Şimdi Ara

Örümcek Adam Oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Web Site İsmi : http://www.orumcekadam.com.tr/

    Web Sitenin Konusu - Alanı - Başlığı : orumcekadam.com.tr - Örümcek Adam Oyunları Sitesi

    Web Sitenin Kayıt Edildiği Ay ve Yıl : 04 06 2012

    Site ile alakalı Açıklama ve tanıtım mesajı : Tüm çocukların hayatlarında mutlaka birkaç çizgi film karakteri çok önemli yer almıştır. Zaman zaman onların kıyafetlerini giyerek yada onlar gibi davranarak kahram olmak isterler ve masum oyunlarının içinde adeta yükselirler. Bu kahramanların en başında ise dünyaca ün salmış olan örümcek adam yer almaktadır. Kahramanımız bir biyolojik araştırma labaratuvarında gezerken süpersonik bir örümcek tarafından ısırılır ve işte tüm macera bundan sonra hayata geçer. Sabah kalktığında garip özelliklerinin olduğunu farkeden kahramanımız birçok örümcek özelliğine sahip olmuştur ve hayat artık onun için eskisi gibi olmayacaktır. Bu gücünü sürekli iyilik yapmaya kullanan kahramanımız aslında çocuklarımıza da çok iyi örnek olmaktadır. orumcekadam.com.tr bünyesinde bu kahramandan esinlenmiş ve çocukların eğlenceli vakit geçirmesini sağlayen birçok örümcek adam oyununu sitemizde bulabilir ve hiçbir ücret ödemeden bedava oynayabilirsiniz. Sitemizin amacı çocuklarımız için hiçbir zararlı içerik barındırmayan geliştirici oyunları bünyesinde barındırmak ve onların iyi vakit geçirmelerini sağlamaktır.

    Sürekli güncel tuttuğumuz örümcek adm oyunları sitemizde siz değerli kullanıcıların sıkılmalarını önlemek amacıyla birçok farklı kategoriden oyun hergün güncellenerek oyun darağcımızı genişletmekteyiz. Sizlerde bunun olumlu yönde gelişmesini isterseniz iletişim bölümünü kullanarak dilediğiniz tavsiye ve yorumlarınızı bizimle paylaşabilir ve sitemizin gelişmesine katkı sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda nu bölümden eklenmesini istediğiniz kategori , oyun ve benzeri şeylerde varsa bizlere iletebilir ve bir an önce eklenmesini sağlayabilirsiniz.

    Sitemiz içeik olarak sadece örümcek adam oyunları barındırmamaktır. Bunun en büyük nedeni de bu oyunu oynamak için sitemize gelen ziyaretçilerimizin diğer oyunlarında keyfini çıkarmalarını sağlayarak tek kategorideki oyunlardan sıkılmalarını önlemektedir. Sizlerden gelen tavsiye ve yorumların dikkate alarak hazırlandığı bu kategorilere birkaç örnek verebiliriz. Tüm çocukların vazgeçemediği ve bilgisayar başına geçtiklerinde mutlaka oynamak istedikleri araba oyunları kategorisi bunların başında yer almaktadır. Aynı zamanda bütün dünyada bir çığ gibi büyüyen ve büyük küçük herkesin beğenisini kazanan balon oyunları kategorisi de eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayabilecek bir kategoridir. Rengarenk balonları patlatarak orumcekadam.com.tr sitesinde biraz stres atmak isteyebilirsiniz. Hepinize iyi eğlenceler dileriz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.