Şimdi Ara

Ortodonti ve diş teli hakkında bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son yıllarda çenedeki anomaliler ve dişteki çapraşıkların tedavi alanı olan ortodonti dalındaki ilerlemeler neticesinde her yaşta diş ve çene problemlerini çözmek mümkün. Özellikle insanların daha çok bilinçlenmeleri ve estetik kaygıların artması sonucu, hem sağlık hem de diğer nedenlerden ötürü bu diş hekimliği alanı gitgide daha da önem kazanmaya başladı.

    Peki ortodonti nedir ? Ortodonti, en yalın tanımıyla alt ve üst çenedeki diş çapraşıklarını tedavi etmeye imkan tanıyan diş hekimliği dalıdır. Bu tedavi, diş hekimliğinin üzerine dört yıl doktora yapmış olan uzman ortodontistler tarafından yapılır. Halk tarafından genel olarak diş teli tedavisi olarak da bilinen ve anılan ortodonti, her yaşta yapılabilir. Ortodontik tedaviler ortalama bir buçuk ila iki yıl arası sürmektedir. Diş teli, görünür ve görünmez olarak ikiye ayrılır.

    Hal böyle olunca, ortodonti tedavisi görmek, diş teli taktırmak, ortodonti fiyatları ve ortodonti malzeme ücretleri gibi konular merak edilmeye başlanmış ve bu konudaki bilgi eksikliğini gidermek üzere http://www.ortodonti.web.tr sitemiz kurulmuştur. Sitede ortodontiyle ilgili konuların yanı sıra ağız ve diş sağlığı, diş estetiği gibi konularda da birçok özgün ve güncel bilgiyle makaleye ulaşabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.