Şimdi Ara

*** OTO ELEKTRİK *** (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
25
Favori
386.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün aracımda ekranda bi uyarı verdi seyir halindeydim ingilizce yazıyodu tam okuyamadan geçti daha sonra 30 saniye içinde ibrenin olduğu ekran bembeyaz hale geldi araç modeli mercedes 2008 model cls aracın ilk kontağını çeviriyorum ekran düzgün daha sonra çalıştırdıktan sonra 30 sn ye sonra beyazlaşıyo menüdeki yazıların hiçbiri okunmuyo çanakkalede yaşıyorum burda yetkili servis olmadığı için mercedes yol yardım hizmetini aradım oradan yetkili servisten bi arkadaşla görüştüm oda uzaktan durumu anlıyamadığı için birşey diyemedi araç içindeki aydınlatmaları kontrol ettik azalma tekleme yok farlarda yada sislerde herhangi bir azalma ondada yok sadece araç çalıştıktan sonra yavaş yavaş ağır ağır beyazlaşıyo daha sonra orta ekran hiç okunmaz hale geliyo.

    Böyle bi durum yaşayanlar varsa yada tecrübesi olanlar bilgilendirirse sevinirim.
  • priest74 P kullanıcısına yanıt
    aynı problemı bende yasıyorum kardesım sorun neden mıs buldunmu
  • hayırlı geceler bi sorum olacak aracım 96 model şahin ne sinyal lambaları ne fren lambaları nede devir saatti çalışıyor sorun nede olabilir bide tamir yaptırsak kaça mal olur şimdiden tşkler
  • s.a. arkadaşlar, anlayan arkadaşlara sorum var, Arabamın ön ızgara kısmına 1 tanesi 10 watt olan 4 veya 6 led koyup aydınlatma istiyorum.
    Sorum şu : bu ledleri ACC den enerji verip ( Yani anahtar kontağa girdiğinde gündüz ledi gibi yanacak ) AMA Farları açtığımda sönmesini istiyorum. Burda Röle kullanılması gerek denildi. Burda nasıl bir röle ve bu bu rölenin bağlanışını anlatacak ve de cin ali karalamasıda olsa çizerek verebilecek arkadaş yardımcı olabilirmi ?

    şimdiden teşekkürler.

     *** OTO ELEKTRİK ***



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termik54 -- 3 Mayıs 2014; 23:57:50 >




  • selam arkadaşlar benim bir murat 131 var ibreler uzun zamandır çalışmıyor bi tek hararet ibresi çalışıyor sizce bunu yaptırmak kaça patlar öğrenciyim de :)
  • selamun aleyküm. beyler benimde bir sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim. doğan arabamda dörtlüleri yaktığımda içerdeki sinyal okları yanıyor fakat geçenlerde farkettim o okların bulunduğu gösterge ışıklarının en sağında kırmızı üçgen var onun yanması gerekmiyormu eğer öyleyse nasıl düzeltebilirim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLM ARKADAŞLAR 1993 DOĞAN SL ARACIM VAR YOLDA GİDERKEN FARLAR VE İÇ IŞIKLAR KENDİLİĞİNDEN KESİLİP TEKRAR YANIYO NEDEN OLABİLR YARDIMCI OLURMUSUNUZ
  • arkadaslar konu cok eskı ama umarım bırı gorur benım aracımda gecen yolda gıderken cam otamatıgıne bastım bozulmus sıgorta tutustu yanmaya basladı üfleyerek sondurdum sımdı kontagı cevrdıgımde sıgorta yanıyor oraya taktıgım amperı mı az gelıyo acaba baska bır sorunmu var bı elektırıkcıye gotrcem de aracı calıstıramıyorum [simage]
     *** OTO ELEKTRİK ***
    [/simage]




  • resmın lınkını attım olmadı galıba mesajda lınk altta resımde gorunen kısım

    http://www.loadtr.com/867558-salih_c%C4%B1vak.htm
  • elk_35 kullanıcısına yanıt
    http://www.gorguluhirdavat.com/urun/878/LOCTITE-3863-REZISTANS-TAMIR-SETI-2-GR

    locttie 3863 ürününün yeni güncel link adresi üstte güncellemesi yapılmıştır.
  • arkadaşlar bende 98 model hundai h 100 var kalorifer fan çalışıyor ama içeri sıcak hava vermiyor sorun nerden kaynaklanıyor acaba kemdim yapabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EFE2779

    arkadaşlar bende 98 model hundai h 100 var kalorifer fan çalışıyor ama içeri sıcak hava vermiyor sorun nerden kaynaklanıyor acaba kemdim yapabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim

    Kalorifer musluğuna baktırın.

    Saygılar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goromer

    http://www.gorguluhirdavat.com/urun/878/LOCTITE-3863-REZISTANS-TAMIR-SETI-2-GR

    locttie 3863 ürününün yeni güncel link adresi üstte güncellemesi yapılmıştır.

    Kesin cozummu bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre4624 E kullanıcısına yanıt
    sayfa değişikliğnden dolayı link adresi aşağıda ki gibi güncellenmiştir.

    http://www.gorguluhirdavat.com/urun/878/LOCTITE-3863-REZISTANS-TAMIR-SETI-2-GR
  • goromer G kullanıcısına yanıt
    Loctite 3863 rezitans yapıştırıcı konusunda tek ürün daha iyisi yok

    http://www.gorguluhirdavat.com/urun/878/LOCTITE-3863-REZISTANS-TAMIR-SETI-2-GR
  • arkadaşlar kolay gelsin. Ben bugün dacia logan aracıma park sensörü taktırmak için gittim adam montajı yaptı fakat geri vites lambası yanmıyor ve geri vitese takınca elektrik arkaya gitmiyormuş bu yüzden elektrik bağlantısını yapamadı. Sizce sebebi ne olabilir yani elektrik stopun oraya neden gitmez sigortalar normal görünüyor.
  • Gösterge ışıklarım sinyal verince dörtlü açılınca sinyale göre ışık azalıp çoğalıyor. Her hangi bir elektrik aksamını açınca örneğin fanı sinyali hararet ibresi yukarı kalkıyor yada sinyale göre oynuyor. Aynı şekilde devir göstergeside. Şase kablosu mu çekilicek ne yapılıcak ve nasıl yapılıcak acil yardım.
  • Herkese merhabalar.Albea 1.2 aracımda çözülemeyen bir sıkıntı var.Yağmurlu havalarda büyük su birikintisine biraz hızlı girince göstergede şarj ışığı yanıyor.5-6 saniye sonra sönüyor fakat tam sönerken aracı titretiyor.Yağmurlu olmayan havalarda sıkıntı yok.Şarj dinamosundaki kayışları kontrol ettiler ve sıkıntı yok dendi.Akünün değerleri ölçüldü o da iyi.Fakat yağmurlu havalarda sıkıntı yine devam ediyor.Elektirikçiler ise devam ederse şarj dinamosunun sökülmesi gerek diyorlar fakat sıkıntı olsa sürekli problem olur diye düşünüyorum ve açıkcası söktürmek istemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -)KraL(-

    Sa hayırlı olsun elektrikçi dostum aynı meslekteniz gercı ben okuyorumŞimdi madem bu konuya sen bakıyorsun,sana akıl danısayım.Benim arac geri vitese takıldıgında freen bastımmı sol sinyal yanıyor.Farları acıldıgında bu.Kısa devreden yada su almasından şüpheleniyorum tesisatın.Acaba neden böyle bir sey olabilir?Ne tür bir yol izleyerek bunu çözebilirim.paylaşırsan sevinirim.



    sol arka lambaların şaseye bağlı olan kablosu kopmuş ondan yapar dostum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EnesFlies

    Gösterge ışıklarım sinyal verince dörtlü açılınca sinyale göre ışık azalıp çoğalıyor. Her hangi bir elektrik aksamını açınca örneğin fanı sinyali hararet ibresi yukarı kalkıyor yada sinyale göre oynuyor. Aynı şekilde devir göstergeside. Şase kablosu mu çekilicek ne yapılıcak ve nasıl yapılıcak acil yardım.

    akün zayıfsa yada şarj dinamon fazla voltaj gönderiyorsa ondan yapar
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.