Şimdi Ara

oto boya fiyatlari nekadar bilen varmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
4
Favori
254.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben ankaradayım arabam fazla yatmaktan güneş yanığı paslanmadır baya bir boya ister oldu yetkili renault servisinin verdiği fiyat iki cam fitilim değişecek araba dıştan boyanacak tamponlarda hafif çatlaklar var tamir olup onlarda boyanacak motora kapı içlerine girmeden sedefli metalik boya kullanarak anahtar teslim 1600 lira dediler kaporta işi pek yok ama araba soyulduktan sonra illaki çıkar başka bir yerde 1250 lira fiyat verdiler lakin bu işlerde fiyatın makul olması değil işçiliğin iyi olmasına bakılır dünyanın en iyi boası verniği cilası kullanılır ama işçilik kötüdür beş para etmez araba boyatırken para genelde işçiliğe karşılık verilir kimi usta malzeme dahil 700 der kimsi 2500 der işçiliğine kefil birilerini bulursan 700 lirayada boyatırsın ama arabayı boyatıp 1 sene sonra boya atmasından renk farkı gölge olmasından içime sinmemesindense fazlasını verip içine sinerek senelerce temiz binmek daha önemli ,son olarak el işçiliğinin pazarlığı yapılmaz




  • bence git sanayide araştır en iyi usta kim diye motorcu ve elektrikçilere sorabilirsin..saygılar..
  • Ford Mondeo MK3 araç aldım ancak,aracın benden önceki sahibi biraz hr kullanmış,tamponlar,kapılar vs derken bel altı boyanması gerekli,ufak tefek kaporta işlemi de var tabi.
    Ortalama ne civarda fiyata mal olur sizce?
    Göztepe sanayide 1250 TL fiyat aldım .
  • fotosu varmı aracın?
  • bende bursa buyükorhandayım. burdaki usta diyo kullanıyorum dedi. benim mazda 323 ü komple içö dış 750 ye boyarım dedi. şöyle de garanti veririm dedi. benim yaptığım boya atarsa yada macun kalkarsa direkt getir ne zaman olursa olsun ücretsiz yaparım dedi.
  • Ya 500 liralık 1000 liralık boyadan hayır mı gelir yapmayın. Düzgün yerler 1.500-2.000 den aşağı uğraşmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

    Ya 500 liralık 1000 liralık boyadan hayır mı gelir yapmayın. Düzgün yerler 1.500-2.000 den aşağı uğraşmaz.

    bravo.sağduyun için tebrik ederim.evet yaptırıyolar 700 liraya boya... 6 ay sonra eskisinden dahada kötü oluyor.dıştan komple ortalama 1850-2200 arası boyarız.araç 3 hafta ile 4 hafta arası hazırlanır.her malzemesi orijinaldir.(30 liralık kutu boyalarından,3 kuruşluk macun ve ya astarlardan değildir malzemeler.)sonrası müşteri senelerce uğramaz bidaha.pasta-cila işleri hariç.
  • 2000 liradan aşağıya bu işi yapacak adam güzel olur derse sahttekarlık yapmış olur inanmayın yaptırmayın
  • ben bugün boyacıya gittim tiponun iki aynasını boyatmak için 20+20 40 lira fiyat verdi
    ön arka tamponları yarım boyatmak ve komple pasta cila aynalarla birlikte 250 tl fiyat verdi.
    ustanın işçiliği sağlam duyduğum kadarıylar.
    piyasayı bilen varsa yardımcı olabilir mi izmir de daha uygun çıkarabileceğim yer var mı?
  • 200 yete çok söylemiş
  • Benim bir arkadaş var oto kaportacı adam bu işin piri olmuş.Boya yaparken adam başka dünyalara giriyor.Uygun fiyata da yapıyor ama kalite o 2.250 dediğinizden kesinlikle daha iyi(1.500 civarı yapar herhalde)ve daha başarılıdır ben kefilim.Her uygun fiyat söyleyenin işçiliği kötüdür diye de bir kaide yok.Çokta uygun söyleyip piyasanın içine etmeyeceksin tabi ama iş olunca güzel kazanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedayt -- 22 Ekim 2010; 19:53:43 >
  • Ben Akhisardayım oto boyacı fırında boyanır sana kardes boladan biz 1 .600 tl alırız kaportayda girer sen bilirsinyine boyandına da deger .. güzel olur..
  • arkadaslar bn pejo 206 verdim boyaya, kaporta işide var yaklasık 3 haftalık bi işçilişk sürecek boya dahil 1500 civarı masraf cıktı ..cok arastırdım ortalama fiyatlar böle .bnce öncelik işçilikte boya adi olsa bile usta önemli
  • konu iki buçuk senelik.
    araç boya vs. diye yeni bir konu açmak lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yigit2485

    arkadaslar bn pejo 206 verdim boyaya, kaporta işide var yaklasık 3 haftalık bi işçilişk sürecek boya dahil 1500 civarı masraf cıktı ..cok arastırdım ortalama fiyatlar böle .bnce öncelik işçilikte boya adi olsa bile usta önemli

    Bu sözün ne kadar doğru olduğunu kaporta işleri için emanet ettiğim ustanın arabayı bugün rezil bir halde teslim ettiğinde anladım. Araç 13 yıllık ve hiç komple boyaya girmedi. Zaman zaman kaza yaptığında o bölgeler(Çamurluk ve tamponlar) tamir ve boya gördü.
    Araba yakın zamanda kaza yaptı ön sol çamurluk ve sinyal etrafından hafif eziklikle birlikte boya dökülmesi de vardı. İş arkadaşının tavsiyesi üzerine bu usta ile muhatap oldum. Arabayı bugün akşam teslim aldım. Teslim almadan usta bana boyanın pek iyi olmadığını söylemişti ama o karanlıkta birşey farkedemedim. Demin benzinciden benzin alırken loş ışık altında boyada ki kusurları farkedebildim. İş gören yerlerde dalga dalga izler var. Sanki boya damlası kalmış oralarda. Üstelik bu işçilik için 700TL alacak kaskodan ama henüz parayı teslim etmedim. Önümüzde ki hafta kasko parayı hesabıma yatıracak. Usta arabayı teslim ederken "Senin arabayı komple boyamak lazım çünkü her ne kadar ben hasar görmüş yerleri boyasam da sırıtıyor. Pasta cila bir nebze ama komple boyamadan olmaz. Biraz zaman geçsin arabayı çizersin sonra kaskoya beyanda bulunuruz komple boyatırız. Nasılsa kaskoyu deldik hasarsızlıktan" dedi. Aslında ben kaza yaptığımda tutanak düzenledim ama bana dediğine göre tutanakta ben suçlu göründüğüm için karşı tarafın sigortası yapmazmış kaskodan yaptırmak daha iyiymiş. Ben şimdi bundan da şüpheye düştüm.

    Bu ucuz işçiliğe (Ön tampon, sol ön çamurluk, arka sol kapı çıta altı ve arka tamponun sol köşesi) bu ücreti aldı ya haram olsun diyorum başka da birşey gelmiyor elimden.




  • e ne güzel parayı teslim etmemissiniz ya.ekspertiz ile görüsün o tekrardan halleder. tabi adamına denk gelirseniz.. sizin cidden birilerinden hemde işi iyi bilen birilerinden yardım almanız gerek.zararın neresinden dönrseniz kardır
  • Bizim tosbaları (volkswagen 1303 1300 vs vs) kayseride 650 TL boyatıyoruz komple saca inilmiyor tabi sadece üzerindeki boya öldürülüp boyanıyor güzel de oluyor
  • nasıl bir boya istediğinize bağlı

    mesela sedefli boya düz boyaya göre çok daha pahalı oluyor. Eğer profesyonel ve düzgün işçilik istiyorsanız ve İzmirde oturuyorsanız pm atın görüşelim. Sizide benide üzmeyecek en uygun fiyatı çıkartalım size.

    diğer yaptığımız işlemler
    - kaput uzatma
    - ses sistemi
    - navigasyon sistemi
    - marşpiyer
    - tampon
    - boya (sedefli, metalik veya istediğin tür.)
    - boya koruma
    - kuaför
    - pasta cila
    - xenon uygulama
    - logo iptali

    yakında ana konu açacağım yaptığımız işlemleri detaylı olarak görebileceksiniz.


    AUTOPLUS
  • Arkadaşlar kim ne derse desin 1500, 2000 lira vereceksin çok iyi olacak diye bir kaide yok. 2010 haziranda ikici el polo aldım araçta güneşten kavlama vardı ufak tefek kaporta ezikleri falan. İstanbulda oturmama rağmen aldım arabay Bursa / Mustafakemalpaşa ya götürüp komple boyattım. Yaptığım araştırmada ustanın orada olduğunu söylediler. Tüm işçilik 4 günde teslim etti. Aracı alıp istanbula getirdiğimde Wolsvagen servisi bile boyanın nerede atıldığını ve mükemmel işçilik olduğunu kendilerinin bile bunu yapamayacaklarını açık bir şekilde dile getirdiler. Tüm masraflar ile fırınlı 750 TL para verdim. ( yol dahil) 1500,2000 alan yer düzgün yer diye bir kaide yok. Yağlamış bekliyor çok para isteyen amca. Önemli olan ustayı bulmak bir de ustadaki allah korkusuna bağlı. Şunu da biliyorum İstanbulda usta yok. Aracınızı boyatacaksanız üşenmeyin araştırın. Çok para iyi işçilik palavra.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oxxoma

    Arkadaşlar kim ne derse desin 1500, 2000 lira vereceksin çok iyi olacak diye bir kaide yok. 2010 haziranda ikici el polo aldım araçta güneşten kavlama vardı ufak tefek kaporta ezikleri falan. İstanbulda oturmama rağmen aldım arabay Bursa / Mustafakemalpaşa ya götürüp komple boyattım. Yaptığım araştırmada ustanın orada olduğunu söylediler. Tüm işçilik 4 günde teslim etti. Aracı alıp istanbula getirdiğimde Wolsvagen servisi bile boyanın nerede atıldığını ve mükemmel işçilik olduğunu kendilerinin bile bunu yapamayacaklarını açık bir şekilde dile getirdiler. Tüm masraflar ile fırınlı 750 TL para verdim. ( yol dahil) 1500,2000 alan yer düzgün yer diye bir kaide yok. Yağlamış bekliyor çok para isteyen amca. Önemli olan ustayı bulmak bir de ustadaki allah korkusuna bağlı. Şunu da biliyorum İstanbulda usta yok. Aracınızı boyatacaksanız üşenmeyin araştırın. Çok para iyi işçilik palavra.


    resim koyabilirmisin, bir de kime yaptırdın bursada paylaşırsan sevinirim...




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.