Şimdi Ara

Öss (ygs-lys) ile geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ders saydırma ve geçiş ile alakalı forumları okudum fakat benim sorunuma çözüm bulamadım.


    İstanbul Işık Üniversitesinde 1.sınıf okuyorum. Okulun zorluğu , İstanbul'a uzaklığı gibi sorunlardan okulumu değiştirmeye karar verdim. Bu sene össye girerek okul değiştireceğim.


    Sorun şu ki verdiğim dersleri saydırmak istiyorum. Bu çoğu üniversitede ders dili ve müfredatı aynıysa mümkün. Peki ders saydırmak için okuldaki kaydımı yenilemem gerekiyor mu?

    Şu anda güz döneminin finallerindeyim ve martta ilk sınav (ygs) var. 2. dönem okulumu dondurmak istersem , vakıf üniversitesi olduğu için belli bir miktar dondurma ücreti ödeyeceğim ve okula gitmediğim halde bu para benden çıkmış olacak.

    Ara Tatilde dersaneye yazılıp 2. dönem okulu durdurmam gerek fakat direk bıraksam okulu daha sonra yerleştiğim okula ders saydırmak için kaydım bulunması gerekiyor mu bilmiyorum. Hatta , kaydımı ne zaman silerler onu da bilmiyorum. Tek bildiğim , 2. dönem okula gitmeyeceğim. Yani okula devam etmeyip össye girerek yerleştiğim yere derslerimi saydırmak için okulu dondurmam zorunlu mu , yoksa kayıt yenilemesem de derslerimi yarım dönem sonra saydırabilir miyim???


    Çok teşekkürler şimdiden arkadaşlar...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.