Şimdi Ara

OSX86 10.5 leo hakkında herşey :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
28.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkdaşlar bir şekilde bu sorunu çözdüm(nasıl çözdüğümü bende anlamadım) her neyse açılışta elma resmi geliyor fakat daha sonra siyah ekran geliyor ve öyle kalıyor sanırım ekran kartıyla ilgili bir sorun x700 mobile kullanıyorum bu sorunu nasıl çözerim linuxdeki gibi xorg.conf dosyası var mı? kontol alt f1 yaptım hiç bi şey olmuyor yardım lütfen


    EDIT:
    Arkadaşlar sonunda kurulum bitti oturum açmayı başardım irc den <EqUaTe> nickli arkadaş sağolsun baya yardımcı oldu o da olmasa kimse cevap yazmıyor zaten.en sonunda leo yu kurmayı başardım oh be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenGiDeR -- 29 Ocak 2008; 15:57:58 >
  • amd kullanıpta leo kurabilen var mı arkadaşlar. yabancılardan birçok kuran var ama türk kullanıcı rastlamadım.
  • Selam bende bugün leo ya geçmek istedim fakat b, peoblemle karşılaşıyorum sürekli işlemcim AMD
    Problemim dvd i takıyorum ve kurulum ekranına kadar geliyorum ilk başta yapmam gereken disk utility den diske format çekmek. O ekrana gelip HDD yi komple silmek istiyorum fakat her seferinde bana

    Disk Erase failed:
    Input/output error

    diye bi hata veriyor bu yüsdende kuruluma geçemiyorum. Bazı sitelerde bunun nforce chipsettle ilgili bişeyler söylüyolar fakat pek anlamış değilim bunlardan

    Acaba yapmam gereken önce fdisk benzeri bi işlemle hdd yi komple siliptemi denemek

    Not:hdd iki bölümden oluşuyor ikiside ntfs
  • Az ince irc kanalına girdim bana "medevils kext" diye bişeyden bahsettiler bununla hdd yi silmem falan gerekiyomuş heralde kullanan varmı bunu ben bilmiyorum bu programı
  • benimde işlemci amd anakart nforce4. O bölümde herhangi bir hata ile karşılaşmadım. benim kurulum bitip restart ettikten sonra başlamıyor.

    senin dvd hangisi bu arada?
  • arkadaşlar 10.5.1 i sorunsuz kullanan birileri varsa sistemini yazabilir mi acaba? bide leopard kaç gb nette
  • merhaba arkadşlar hp nx6125 için en uygun mac dvd si nedir acaba söyleyebilirmisiniz?
  • leopard 2 gb torrentte. sorunsuz kullanıma gelince sistem daha tam oturmamış heralde bazı buglar var örneğin her seferinde -x ile başlatmak zorunda kalıyordum yoksa sürekli resetliyip duruyordu birde vistayla dual boot yapmayı beceremeyince uçurdum gitti.
  • Biraz Mac OSX reklamı
    http://www.youtube.com/watch?v=GLBVJEWZUI8
    http://www.youtube.com/watch?v=YeX_aNSsgRY
    http://www.youtube.com/watch?v=Y6rna2zNCi0

    http://www.youtube.com/watch?v=h30LQY3xWEI Dikkat bunu seyrederken gülmekten ölmeyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sse -- 7 Şubat 2008; 17:22:41 >




  • arkadaşlar Apple Mac OS X 10.5.1 Leopard iATKOS v1.0'ı kurmaya çalıştım. c'de şu anda xp var, d'ye kurmak istedim. menüden d'yi "macos extented" olarak biçimlendirdim ve kurulumu yaptım ama açılışta "reboot and select boot proper device press key...vs." gibi bir hata verdi. ve sistem başlamadı, ne xp ne de leopard yani.

    bu sürümün multibot özelliği olmadığını biliyorum, ama yine de denemek istedim. şimdi sorum şu, acaba nasıl hem xp, hem de leopard'ı birlikte kullanabilirim. ayrıca buna vista'yı da eklemek istiyorum. yardımlarınız için şimdidden teşekkürler...




  • gigabyte p35-d3sl anakart in tum bilesenlerinin sorunsuz calistigini yaziyor.. bende bu karttan almayı planlıyorum.. bu anakart ile leopard kullanan var mı acaba?
  • Arkadaşlar bende uzun zamandır araştırıyorum mac os işletim sistemlerini.Forumlardanda uzun uzun okudum yazılanları.Yükleme yapmak için şu an torrentden indirdiğim dosyanın bitmesini bekliyorum.Sanırım bayağı beklemek zorundayım.Çok yavaş iniyor çünkü.Hızlı indirebileceğim bir yer bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Okanır

    Arkadaşlar bende uzun zamandır araştırıyorum mac os işletim sistemlerini.Forumlardanda uzun uzun okudum yazılanları.Yükleme yapmak için şu an torrentden indirdiğim dosyanın bitmesini bekliyorum.Sanırım bayağı beklemek zorundayım.Çok yavaş iniyor çünkü.Hızlı indirebileceğim bir yer bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.


    emule'de kalyway ile iatkos mevcut
  • Teşekkürler...Torrentte devam ediyorum az bişi kaldı...:))
  • Merhaba arkadaslar, leopard 10.5.1'in kalyway in patchledigi versiyonunu indirdim. Ozellikle network ve ekran kartlarinin duzgun calistigi soyleniyor. Hatta indirdigim rarlarin icinde ekran goruntuleride cikti. Ancak kafami kurcalayan bunlarin Fransizca olmasi idi. Acaba Kalyway surumu Fransizca mi? Yoksa kurarken Ingilizce secebilecekmiyim yada hatalimi indirmisim?

    Ikinci sorum ise harddiskimi 3 partition'a boldum. C surucusunde Vista kurulu, D surucusunu formatlayip Fat32 formatina cevirdikten direk indirdigim Kalyway ile bu surucuye rahatlikla kurulum yapabilirmiyim? Kurarken diger suruculeri etkilemez degilmi tumunu birlestirip formatlamak gibi? Arastirma yaparken bazi kullanicilarin verilerini kaybettigini okudum ayni seyleri yasamak istemem. Bu noktada tam olarak nasil kurmam gerektigini bilen birisi anlatirsa cok sevinirim.

    Lutfen iki sorumada detayli cevap verin, tesekkurler
  • kalyway leopard 10.5.1 boot ederken ebios read error hatası veriyor.
  • Konuyu acan arkadas boot problemi ile ilgili birseyler yazmis denedin mi onu?
  • arkadaşlar merhaba
    benim buradaki uzman arkadaşlara birkaç sorum olacak
    amerikadan 1 hafta önce macbook getirttim
    C2 duo 2.2
    2 gb ram var
    Mac OSx 10.5.1 yazıyo
    apple ın sitesinden mac messenger kurdum ama sesli ve görüntülü konuşma yapamıyorum acaba sebebi nedir_?
    Bir de arkadaşlar harddiski nasıl bölebiliriz hani diğer bölüme de windows kurmak istiyorum
    teşekkürler saygılar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: painkiller004

    Merhaba arkadaslar, leopard 10.5.1'in kalyway in patchledigi versiyonunu indirdim. Ozellikle network ve ekran kartlarinin duzgun calistigi soyleniyor. Hatta indirdigim rarlarin icinde ekran goruntuleride cikti. Ancak kafami kurcalayan bunlarin Fransizca olmasi idi. Acaba Kalyway surumu Fransizca mi? Yoksa kurarken Ingilizce secebilecekmiyim yada hatalimi indirmisim?

    Ikinci sorum ise harddiskimi 3 partition'a boldum. C surucusunde Vista kurulu, D surucusunu formatlayip Fat32 formatina cevirdikten direk indirdigim Kalyway ile bu surucuye rahatlikla kurulum yapabilirmiyim? Kurarken diger suruculeri etkilemez degilmi tumunu birlestirip formatlamak gibi? Arastirma yaparken bazi kullanicilarin verilerini kaybettigini okudum ayni seyleri yasamak istemem. Bu noktada tam olarak nasil kurmam gerektigini bilen birisi anlatirsa cok sevinirim.

    Lutfen iki sorumada detayli cevap verin, tesekkurler



    slm arkadaşlar iş dolayısıyla biraz konudan uzak kaldım ama hemen yardımcı olmaya çalışim elimden geldiğince. öncelikle bende kalyway 10.5.1 kullanıyorum ve ing bir prb yok iatkos 1vir2 kuran arkadaşlarda boot prblemini rd=disk0 yazarak geçebilirler açılıncada o bölümü aktif etmeleri lazım. onu bi sonraki msj da yazıcam. gelelim 2. sorunuza isterseniz diskinizi 10 parçaya bölün leo yine kurarsınız yanlız kuracagınız bölümü xp yada vista ile formatlamayın başka bir prg kullanın arconis ; partion magic glpart gibi siz seçin ve yükliyeceginiz bölüm uzatılmış yani locigal olmasın primary olsun . xp ile sorunsuz çalışıyo ama vista ile bagzı boot prbleri var . çözümü var ama ben vista kullanmadıgım için denemedim.

    gelelim genel prblere herkezde olan ister tiger ister leo olsun laptop ise mobil vga ise sorun daha fazla , mobil x1600-1700 olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışabilirim.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.