Şimdi Ara

Otomat makina işi karlı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
12.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar benim bir sorum var otomat makina işi karlı mı acaba içecek otomati ve boxer otomati günlük ne kadar para kazandırıyor ? hem koyacağın yere para ödüyor muyuz ? Mesela içecek otomatini kadıköyde karabalık yere koysan boxer otomatinida avmye koysan günlük ne kadar kar edebiliriz ? Bu arada bilgi verirseniz teşekkürler



  • Beyler yokmu koskoca forumda bilen kişi
  • Kadikoydeki karabalik yerler cok pahali diye duydum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Fiyati ne kadar hocam siz bu işi yapıyor musunuz hocam ?
  • Ben bu isi yapmadim ama kira parasi vardir muhakkak. Icecek otomati olabilir. Ama acik havada bunu yapmak zor belki metrolarda ama o da ihale ile olur heralde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam
    Bu arada aranızda yapanlar var mı karlı iş mi ne kadar tutar bunlar ??
  • Sahilde görüyorum gençler her akşam hunharca yumrukluyor makinayı. Ne zaman görsem dolu. Tabii ki yaz için bu hatta bizim bi arkadaş var ailesi bu işi yapıyor makina tedarikçisi bu 1 lira atıp ayıcık kapma makinesinide yapıyorlar ve onuda yine sahildeki mekanların önüne koyuyorlar.
  • Aynen hocam bunları biliyorum bende.
    Sahilin neresine koyacağız bunu bile bilmiyorum. ama koyacağımız yere para ödeyecekmiyiz ödeyemeyecekmiyiz . hem ne kadar para ödeyeceğiz koyacağımız yere problemim bu .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zert123

    Aynen hocam bunları biliyorum bende.
    Sahilin neresine koyacağız bunu bile bilmiyorum. ama koyacağımız yere para ödeyecekmiyiz ödeyemeyecekmiyiz . hem ne kadar para ödeyeceğiz koyacağımız yere problemim bu .

    Belediyeyle anlaşacaksınız yada mekan sahipleriyle. Mekan sahibi dediğim mesela istanbul büyükçekmece sahilinde sahil boyunca kumpirciler waffle cılar gece pazarları kafeler nargile kafeler barlar olur ve onların nerdeyse hepsinin girişinde görebilirsiniz ayrıca elektriğide onlar kullanacak tamamen sizin aranızda bazıları her gece kasayı açıyor ordan kar alıyorlar mesela 100 lira kazandıysa makine 30 lirası onların gibi bir şey birde sezonluk bellide bir ücret alırlar depozito tarzı :D tamamen sizin aranızda tanıdık varsa böyle bi mekan adama derseniz elektrik bile ampül kadar falan tamamen size kalmış yani :D birde kilit mekanizmaları çok zayıf gece para bırakırsanız patlatırlar söyliyim :D bildiğiniz pazarda satılan 5 liralık kilitler var hepsinde




  • Teşekkürler hocam bilgi verdiğiniz için tamda aradığım cevaptı :)
  • Merhaba

    Otomatik satış makineleri yada otomatlar zannedilenin aksine sık bozulan sürekli sorun çıkaran cihazlar değildir ve otomatlardan bu ve benzeri konulardan ötürü çekinmenize gerek yoktur.

    Kârlılık konusunda, deyim yerinde ise, iyi bir iz sürücü ve koku alıcı olmanız gerekir. Her kalabalık mekan her zaman doğru lokasyon olmabilir. Bu konuda analiz yapmanıza yardımcı olacak bir adet anket formu var. Dileyen arkadaşlar yazının sonundaki e-posta adresinden ulaşarak formu iletebiliriz.

    Gerek ve yeterli destek ile hemen herkesin yapabileceği aynı anda onlarca kazanç kapınızın olabileceği, küçük yatırımlarla başlayabileceğiniz ve istenilmesi durumunda ilk yatırım maliyetinden geri dönüşün en az zararla kapatılabileceği Türkiye şartlarında bakir bir sektördür.

    Okullar, tren garları, eğitim kurumları,spor merkezleri ve daha bir çok lokasyon otomatlar için çalıştırılabilir lokasyonlardır.

    2008 yılından beri sektöre ışık tutan Akcen Otomat, kişiye özel profesyonel otomat çözümleri ile değerli girişimcilerin yanındadır.

    Akcen Otomat Girişimlerinizde başarılar diler...
    www.akcenotomat.com info@akcenotomat.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcengel -- 25 Aralık 2019; 18:23:8 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.