Şimdi Ara

Oto Sanayi İle İlgili İş Fikirleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilenler biliyor otomotiv sektöründe uzun yıllardır çalışıyoruz.

    Kendimize ait iş yerleri var ve kiraya vermekten kiracılar ile uğraşmaktan yorulduk.


    Oto Sanayi de olmayan bir iş kolu ile bu iş yerlerini ihya edelim diye düşünüyorum.


    Sizlerin oto sanayilerde gördüğü eksikler nelerdir?


    Benim gördüğüm yetkili servis kalitesinde periyodik bakım yapabilecek yerler yok.

    Kaliteli filtre ve nizami, titiz iş yapan yerlere yok

    (ne tork anahtarı kullanılıyorlar ne de doğru düzgün katalogtan doğru yağ bakıp koyuyorlar benim gördüğüm titiz kasap olmayan bakım hizmeti veren yerler yok)


    Sizlerin fikirlerini bekliyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • benim son dönemde gördüğüm en mantıklı iş yapanlar "far camı tamir eden dükkan - atölye" tarzı yerler. bilhassa yeni modelli araçların sıfır farları çok pahalı, şimdi ufak bir kazada far çalışıyor ama sadece camı kırılıyor ancak tek olarak far camı satılmıyor komple far halinde satılıyor o da çok pahalıya geliyor. bu dükkanlar camın kalıbını alıp cam döküyorlar gerekirse. bence birçok araç kullanıcısı için faydalı bişey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana hala yedek parça işi gibi geliyor. Yok arızaydı yok tamirdi elemandı derdi yok. Birkaç markanın orijinal ve yan sanayi yedek parçalarını satan yer açsanız ustalarla da ahbaplık olursa mis gibi iş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt

    Bence de, yeni farlar çok pahalı 50 60 bin TL ye bile farlar var. Özenli düzgün bir boya kaportacı da iyi iş yapar. Hem elektrikli araçlar var, içten yanmalılar bitmezde biterse bile işinizi yapmaya devam edersiniz.

  • Yeni sektor elektrik-elektronik. Kar marjı yüksek, işten anlayan adam sayısı az. Yeni araçlarda otonom sistemler, adas sistemleri vb bir çok elektronik parça var. Önü açık.
    Arabaya bakım yapmak bilgisayara format atmak gibi birşey, benzinlikte bile yapılıyor. (Basit iş anlamında benzinlik örneğini verdim.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni trend araba zırhı (Polyuera)


    Şu an çok kişi burun kıvırıyor ama şehirlerin dar sokakları, vandalları, acemi şoförleri, araç kaporta ve boya işindeki basiretsiz elemanların sayısı arttıkça bu uygulama çok daha fazla arabaya yapılmaya başlanacak.


    Geçtiğimiz hafta çöl tozu nedeniyle çamur yağmış arabaya. Yağlı ve yapışkan. İki kere köpükledim yine de tam temizlenmedi. Polyuera kaplı bir Linea geldi. Köpük bile sıkmadı. Basınçlı su ile şıkır şıkır oldu araba. Ben çıkmayan yerleri bezle silerken bastı gitti. Arkasından bakakaldım.


    Şöyle 15 yaşında falan arabam olsaydı düşünmeden yaptırtmıştım.

  • yedek parça işi asla ölmez,akarı kokarı bozulması yok,sağlam tedarikçiler edindikten sonra arkana bakmadan çok güzel paralar kazanırsın,sağlam bi sermayem olsa ilk yapacağım iş

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.