Şimdi Ara

Otomatik araba seçerken nelere dikkat edilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2.el max 30.000 tl lik otomatik araba arıyorum.Arabalar konusunda çok bilgi sahibi değlim bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum iyi forumlar.



  • otomatik araba seçerken tabiki de markaların otomatik şanzumanlarının ne kadar başarılı olup olmadığına bakman gerekir benim görüşüm senin fiyat aralığında 5 6 yaşından yaşlı otomatik şanzumanlı araç almaman yönünde malum arızalanmaya başlarsa otomobilden soğursun ben senin yerinde olsaydım honda jazz düşünürdüm.
  • Honda civic,jazz ve toyota arabalarindan farkli seceneklere pek kulak aldirmayin ...Aracinizi alacaginiz vakit computest e girdikten sonra birde otomatik vitesciye gidin ve mutlaka gosterin eger kendiniz anlamiyorsaniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TRaVMaaa

    Honda civic,jazz ve toyota arabalarindan farkli seceneklere pek kulak aldirmayin ...Aracinizi alacaginiz vakit computest e girdikten sonra birde otomatik vitesciye gidin ve mutlaka gosterin eger kendiniz anlamiyorsaniz.

    Honda tarzı araçların şanzıman sağlamlığı konusunda hemfikiriz. Yalnız otomatik aracın şanzımanına baktırmak için istediğiniz otomatik vitesciye gidin ustanın söyleyeceği 'rampada test edin geri kaymıyorsa sıkıntı yoktur' hiçbir otomatik vitesci şanzımanın içini açmadan bir sorun olup olmadığını başka türlü anlayamaz bunun tek test yöntemi dediğim gibidir.
  • Şuan Honda civic 1.6 ies 2000 model kullanıyorum ve memnunum aslında ama model yükseltmeyi düşünüyorum.Audi a3 bayağı hosuma gidiyor ama hondadan vazgeçmemeliyim sanırım.
    @Mr.Soylu , @TRaVMaaa , @divapan
  • Hocam sizin aklınızdakiler çok ayrı dünyalar şimdi honda ile audiyi kıyaslamak gerçekten saçma olur. Hondanın 96-01 EK kasası gerçekten efsanedir halada piyasada çitanın üstünde seyretmekte. Araç alırken herşeyi bir yana birde piyasa arabası olmasına dikkat etmek gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.