Türkçe'nin yetişmeme gibi bir durumu olmaz ama güzel bir konu + deneme takvimi meydana getirirseniz işiniz fazlasıyla kolaylaşır ve netleriniz de hızla artar. Aşağıda linkini bıraktığım kanalda KPSS'ye yönelik Türkçe konu videoları çekip paylaşıyorum. Dil bilgisi konularının yanında sözel mantık soru tiplerine yönelik de videolar hazırladım. Umarım işine yarar.

    Türk Dili ve Edebiyatı




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.