Şimdi Ara

Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyaları (Tüm bankalar) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
917
Cevap
154
Favori
170.387
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mevcut Teb ve Bonus kampanyaları güncellenmeyecek mi acaba? Axess'teki 7 faturanın süresi doldu, yeni kampanya bekliyorum. Axess, Bonus ve World (TEB) harici kampanyalar işe yaramaz.
  • Finansbank haricinde kredi kartindan otomatik odemeye ucret almayan baska banka varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bebeto10

    Finansbank haricinde kredi kartindan otomatik odemeye ucret almayan baska banka varmi?

    TEB, otomatik ödeme de olsa, anında ödeme de olsa ücret almıyor.
  • Axess aşağıdaki güncellemeleri yaparak, kampanyayı yenilemiş Thundere.

    1-30 Nisan arasında Axess’inizle vereceğiniz fatura talimatlarınıza 100 TL’ye varan chip-para kazanma fırsatı sizi bekliyor!

    Hemen 444 25 25; Akbank Şubeleri veya İnternet Şube’den talimatlarınızı verin, FATURA yazıp 3155’e gönderin bu fırsatı kaçırmayın!

    Kampanya detayları:

    •Kampanyadan yararlanabilmek için 1-30 Nisan 2012 tarihleri arasında yeni fatura ödeme talimatı verilmesi gerekmektedir.
    •1 Fatura için 10 TL; 3 fatura için 30 TL ve 5 fatura için 50 TL ve 7 fatura için tam 100 TL chip-para kazanılabilecektir.
    •Ödül kazanımı için 30 Nisan 2012’ye kadar 3155’e Fatura yazılarak gönderilmesi gerekmektedir.
    •Kampanya kapsamında kazanacağınız ödül tutarı 7-11 Mayıs 2012 tarihleri arasında kartınıza chip-para olarak yüklenecektir.
    •Kampanya kapsamında kazanılan chip-paraların son kullanma tarihi 16 Mayıs 2012'dir.'dir.
    •Bir müşterinin tüm kredi kartları ile kazanabileceği en yüksek ödül tutarı 100 TL ile sınırlıdır.
    •Ödül sadece yeni verilen talimatlar için yüklenecektir. 3 ay içerisinde iptal edilip yeniden talimat veren müşteriler bu faturaları için kampanyadan yararlanamayacaktır.
    •Kampanyadan yararlanan ve 6 ay içerisinde talimatını iptal eden kartlara yansıtılan chip-para/indirim ödül tutarı geri alınacaktır.
    •Turkcell, Avea, Vodafone ve Superonline dışındaki ödenen faturalar için 50 Kuruş işlem ücreti yansıtılmaktadır.
    •Kampanyaya 3155'e kısa mesaj gönderen tüm operator aboneleri katılabilir. Kampanyaya katılım, Avea aboneleri için 0.5 TL (KDV ve ÖİV dahil), Turkcell aboneleri için 0.65 TL (KDV ve ÖİV dahil), Vodafone aboneleri için 0.4 TL (KDV ve ÖİV dahil) olarak ücretlendirilecektir. Avea, Turkcell ve Vodafone kampanya katılım ücretlendirmesinde meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar.
    •Akbank T.A.Ş Kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.




  • Vakıfbank World Card ile Türk Telekom ve TTnet faturaları için otomatik ödeme talimatına 10'ar TL World puan. 2 fatura 20 TL yani

    Türk Telekom faturası için detaylar:

    http://www.vakifkart.com.tr/vakifkart-kampanyalar.aspx?Id=340

    TT net faturası için detaylar:

    http://www.vakifkart.com.tr/vakifkart-kampanyalar.aspx?Id=339


    Ödenen faturalardan işlem ücreti alınmıyormuş (Kaynak: Müşteri temsilcisi)




  • Cardfinans Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası

    Kampanya Detayları

    12 Nisan - 12 Temmuz 2012 tarihleri arasında, CardFinans/Fix Card kredi kartından veya Finansbank hesabından Otomatik Fatura Ödeme talimatı veren bireysel müşteriler, verdikleri her yeni Otomatik Fatura Ödeme Talimatı için 15 TL, kredi kartından ve hesaptan ayrı ayrı en fazla 45 TL olmak üzere toplamda 90 TL değerinde ParaPuan kazanıyor. ClubFinans ve Platinum kredi kartları ise verilen yeni talimatlar için ParaPuan yerine talimat başına 15 TL, toplamda 45 TL‘ye varan Ekstre İndirimi kazanıyor.

    Kredi kartından ve hesaptan kazanılabilecek ödül miktarları ayrı ayrı en fazla 45,000 ParaPuan olup toplamda 90,000 ParaPuan'dır.

    Ödül kazanabilmek için, 15 Ağustos 2012 tarihine kadar kampanya kapsamındaki yeni fatura ödeme talimatlarının her birine en az bir kez borç yansımış olması gerekmektedir. ParaPuan yüklemeleri veya ekstre indirimi, belirtilen tarihe kadar her bir faturaya ilk borcun yansımasını takiben 1 ay içinde yapılacaktır.

    Hesaptan talimat veren müşterilerin ödül yüklemeleri banka kartına yapılacaktır. CardFinans Nakit banka kartı bulunmayan müşterilere banka kartı gönderimi yapılacak ve ParaPuanlar bu karta yüklenecektir.

    Kampanya kapsamında verilen talimatların kampanya bitiş tarihinden (12 Temmuz 2012) itibaren 6 ay boyunca iptal edilmemesi gerekmektedir. Talimatların bu süre içinde iptal edilmesi ya da talimat verilen kredi kartının/hesabın kapatılması durumunda talimatların iptal olması halinde verilen ParaPuan ödülü geri alınacaktır. ParaPuan'ın kullanılmış olması durumunda ilgili tutar kredi kartına veya vadesiz hesaba borç olarak kaydedilecektir.

    Kampanyadan ödül kazanabilmek için verilen tüm fatura talimatlarının "yeni" talimat olması gerekmektedir.

    Müşterinin kendisinin ya da başkasının Finansbank kredi kartına ya da Finansbank hesabına tanımlı olan talimatlar kampanya dönemi içerisinde iptal edilip yeniden tanımlanırsa bu talimatlar kampanyaya dahil edilmeyecektir.

    Kredi kartından Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Sözüne Bedava Kredi gibi Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Sözü ile dahil olunan kampanyalar ile Hesaptan Otomatik Fatura Ödeme Talimatına Bedava Kredi kampanyası, Emeklilik Paketi ve Transfer Paketi kapsamındaki talimatlar bu kampanyaya dahil edilmeyecektir. Kampanya anılan bu kampanyalar da dahil olmak üzere Finansbank tarafından sunulan hiçbir kampanya ile birleştirilemez.

    Talimatların yenilenmesi (adres değişikliği, numara değişikliği vs.) durumunda ödüller geri alınmayacaktır. Kampanya bitiminden sonraki 6 aylık dönemde, müşterinin kampanya döneminde verdiği toplam yeni talimat adedi değişmediği sürece ödüller geri alınmayacaktır.

    Kampanya müşteri bazındadır. Kampanyadan bir müşteri sadece 1 defa ödül kazanabilir. Kampanyadan kazanılabilecek en fazla ödül miktarı 90.000 ParaPuandır. ClubFinans ve Platinum kredi kartlarından verilen talimatlar için ParaPuan yerine her yeni talimat başına 15 TL olmak üzere toplamda 45 TL'ye varan Ekstre İndirimi kazanılabilecektir.

    Kampanya yalnızca Finansbank gerçek kişi bireysel müşterilerine yöneliktir. Hesaptan ve karttan verilen Otomatik Fatura Ödeme Talimatları için sadece bireysel segmentte olan, gerçek müşteriler kampanyadan yararlanabilecektir. Bu kapsamda ticari kredi kartlarına verilen Otomatik Fatura Ödeme Talimatları kampanyaya dahil değildir.

    Bireysel ek kredi kartları da kampanyadan faydalanabilirler. Kazanılacak ParaPuan veya ekstre indirimi ödülleri ek karta yansıtılacaktır.

    Kampanyadan ödül kazanmak için tüm fatura talimatlarının aynı anda ya da aynı günde verilmesi zorunlu değildir. 12 Nisan - 12 Temmuz 2012 tarihleri arasında verilen tüm yeni talimatlar kampanyaya dahildir.

    Fix Card hariç Finansbank'a verilen fatura ödeme talimatları için hiçbir ek ücret alınmamaktadır. Fix Card ile ödenen talimatlar için fatura başına 1 TL ücret alınmaktadır.

    Kampanyadan yararlanan müşteriler kampanya koşullarını kabul etmiş sayılırlar.

    Finansbank şubeleri'nden, Finansbank İnternet Şubesi'nde Ödemeler menüsünden ya da Finansbank Telefon Bankacılığı'ndan otomatik ödeme talimatı verilebilir.




  • maximum için yeni kampanya var mı acaba ?
  • 6 aylığına Axess'e bağlanıp 100 TL chip aldım , kısmet 6 ay sonrasına
  • Axess'teki talimatlarımın tahhüdü bittiği için yeni iptal ettim, ne ona ne de Fish'e veremiyorum, TEB kartlarda da veremiyorum (daha önce puan kazanmış müşteriler yeniden alamıyor). Geriye bir tek Cardfinans'ın bu yeni kampanyası kalıyor. Ama o da bir garip; (Platin karta) puan yerine ekstre indirimi veriyor (bu iyi) ama taahhüt süresi talimat verildiği an değil kampanya bitimi olan 12 Temmuz'da başlıyor. Yani şimdi talimat girseniz bile 12 Temmuz'dan sonra bilfiil 6 ay daha beklemeniz gerekecek, neredeyse toplamda 9 ay! Şimdi kara kara yeni kampanya bekliyorum. Şu TEB yeniden alaydı iyiydi.
  • Arkadaşlar var mı bu ara yeni kampanya? Ben unutmuşum garantide iptal siresini dolduralı 3-4 ay olmuş. İyi güzel ödensin faturam ama Garanti komisyonda soyguncu resmen. Bir iki tane 100 lirayı aşan da faturam olunca iyice kazıklıyor. 100TL üstü fatura için ekstra bir de komisyon alıyor, nasıl bi mantık varsa artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inishmore

    Arkadaşlar var mı bu ara yeni kampanya? Ben unutmuşum garantide iptal siresini dolduralı 3-4 ay olmuş. İyi güzel ödensin faturam ama Garanti komisyonda soyguncu resmen. Bir iki tane 100 lirayı aşan da faturam olunca iyice kazıklıyor. 100TL üstü fatura için ekstra bir de komisyon alıyor, nasıl bi mantık varsa artık.

    Yok hocam yok, bankalar da uyandı artık, otm ödeme kampanyalarına 2. kez katılıma izin vermiyorlar, katılsanız da puan alamıyorsunuz. TEB de öyle en azından. Axessde de talimat iptalinin ardından en az 4-5 ay geçmiş olması gerekiyor yeniden katılabilmek için. Finansbank desen tam komedi kampanya yapmış. Ben de boşta bekletiyorum 8 tane talimatı.
  • biten 6 faturam olduğu için 3 ünü axess 3 ünü cardfinansa verip toplamda 95 TL puan kazanacağım. bunu yaparken özellikle telefon fatralarını axesse vereceğim ki komisyon ödemeyeyim. cf zaten komisyon almıyor. ama yukarıda arkadaşın dediği gibi cf için aceleye gerek yok. her halukarda kampanyanın son gününden itibaren 6 ay bekleyeceğiz.
  • Bugün axess kampanyasının içeriğine baktım da eskiden 6 ay olan iptal etmeme süresini 12 ay yapmışlar. Bu durumda bir çekiciliği yok Axess'in de. Otomatik talimata vermeyeceğim umarım tek tek ödemeyi unutmam :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inishmore -- 15 Mayıs 2012; 20:47:53 >
  • vakıfbank kampanyası var bildiğim

    ceptelefonları ve dsmart dahilinde 6 adete kadar,, fatura basına 10 tl veriyor 30 mayıs son,, 12 ay icinde iptal olursa geri alıyor

    puanlarda temmuzda yükleniyor sanırım ve belli bir sürede kullanılmazsa oda gidiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabribir

    Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyaları (Tüm bankalar)

    Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyaları (Tüm bankalar)

    Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyaları (Tüm bankalar)

    Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyaları (Tüm bankalar)

    Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyaları (Tüm bankalar)



    bu kampanyanın ayrıntılarına ulaşabilen var mı




  • Güncel kampanyaları paylaşabilirmiyiz arkadaşlar ?
  • axess mesaj göndermiş. otomatik ödeme talimatından kazanmış olduğunuz çipparaların son kullanım sürei 19 haziran diye. iyi de ben 12 ay içinde fatura talimatlarımı iptal edersem bu puanlar geri alınacaktı. o yüzden ben hemen kullanmak istemiyordum. şimdi ne olacak. kampanya şartlarında da son kullanım tarihi yazmıyordu.
  • garanti bonus kartlar için otomatik ödeme kampanyası ne zaman yapılacak acaba :) finansbanktan 45tl kaptık :) onları iptal edip başka bankaya sıvışcam :D
  • TEB Bonus Card’la yapılan otomatik fatura ödemeleri için komisyon alınmamaktadır. Bu işlem ekstrelere alışveriş olarak yansıtılmaktadır.

    Bu tam olarak ne demek oluyor acaba Hangi işlem ekstrelere yansıyor ? Fatura tutarı sanırım ? Hayır öyledir de hani bu iki cümle aynı madde içinde olunca aklım karıştı

    Ayrıca teb bonus için geçerli.peki teb +18 için yani eski fortis +18 için de geçerli mi acaba ?
  • Cardfinans kampanyayı güncellemiş:

    "3 Temmuz – 31 Ekim 2012 tarihleri arasında, CardFinans kredi kartından veya Finansbank hesabından Otomatik Fatura Ödeme talimatı veren bireysel müşteriler, verdikleri her yeni Otomatik Fatura Ödeme Talimatı için 15 TL kazanıyor.

    Finansbank Kredi kartınızdan vereceğiniz 3 yeni otomatik fatura ödeme talimatınız için 45 TL, hesabınızdan vereceğiniz 3 yeni otomatik fatura ödeme talimatınız için 45 TL olmak üzere toplamda en fazla 90 TL değerinde ParaPuan kazanabilirsiniz. ClubFinans ve Platinum kredi kartları ise verilen yeni talimatlar için ParaPuan yerine talimat başına 15 TL, toplamda en fazla 45 TL‘ye varan Ekstre İndirimi kazanabilirsiniz

    Siz de onbinlerce Finansbank müşterisi gibi otomatik fatura ödeme talimatı verin, kazanın!

    Finansbank kredi kartından ve hesaptan kazanılabilecek ödül miktarları ayrı ayrı en fazla 45,000 ParaPuan olup toplamda en fazla 90,000 ParaPuan’dır.

    Ödül kazanabilmek için, 30 Kasım 2012 tarihine kadar kampanya kapsamındaki yeni fatura ödeme talimatlarının her birine en az bir kez borç yansımış olması gerekmektedir. ParaPuan yüklemeleri veya ekstre indirimi, her bir faturaya ilk borcun yansımasını takiben 1 ay içinde talimat verilen kredi kartına veya CardFinans Nakit banka kartına yapılacaktır. Hesaptan otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerin ödül yüklemeleri banka kartına yapılacaktır. CardFinans Nakit banka kartı bulunmayan müşterilere banka kartı gönderimi yapılacak ve ParaPuanlar bu karta yüklenecektir.

    Kampanya kapsamında verilen talimatların kampanya bitiş tarihinden (31 Ekim 2012) itibaren 6 ay boyunca (1 Mayıs 2013 tarihine kadar) iptal edilmemesi gerekmektedir. Talimatların bu süre içinde iptal edilmesi ya da talimat verilen kredi kartının/hesabın kapatılmak istenmesi durumunda talimatlar da otomatik olarak iptal olacağından verilen ParaPuan ödülü geri alınacaktır. ParaPuan’ın kullanılmış olması durumunda ilgili tutar kredi kartına veya vadesiz hesaba borç olarak kaydedilecektir.

    Kazanılan ParaPuan’ların son kullanım tarihi 31/01/2013‘dür. Kullanılmayan parapuanlar 01/02/2013 tarihinde geri alınacaktır.

    Kampanyadan ödül kazanabilmek için verilen tüm fatura talimatlarının "yeni" talimat olması gerekmektedir. Daha önceden kredi kartına veya hesaba tanımlı faturalar için yeniden talimat verilmesi halinde ParaPuan kazanılamaz

    Müşterinin kendisinin ya da başkasının Finansbank kredi kartına ya da Finansbank hesabına tanımlı olan talimatlar kampanya dönemi içerisinde iptal edilip yeniden tanımlanırsa bu talimatlar kampanyaya dahil edilmeyecektir.

    Kredi kartından Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Sözüne Bedava Kredi gibi Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Sözü ile dahil olunan kampanyalar ile Hesaptan Otomatik Fatura Ödeme Talimatına Bedava Kredi kampanyası, Emeklilik Paketi ve Transfer Paketi kapsamındaki talimatlar bu kampanyaya dahil edilmeyecektir. Kampanya anılan bu kampanyalar da dahil olmak üzere Finansbank tarafından sunulan hiçbir kampanya ile birleştirilemez.

    Talimatların yenilenmesi (adres değişikliği, numara değişikliği vs.) durumunda ödüller geri alınmayacaktır. Kampanya bitiminden sonraki 6 aylık dönemde, müşterinin kampanya döneminde verdiği toplam yeni talimat adedi değişmediği sürece ödüller geri alınmayacaktır.

    Kampanya müşteri bazındadır. Kampanyadan bir müşteri sadece 1 defa ödül kazanabilir. Kampanyadan kazanılabilecek en fazla ödül miktarı 90.000 ParaPuandır. ClubFinans ve Platinum kredi kartlarından verilen talimatlar için ParaPuan yerine her yeni talimat başına 15 TL olmak üzere toplamda 45 TL'ye varan Ekstre İndirimi kazanılabilecektir.

    Kampanya yalnızca Finansbank gerçek kişi bireysel müşterilerine yöneliktir. Hesaptan ve kredi kartından verilen Otomatik Fatura Ödeme Talimatları için sadece bireysel segmentte olan, gerçek müşteriler kampanyadan yararlanabilecektir. Bu kapsamda ticari kredi kartlarına verilen Otomatik Fatura Ödeme Talimatları kampanyaya dahil değildir.

    Bireysel ek kredi kartları da kampanyadan faydalanabilirler. Kazanılacak ParaPuan veya ekstre indirimi ödülleri ek karta yansıtılacaktır.

    Kampanyadan ödül kazanmak için tüm fatura talimatlarının aynı anda ya da aynı günde verilmesi zorunlu değildir. 13 Temmuz – 31 Ekim 2012 tarihleri arasında verilen tüm yeni talimatlar kampanyaya dahildir.

    Fix Card hariç kredi kartı ve banka kartına verilen otomatik fatura ödeme talimatları için hiçbir ek ücret alınmamaktadır. Fix Card ile ödenen otomatik fatura ödeme talimatları için fatura ödemesi başına 1 TL ücret alınmaktadır.

    Kampanyadan yararlanan müşteriler kampanya koşullarını kabul etmiş sayılırlar.

    Finansbank şubeleri‘nden, Finansbank İnternet Şubesi'nde Ödemeler menüsünden ya da Finansbank Telefon Bankacılığı’ndan otomatik fatura ödeme talimatı verilebilir."




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.