Şimdi Ara

OTO CD/MP3 CALAR icin tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar, oto cd/mp3 calar alicam. kaliteli ve 250-300 ytl arasinda birsey ariyorum. 1 ay once sony ve pioneer fiyatlari uygundu benim icin ama suanda dolarin yukselmesiyle fiyatlar uctu biraz. Aslinda marka takintim yok ama tanimadigim markalara guvenemiyorum. Benim icin ses kalitesi ve dayaniklilik onemli.Bu konuda yardimlarinizi ve onerilerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkur ederim ;)



  • bnde pioneer 6750mp modeli var, uzaktan kumandalı,OEL ekranlı flan.. gayet memnunum, mp3,wma ve wav dosyalarını çalabiliyor.. 350ytl'ye almıştım yazıcıoğlu işhanında giriş kattaki bi dükkandan.. sana diyeceğim şu, kamasonic de kullandım dğer dandik markaları da, kesinlikle bunlara hiç yanaşma.. yağmurlu havada cd okumuyordu ya.. sony'i de pek tavsiye etmiyorum,menüleri ve ayarları flan karışık. pioneer'ın daha makul modelleri var, 250-300 ytl'ye güzel bişey alablirsin.. kafan rahat olur..
  • forumda motorlu araçlar bölümünde İç Dış Tuning - Motor Modifikasyonu - Aksesuar - Ses ve Görüntü Sistemleri kısmına bir gözat.
    orada bir çok teyp incelemesi var.işine yarayabilir..

    kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.