Şimdi Ara

Oto yıkama ücretleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
1
Favori
12.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Ben artık kendim benzinlikte yıkıyorum, en azından daha temiz ve ucuz oluyor.
    Şaka gibi ama gerçek.
    Burada su 5 köpük 6 süpürge 6TL
    3 su 1 köpük 2 süpürge 33TLye tertemiz oluyor :))

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NEGANYRSA kullanıcısına yanıt

    Çok iyi neredeyse 170 TL cepte. Ben gerçekten bu yıkamaya verilen paraya üzülüyorum . 200 TL az değil . Hayır bir de araç temiz kalsa neyse en fazla 1 hafta toz oluyor her yeri. Avrupa da mesela oto yıkamacilar yok , bizim benzinliklerde olduğu gibi insanların kendi yikayabilecegi alanlar yapmışlar herkes kendi aracını kendi yıkıyor. Suyu , köpüğü , süpürgesi her şeyi mevcut . Keşke bizim ülkede de boyle yerler olsa.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 10-12 yıldır kendim yıkıyorum, evimin önü müsait. Eskiden bazen benzincide sadece su tutar geçerdim onu da epeydir bıraktım.

  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Hocam, 1 hafta bile dayanmıyor. Hayır dayanmayı geçtim, araç temiz yıkanmıyor ki.
    Geçen gün araç üzerinde demir tozu vs bir sürü şey saydı. Yok renk parlayacak, aracın üstü demir tozu, şunlardan kalmış, burası böyle vs vs.

    500tl istedi. İç dış yıkama bir de farklı bir ilaçla yıkadı.
    Aracın orta konsolu silmeden verdi :))
    Bundan sonra tövbe:))
    Benzinlik yıkaması en iyisi. 2 bez aldım, 1 tane yıkama eldiveni, lastik parlatıcı bitti.
    Artık kendim yıkıyorum.
    Hızlı cila ve şampuan almayı düşünüyorum, bakalım onları da alırsam eksik kalmayacak :))
    Gönül isterdi, müstakil ev olsun yıkama makinesi vs ile saatlerce yıkamak ile maalesef.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NEGANYRSA kullanıcısına yanıt
    Keyfi yikamciya verme dönemi bitti kendin yıka daha iyi Max detayli yikama 1 saat yıkar hele ev süpürgesi bagliyacak yer varsa daha güzel temizlik oluyor içinde toz kalıyor ne bişey tavsiye ederim 👍

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

    5 tl köpük 5 tl su 10 tl. kendin yıkıyorsun üstelik

  • alemci83 A kullanıcısına yanıt
    Bugün kendim yıkadım her şey dahil 30 küsür TL gitti, hem zevk aldım hemde tertemiz oldu :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • An itibariyle Shell yıkama jeton 30 TL yapmışlar. Konum Mersin. Adamlar da işi biliyor tabi. Dışarıda yıkama 400 TL olunca habire jeton fiyatını artırıyorlar. Daha geçen ay 20 yapmışlardı oysaki  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Funnerman33 F kullanıcısına yanıt

    İstanbul'da bir avm altında ki yıkamacı düz standart iç/dış yıkama için 600 dedi .

    Yine İstanbul'da OPET de köpük ve su 40+40 eşittir 80 TL


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu yakasında özellikle Kartal, Sancaktepe tarafında oturanlar ve arabasıyla uğraşmayı sevenler için Range Oto Yıkama isimli bir servis var. Ben son iki senedir burada yıkıyorum arabamı. 20 civarında yıkama bölümü ve yine bir o kadar kurulama/süpürme alanı var. Hafta sonu akşam saatleri hariç oldukça sakin ve gelenlerin büyük kısmı arabasına önem veren insanlar. 3 Tur yıkama(biri ön yıkama ve diğer ikisi durulama), yoğun köpük ve süpürme maliyeti 140 TL. İlgili arkadaşlara tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt

    Mekan güzelmiş fakat bana uzak, 13km. Ataşehir' deyim. Yakit almaya gideceğim vakit halin oradaki TP den 3 jeton alıp yıkıyorum genellikle. Jeton fiyati 35 tl. Nadiren de oradaki otomatik yikamaya yikatiyorum. O da su an 90 tl (gümüş yikama diye geciyor sanırım).


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedir bu parası olmadan araba yürütmeye çalışan kitlenin hali ??Satın şu külüstürleri kurtulun..Kaç TL maaş alıyorsunuz ,adamxsaat ücretiniz ne ki sürekli ömrünüzden 2 saat verip arabayı kendiniz yıkıyorsunuz? Bu devirde nasıl kafalar?? nasıl bir alaturkalık anlamadım? Otoyu yıkatamayacak kadar fakirsen araba senin neyine? Beyin göçü diyorlardı gerçekmiş şimdi anladım..Beyinler göçmüş ama bedenler burada hala  

  • mitsubashi kullanıcısına yanıt

    600 tl oto yikayan bir işletme günde 10 arac yikasa ayda 300×600 180 bin tl 30 bin TL sarf malzeme

    Asgari ücretle de 2 işçi çalışsa 35 bin TL yapar

    Yani oto yıkamacının 120 bin TL kazanması normal mi . Doktordan - Muhendisten fazla kazanması normal mi? Demek ki fahis fiyat var ortada .


    İnsanları kucumsemeden önce mantıklı bir düşün.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyildiz01 -- 17 Nisan 2024; 9:40:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayyildiz01 A kullanıcısına yanıt

    Bir tek oto yıkamacı mı mevzu?? Memlekette fiyatlar kopmuş gidiyor..Doktor-Mühendis vs beyaz yakalı maaş ne takdir edilirse onu alıyor..TÜİK emirle enflasyon oranı açıklıyor çünkü ..Çalışan kesime de marifetmiş gibi ballandıra ballandıra bu oran ,zam olarak uygulanıyor..Ama esnaf, üretici vs kendi fiyatını hep birlikte ,gerçek enflasyona göre kendi belirliyor..Bunlar daha iyi günler ,makas daha da açılacak.. Müdahale edemiyorlar para bitti, inek yedi ,dağa kaçtı..Bundan sonra ne olacak hep beraber seyredeceğiz ???? Kötü,daha kötü, en kötü...Bu insanları elbette küçümsüyorum, memleket bu hale gelirken bu dar gelirli büyük çoğunluk oylarıyla destek verdi..Bugün arabasını yıkatacak para bulamayanlar ,yarın onun yağını bile değiştiremeyecek, lastik zaten alamıyorlar kabak lastikle dolaşıp tehlike yaratıyorlar sadece.. Binmesinler kardeşim müstehak bunlara yollar yetmiyor zaten..Şimdiden uyarıyorum ki önlem alsınlar ,geçemeyecekleri çıtanın altına insinler.. Buldozer, çığ ne dersen de geliyor yakında..daha da fakirleşilecek..

    Not: Oto yıkamacı maliyetinde kirayı atlamışssın ama gene de bunun iki katı para kazanırlar..Günde en az 30 araç çıkar iki kişi ile





  • Nisan 2024 itibariyle 350-400 ama asıl sorun güzel ve özenli yıkanmaması.

  • mitsubashi kullanıcısına yanıt

    Esnaf kendi fiyatını belirleyemez fiyatı tüketici belirler.Bu fahis yıkama fiyatlari devam ederse tüketici aracını kendisi yıkar veya nadiren yıkatır. Yikamacilar da sinek avlar.

    İnsanların oy verdiği partiye göre onları küçümsemek ve bunu oto yıkama fiyatlari başlığı altında yazmak ise ilginç, bu kadar tahammülsüzlük yerine biraz stres atıp sakinleşmeni tavsiye ederim .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyildiz01 -- 17 Nisan 2024; 17:28:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayyildiz01 A kullanıcısına yanıt

    Memleketi bu hale getirenler belli..değil oto yıkama, böcek ilacı alsan her yerde uzun gölgelerini görebiliyorsun..Bu durumdan memnun olanlar oturup burada ağlamayacak, ona göre oy verecek bir daha sefer..Gerçi bu kafa ile bir daha araba sahibi olması da zor bazılarının da neyse..Fiyatı tüketici belirliyor tamamen mavra bizim ülkede..Tüketici zamları görünce bir gün gitmez ,iki gün gitmez 3.sünde mike mike gider..Esnaf da cin gibidir bunu bilir zaten..Belki ayda 3 kere yıkatan şimdi 2 yıkatır ,o kadar..Hayatımda araba yıkamadım..Ha kırsalda yaşasam ve yerim olsa araç tozlandığında şöyle iki dakika su tutabilirdim dıştan hepsi bu..Ömrümden 1 saati oto yıkamaya harcayacağım..sabunlayacağım ,köpürteceğim ,durulayacağım...vay vay vay..Benim vaktim oto yıkamacıya vereceğim 3 kuruştan daha değerli..Bu işler ruhunda KEZBAN olanların harcı  





  • Jeton 20 tl sadece basınçlı su tutyorum haftada bir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gebze'de iç dış yıkama 300 TL.


    Parası bişe değil, en fazla 2 haftada bir yıkatıyorum ama 4 yaşında bir oğlum var. Arabanın 2 gün temiz kalmasına izin vermiyor.


    3 gün temiz kullanamayacağım araba için 300 TL vermek zoruma gitmeye başladı ben de dikey süpürge satın aldım. Benzinliklerde yıkayıp içini de evde temizlemeye başlayacağım.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.