Şimdi Ara

Oruç tutmadıkları için saldırıya uğradılar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
1
Favori
24.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sikayetci olmassan ezilmeye mahkumsun. ben olsam polis cagirirdim sikayetci olurdum sonra adeleti kendi elime alirdim mesela ALmanya olsa adeleti kendi elime alirmiydim hayir ama tr'de adelet olmadigi icin polise verdikten sonra gerekeni yapardim o 4 kisiye
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Yıllardır oruç tutuyorum. Çok defa iş arkadaşlarımın büyük çoğunluğu oruç tutmamış, yanımda çoğu yemek yememiş ve içmemiştir. Askerlik görevinin usta birliğini Nato çatısı altında yaptım. Küfredip ülkemizden kovmaya çalıştığımız bir çok yabancı subay, Ramazan ayında yine saygılarından ortalık yerde yemek yemezdi.

    İngilizce iyi konuştuğum için, muhabbet arasında bu ibadetin diğerlerinden çok farklı olmadığını anlatırdım. Ve en önemlisi Oruç sadece yeme - içme üzerine değil.

    Fakat bugün aslında tarih olarak dün, iş yerinde oruç tutmayan mesai arkadaşlarımızdan birisi hem de tam ezan saatine kısa bir varken yemek hazırlayıp yedi. Oruçlu çok kimse vardı ve hiç şık olmadı.

    Saygı isteniyorsa karşılıklı olunmalı. Elbette herkes hür, istediği yerde ve saatte yemekte özgürler. Aksi durumda ise elbette yine şiddet kabul edilebilir bir davranış şekli değil.

    Bu duruma saygı göstermiyorsan yani, ulu orta insanların gözüne sokarak yemek konusuna bana ne, ne saygı göstereceğim diyorsan, insan olarak sende başkalarından saygı bekleme, zaten hak etmiyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X Files -- 30 Mayıs 2017; 0:47:18 >




  • Bana denk gelmiyor ki bu artıklar. Gelip bana manalı manalı afiyet olsun diyecek gel beraber olsun diyip onu odun ekmeği ile dövmeyenin zamına koyım. Herkesin yaptığı ibadete saygım var fakat bu kimsenin benim hayatımı kısıtlama yetkisini vermez...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali_ihsan21


    quote:

    Orijinalden alıntı: Leipold

    Bahisler Karadeniz ve Dogu illerini favori gosteriyordu. Mudanya batidan supriz yapti, takipcilerine iyi kazandirdi

    Mudanya dinci yobazların çok yoğun olduğu bir yerdir, daha önce de volleyball kız takımı şort giyiyor diye tartaklanmıştı.

    Chp belediyesi olan mudanyadan bahsediyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X Files kullanıcısına yanıt
    Orsanteryelistim şubat ve ağustos aylarında oruç tutmam gerek inancım gereği o aylarda sokakta yemek yeme bunu saygısızlık olarak kabul ederim buda bana seni tartaklama yetkisi verir çünkü saygı hak etmiyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala en tepelerde şu yalan haber bitiyorum ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkgen34 kullanıcısına yanıt
    Okuma yazma öğrenmen gerek önce bir din veya inancın olması için. Henüz okuduğunu anlamadığına göre ne okuduğunun he de yazdığının bir önemi yok. Benim için yoksun. Tartaklamak konusuna gelince. inan gecenin bu saatinde çok güldüm.
  • Refluden dolayi doktor cig kofteyi yasakladi bana. Orda burda cig kofte yiyen gorursem hastanelik ederim haberiniz olsun. Illa yiyecekseniz gizli bir yerde yiyin saygisiz herifler! Ahlaksizlar, en azindan ben iyilesene kadar sabredemez misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X Files kullanıcısına yanıt
    tmm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yabancilar var daha o haberleri bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalkingonDream -- 30 Mayıs 2017; 1:12:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IceWizardd

    İzmir kordon da bira patates keyfi





  • Can sıkıcı bir olay.. keske dayak olayına girilmese..



    Ama burada ki olay oruç olanın sinirlenmesi..



    Kimse kimsenin orucuna müdahale edemez. Oruçlu arkadaş o görüntüyü görmek istememiş gayet normal (dayak kısmına normal demiyorum)



    Orucu herkes kendine tutuyor. Kimse kimseye karışamaz. Tutmak zorunda değilsiniz ama bunu ulu orta yerde yapınca iş değişiyor.



    Burası istanbul da olabilirdi erzincanda olabilirdi..



    Yiyecekseniz de biraz oruçlu olanlara, aç susuz olanlara sayginiz olsun. Böyle olursa bir sorun yok..



    Senin tuttugun orucu da tutmadığın orucu da Allah sorgulayabilir sadece. Vatandaş da sen niye oruç tutmuyorsun lan deyip dövmek istememistir sadece ulu orta yapıldığı icin, saygısızlık olduğunu düşünmüştür. .



    Tutmak zorunda değilsin ama müslüman isen lütfen şu mübarek ayda saygılı ol..



    Hayırlı ramazanlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Öff sıkılmadınız mı bu haber ve konulardan..

    Bireysel bir olay..

    Kasmaya gerek yok..

    Tutmayan tutmaz kimsede birşey diyemez..ama bu hödükler demiş karışmış..

    Bu kadar ..sayfalarca tartışmaya gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 temmuzda camideki imama saldiran hayvan nasil tum chplileri kapsamiyorsa bu hayvanda tum muhafazakarlari kapsamiyor

    Algi yapmayin aglinizi alirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığa bakıp okumaya tenezzül etmedim. Başlayın provokasyon haberlerine. Bizene kardeşim dileyen tutar dileyen tutmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 30 Mayıs 2017; 1:47:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayın ne olduğunu bilemiyorum, medyadan duyduğum haberlere hemen inanmıyorum ama tabii böyle olaylar yaşanabiliyor maalesef. Orucunu tutan, günde 5 vakit namazını kılan biri olarak diyorum ki Allah'ın oruç tutanlardan oruç tutmayanlara düşmanlık edin, saldırın, ters ters bakın, kızın diye bir isteği emri yok. Ha ama şeytanın böyle bir arzusu olabilir. Oruç tutuyorum diye değişik havalara girip kendini bir halt sayanlara diyorum ki sizin gibilerin yaptığı şey Allah'a din öğretmektir. Oruç tutunca sinirin artıyorsa dayanamıyorsan tutma. Neden sinirini başkalarından çıkarıyorsun.
  • arkadaşlar böyle şahsiyetler malesef ki var ülkemizde. bunlar gericilikten mi ? yoksa cahillikten mi ? yoksa egitimsizlikten mi bilemeyiz. belki hepsinden...

    fakat kendini bilmez 3-5 magandanın yaptigini tüm islam alemine baglamak yanliş olur. kim yiyorsa yesin , kim oruç tutuyorsa tutsun neden insanlar başkalarını kendilerinden sorumlu hissediyor bunu pek anlamıyorum.

    herkesin çevresinde insanlar var. Benımde var oruç tutan da tutmayan da, ama ben gidipte sen neden oruç tutuyorsun veya neden tutmuyorsun demem ! diyemem ! böyle birşey söyleme hakkına zaten sahip olamam !

    Allah böylelerini islah etsin. islam dinini savunucam diye islam dinine kötülük yaptıklarının umarım birgün farkında olurlar. Ne diyelim Allah bunlara ve bu zihniyette olan kişilere akıl fikir versin.
  • Bu adamların artistliği ramazan bitene kadar gençler, bunlar ramazanda oruç tutmayanları adam yerine koymuyorlar. Bu adamlar normal vakitte namaz kılmayıp imanlı görünmeye çalışan kimseler.. :)
  • bunlar gereksiz hareketler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Schuey

    Çomarland'de sıradan olaylar. Ayar oluyorum şu oruçluyum diye etrafa saldıranlara. Ulan bana mı tutuyorsun sanki git istersen 6 ay aç kal bana ne!

    Demi ya.. her koyun kendi bacağından asılır.. cehennem kim için var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.